Diskusie - 3936. stránka fóra
2
Koľko stojí jedno poslanie Postcard on the run???
Ahojte... chcela by som poslat mojej kamarátke takyto dopis neviem ci to poznáte mozno aj ano... je to aplikácia ktora sa da stiahnut na mobil a odosielat to. A komu to pride dostane to bud na telefon alebo v podobe... Otvor fórum »
19. 7. 2012 09:21
3
Prestup z TNUNI A. Dubčeka na inú VŠ
Mám jednu otázočku, chodím na Trenčiansku univerzitu A. Dubčeka už druhý rok. Lenže, chcela by som tam chodiť len po tretí ročník, spraviť si Bc. a potom prestúpiť na inú VŠ. Teraz študujem na... Otvor fórum »
19. 7. 2012 08:45
10
Honenie
cawte chcem sa spitat ake bi to bolo kebi som som honil penis kamosovi a skusil dat do ust skusal to niekdo ? Otvor fórum »
19. 7. 2012 01:06
8
Hľadám aplikáciu pre symbian, konkrétne niečo s kontrolou spotreby
Tuším, že vyšie je uvedené všetko potrrebnné... videla som to u androidov, proste že máte na obrazovke mobilu prevolané minúty a sms tak by som rada zistila, či je niečo také aj pre symbiany... ... Otvor fórum »
19. 7. 2012 00:51
12
Oslabené ramenné púzdro
mám taký problém..približne pred dva a pol rokom som bol lyžovať a v rýchlosti som spadol a vyskočilo mi rameno..keďže sa vrátilo naspäť a na druhý deň som mal lyžiarsky neriešil som to a iba som si to natieral s... Otvor fórum »
19. 7. 2012 00:51
77
Aká je vaša najoblúbenejšia kniha?
Aká je vaša najoblúbenejšia kniha? Otvor fórum »
19. 7. 2012 00:44
42
Z priateľstva môže vzniknúť láska, ale môže z lásky vzniknúť priateľstvo?
Stalo sa Ti niekedy že si sa zamiloval/a... a keď Ťa opustil/a tak si sa s ním/ňou prestal/a vídať aj rozprávať a vydržalo to aspoň rok?Mne áno a aj bez toho chalana z ktorým som chodila mi je dobre... Aj... Otvor fórum »
19. 7. 2012 00:21
15
Prosím Vás poraďte čo by ste si vybrali!!!!!!:
a)UMB - ekonomika a manažment malých a stredných podnikov b) SPU NR - agrárny obchod a marketing Vraj sú to veľmi ťažké odbory a málokto to zvládne... chodil tam niekto? viete mi povedať... Otvor fórum »
18. 7. 2012 23:42
8
Oplatí sa zaoberať morfológiou slova PREČIN?
Mávam pocit, že ani nie, len neviem, či nie je zavádzajúci. Otvor fórum »
18. 7. 2012 23:41
4
FSEV UK - hľadám nových spolužiakov
Zdravím =) Rada by som tu našla niekoho, kto sa tento rok chystá do prváku na FSEV-UK :) Nemám problém zoznamovať sa naživo ale nebolo by od veci spoznať niekoho, s kým sa budem pravdepodobne stretávať minimálne najbližší... Otvor fórum »
18. 7. 2012 23:39
7
Plavarne
poznate v bratislave aj ine plavarne pre verejnost okrem iuventa a pasienky ? dakujem Otvor fórum »
18. 7. 2012 23:37
34
Čo hovoríte na skupinu Zoči Voči?
Poznáte ich? Sú úplne skvelí, ak ste o nich náhodou ešte nepočuli určite si od nich niečo vypočujte. Fakt odporúčam! :) btw. Tí, ktorí ich poznáte, zaujíma ma váš názor na nich, ... Otvor fórum »
18. 7. 2012 23:28
27
Odkiaľ zvyknete sťahovať hudbu?
Chcela by som sa opýtať aký program používate na sťahovanie hudby, albumov. Je to výhodnejšie podľa vás cez nejakú stránku alebo si mám stiahnuť nejaký program? Ja konkrétne používam program ATube Catcher, ale ten sťahuje cez YT,... Otvor fórum »
18. 7. 2012 23:13
24
Dá sa fajčiarovi sprotiviť fajčenie?
proste odnaucit nejaku osobu fajcit tak aby si to bud neuvedomila ze prestava fajcit (co je asi dost nepravdepodobna moznost) alebo aby sama prestala fajcit lebo sa jej to sprotivi. pripadne ako pomoct farciarovi aby prestal... Otvor fórum »
18. 7. 2012 23:03
27
Zraz Ofinkáčov !
ahojte ide niekto z Birdz-u na zraz ofinkáčov čo bude túto sobotu v Piešťanoch ?? ... blbé poznámky typu emo atd. si nechajte pre seba ! Otvor fórum »
18. 7. 2012 22:38
3
Bozeman, montana
o pár dní tam idem. kto mi nájde najkrajšiu fotku tohto mesta, donesiem mu pohľadnicu Otvor fórum »
18. 7. 2012 22:35