Diskusie - 3922. stránka fóra
33
Nespavosť !
Nejaký nespavý človek, ktorému sa chce písať aspoň do rána? :D TS ! (rofl) Otvor fórum »
22. 7. 2012 23:29
17
Zahulime uvidime
troska sprosta otazka ale neviete ci je na to CZ dabing ? Otvor fórum »
22. 7. 2012 23:21
23
Je svet zrkadlo?!
Tak... zaujímalo by ma čo si myslíte. Je to tak, že aký ste vy k ostatným takí sú oni k vám? Akoby ste im ukazovali návod ako sa k vám majú správať? ....alebo. Snažíte sa vy správať... Otvor fórum »
22. 7. 2012 23:04
57
Chce so mnou niekto venčiť psov v útulku (Bratislava) ?
Takže takto: milujem psov. Rád chodím venčiť do útulku v Bratislave (Polianky), no momentálne akosi nemám s kým ísť (chodím aj sám, ale je fajn, keď sa popri venčení môže človek porozprávať aj s niekym iným... Otvor fórum »
22. 7. 2012 23:03
8
Nemal by náhodou HC Slovan Bratislava pred štartom KHL zmeniť hymnu?
Nie že by bola zlá, ale je prispôsobená na extraligu, spomína sa tam Trenčín, Zvolen... a nebolo by divné keby hrali napr. proti CSKA Moskva a spievalo by sa tam: "Vitajte chlapci z malého mesta"... Otvor fórum »
22. 7. 2012 22:52
92
Preco su vsetci takí?
You know viem ze ma zasa znesiete pod ciernu zem, ale nechapem to! tu posadnutost prsiami ... este aj super sportovec Peter Sagan je vyvedeny z miery ked vidi maxi prsatu babu (ktora mna ako zenu vobec neuputala),... Otvor fórum »
22. 7. 2012 22:19
7
Mení sa v priebehu štyroch rokov na internáte izba
ahojte chcela som sa spýtat či na strdných školach som v každom ročníku na intráku v inej izbe bo furt v tej istej? dakujem za odpovede Otvor fórum »
22. 7. 2012 22:16
13
Birdz videochat
podte vseci sem http://www. chatroulette. sk/ mozeme si tu pisat Otvor fórum »
22. 7. 2012 22:15
14
Bude ma gynekológ prezerať (tam dole) keď si prídem len pre predpis na tabletky na oddialenie menštruácie?
Bude ma gynekológ prezerať (tam dole) keď si prídem len pre predpis na tabletky na oddialenie menštruácie? Otvor fórum »
22. 7. 2012 22:01
15
Buffy, premožiteľka upírov.
22. 7. 2012 21:53
8
Koľko je na svete miest, obcí alebo usadlostí ???
Poznáte niekto nejaký presný počet, alebo štatistiku, koľko je na svete obcí, miest a usadlostí ? Aj mestá podobné Pripjati na Ukrajine, čiže mestá s počtom obyvateľov 0. Otvor fórum »
22. 7. 2012 21:49
16
Letná dovolenka
Dávate prednosť dovolenke v zahraničí alebo na Slovensku? Myslíte si, že je toho u nás dosť na pozeranie a je to zaujímavé? Ak trávite leto na Slovensku, chodíte na hory, do múzeí či galérií? Kde sa Vám... Otvor fórum »
22. 7. 2012 21:45
39
Nájde sa u vás osoba?
Nájde sa u vás osoba ktorej dôverujete a všetko čo jej poviete si nechá pre seba alebo si radšej svoje problémy, tajomstvá necháte pre seba?! Otvor fórum »
22. 7. 2012 21:45
6
Naj strategická hra pre Ubuntu?
Čo si myslíte, aká je najlepšia strategická hra pre Ubuntu? Rozhodujem sa, rozhodujem ale na nič neviem prísť... mala som už Glest ale podľa mňa je to na nič... Otvor fórum »
22. 7. 2012 21:37
8
Hlada sa film
Ahojte. neviete niekto nazov tohto filmu: mlady chalan chce ukradnut vysledky testov alebo nieco (nie som si ista). no a pocas burky pride do ucebne, blesk udre do toho pocitaca a on vie zrazu vsetky odpovede na... Otvor fórum »
22. 7. 2012 21:30
67
Akú vetu od rodičov najviac neznášate?
Určite každý z vás počuje od rodičov vety tipu: Ja v tvojom veku.. Pokiaľ bývaš pod mojou strechou a blá blá blá.. Akú vetu najviac nenávidíte Vy? :D U mňa osobne to je: Ja v tvojom veku.. a... Otvor fórum »
22. 7. 2012 21:23