Diskusie - 3904. stránka fóra
11
HTC Desire C
Ahojte :) od včera mám HTC Desire C všetko funguje v pohode len hry a obchod play je trošku problém.. Ak dám stihanuť niejakú aplikáciu z obchodu tak mi ju začne inštalovať ale asi po 20tich alebo 15tich minútach mi... Otvor fórum »
27. 7. 2012 19:45
2
Gymnázium, internát - pomoc
ahojte :) ja sa rozhodujem medzi gymnáziom v čadci a sučanoch (budúci rok chcem ísť na prijímačky)... a chcela by som sa opýtať ako asi vyzerajú (prijímačky aj gymnáziá)... poprípade či je niekde archív tých úloh čo sú tam... aj... Otvor fórum »
27. 7. 2012 19:03
25
Výkvet slovenskej politickej scény
http://tv. sme. sk/v/24783/poslanec-kolesik-klamal-ze-nerozdaval listocky. html Neviem, či sme naozaj taký drbnutý národ, ale toto volil takmer každý druhý občan tejto republiky... Za tie 4 roky ešte dopadneme,... Otvor fórum »
27. 7. 2012 18:47
39
Zvyky a rituály
Zaujímalo by ma, či máte pred a po milovaní nejaké zvyky alebo "rituály", ktoré proste urobíte vždy - napr. zapálite si cigaretu, alebo musíte sa ísť osprchovať, čokoľvek. ... Otvor fórum »
27. 7. 2012 18:46
36
Čím ješ špagety?
- Iba vidličkou (nakrúcam si ich na vidličku)
- Vidličkou a lyžicou (nakrúcam si ich na vidličku na lyžici)
- Nožom a vidličkou (krájam špagety a napichávam si ich na vidličku)
Ďalšie možnosti »
27. 7. 2012 18:37- Vidličkou a lyžicou (nakrúcam si ich na vidličku na lyžici)
- Nožom a vidličkou (krájam špagety a napichávam si ich na vidličku)
Ďalšie možnosti »
20
Nevie niekto aké prijímačky sú na arabčinu?
Ahojte. Premýšľam nad výškami a chcem prekladateľstvo, tlmočníctvo. A veľmi ma zaujala arabčina. Nevie niekto náhodou či sú tam príjimačky aj zo základov arabčiny, z dejín arabov alebo takého niečoho?Ak hej, nevedel by mi niekto odporučiť literatúru?Alebo sú ta Otvor fórum »
27. 7. 2012 18:00
4
úprava videa
prosim ... ako vymazem z videa obraz... potrebujem len ten zvuk Otvor fórum »
27. 7. 2012 17:54
21
Aký fotoaparát je najlepší na fotenie športov ? zrkadlovka alebo kompakt ?
Prosím vás poraďte mi :) Otvor fórum »
27. 7. 2012 16:33
36
Aké syry máte radi k vínu?
Aké víno máte radi so syrom a aké syry s nimi kombinujete? Chcem to skúsiť :D Otvor fórum »
27. 7. 2012 16:11
7
Nechcená hladovka
Ahojte, mám po vyberaní krčných mandlí a vtedy som nemohla vôbec nič takého jesť a keď sa mi spustilo krvácanie z rany, prestala som úplne jesť. Bála som sa, že sa mi to vráti. Od... Otvor fórum »
27. 7. 2012 16:03
12
Farba na vlasy
Prosím Vás , neviete poradit nejaku farbu , kt. by chytila ako na obrazku? ... http://www. birdz. sk/editovat/fotoalbum-fotka-pridana/706425 Dikes . . Otvor fórum »
27. 7. 2012 15:04
12
Dá sa vôbec ešte niekde na nete pozrieť film?
ľudia, to už neexistuje stránka, kde sa dá normálne pozrieť film? Keď aj z limitom, to je jedno.. Neexistuje? či niečo je? Pošlite mi link prosím ; ) Otvor fórum »
27. 7. 2012 14:59
3
Prosím vás poradte mi
bola som u kaderníčky a ta mi zafarbila vlasy lenže to mam uplne blond, a potrebujem poradiť nejaku dobru značku na vlasy nejaku taku uplne slabo hnedu, čo sa hlavne nezmýva.. prosím :) Otvor fórum »
27. 7. 2012 14:40
15
Beefree
Dnes som tam chcela ísť, ale zistila som, že úplne všetci moji kamaráti, čo tvrdili, že tam idú tam zrazu nejdú. Myslíte, že tam mám ísť sama ?:D Otvor fórum »
27. 7. 2012 14:39
13
Huste vlasy
baby existuje nieco co sa da kupit v drogerii ako ked kadernicka zrieduje vlasy?? tie noznicky ci co to je neviem ako sa to nazyva :D viem ze mozem ist ku kadernicke ale ja si to chcem urobit... Otvor fórum »
27. 7. 2012 14:07