Diskusie - 3918. stránka fóra
14
Bratislava autobusová stanica
Ahojte :) V BA sa nevyznám, zatiaľ som tam bola len autom, no teraz by som potrebovala vedieť, či je hlavná autobusová stanica pri hlavnej železničnej stanici. Viete mi s tým niekto poradiť? Prípadne... Otvor fórum »
24. 7. 2012 00:56
36
16
Prípravok na rast, resp. proti vypadávaniu vlasov?
Ahojte, máte niekto skúsenosti (asi skôr baby) s prípravkami podporujúcimi rast vlasov? Najskôr asi nejaké tabletky alebo tak... Napr. ja osobne som asi pred dvomi rokmi používala Revalid, len trochu mi vadilo, že tie tablety boli... Otvor fórum »
23. 7. 2012 23:47
27
Prečo?
Prečo v každom filme/rozprávke/komixe keď niekto vie byť neviditeľný tak vie zároveň urobiť aj silové pole? Príklady: rodinka úžasných, fantastická štvorka... Otvor fórum »
23. 7. 2012 23:30
98
Prezraďte o sebe niečo.
Prezraďte o sebe niečo, čo ste nikomu nepovedali, čo o vás nikto nevie. A zároveň nech to je niečo, čo nemáte problém verejne prezradiť / nepošpiní to vašu osobnosť. Dokážete niečo také nájsť? :D Otvor fórum »
23. 7. 2012 23:29
32
Status od kamarátov
Aký najhorší status vám pridali vaši kamaráti na facebook, keď ste sa zabudli odhlásiť? Prípadne, čo také ste pridali vy im? inšpirovalo ma toto: http://d24w6bsrhbeh9d. cloudfront. net/photo/4837998_460s. jpg ... Otvor fórum »
23. 7. 2012 23:26
53
Aké zistenie o vašich rodičoch vás najviac prekvapilo?
Mna napríklad prekvapilo, ked som zistil, ze otec v mladosti dosť fičal na marihuane. Otvor fórum »
23. 7. 2012 23:05
32
Zoznamka
Caute, pisala som si s jednym chalanom na zoznamke, chcel sa stretnut, ale nemala som cas. Zistil, ze mame viacero odlisnych zaujmov a tak sa odmlcal. Som z toho smutna.. Co si o tom... Otvor fórum »
23. 7. 2012 22:51
50
Psychológia/ Geografia/ Policajná Akadémia ???
Ahojte :) maturita pomaly za rohom ( som budúco-ročná maturantka) a to nehovorím o období podávania prihlášok na VŠ :/ zdá sa to byť dlhá doba, ale veru nie je - ubehne to ako voda a hlavne... Otvor fórum »
23. 7. 2012 22:41
15
Letná žúrka - chata
Takže s kamošmi sme sa rozhodli urobiť chatu čo plánujeme už asi jeden rok po minuulom roku Chceme si ju nejak prenajať v chatkovej oblasti ideme tam 10 ľudia a chcem sa vás spýtať či máte skúsenosti s... Otvor fórum »
23. 7. 2012 22:32
5
Letná študentská brigáda v Prahe
Čaute lidí ; ) Chcela by som sa spýtať, či z vás niekto nemá skúsenosť s agentúrou credit czech s. r. o. Chystáme sa s kamoškou na brigádu do Prague ♥ práve s touto agentúrou, do supermarketu... Otvor fórum »
23. 7. 2012 22:12
37
Problém s váhou
Ľudia mám taký menší problém s váhou a preto rozmýšľam o kúpe prípravku gaineru, aby sa tých zopár kíl na mňa nalepilo. Doma mám boxovací mech, ktorému sa venujem a rád by som vedel či by som mohol užívať tento... Otvor fórum »
23. 7. 2012 22:06
26
Viete si opraviť počítač?Myslím tie bežné veci napr. pád systému, vírus a podobne
- Áno viem si sám opraviť pc
- Neviem si opraviť pc, zavolám známeho alebo opravára
- Ani som sa nezamýšľal nad faktom, že by som opravoval počítač
Hlasuj »
23. 7. 2012 21:44- Neviem si opraviť pc, zavolám známeho alebo opravára
- Ani som sa nezamýšľal nad faktom, že by som opravoval počítač
Hlasuj »
44
Je tancovanie s inymi chalanmi podvádzanie?
Chcela by som aby mi sem odpovedali osoby muzskeho rodu starsie ako 18 rokov, nepotrebujem tu nazori 10 rocnych deti. :) :D .... Chcela by som sa vas spytat ci povazujete... Otvor fórum »
23. 7. 2012 21:35
10
Pharmatex a kondóm
Smie sa táto kombinácia používať? Niekde som čítal že to tak používali, potom dostala niečo ako alergiu a doktor to dal ako "predávkovanie" lebo tá látka nemala aké spermie zabíjať. A ešte... Otvor fórum »
23. 7. 2012 21:35
8
Nejaká VŠ s cestovaním?
Nevedel by mi niekto prosím vás poradiť nejakú VŠ ktorá by bola zameraná na cestovanie? Myslím taká nejaká škola po ktorej by som získala uplatnenie a tá práca by bola spojená s cestovaním. Vďaka Otvor fórum »
23. 7. 2012 21:34
2
4
Aké je školné na MTF STU Trnava na akad. rok 2012/2013???
Je vyyhlásené druhé kolo prijímacích skúšok na túto fakultu do 31 . 7. a chcem zistit aké je sem školné... . Otvor fórum »
23. 7. 2012 21:08