Diskusie - 3886. stránka fóra
28
Mám problém nájsť si kamošov
Je mi to trochu trápne, ale celý život (už od útleho detstva) mám problém nájsť si kamarátov. V školke, na základke a aj teraz na strednej nepovažujem žiadnu spolužiačku ani spolužiaka za kamaráta. Tak ma len... Otvor fórum »
1. 8. 2012 18:18
48
Podľa čoho ste sa rozhodli ísť na konkrétnu VŠ?
Mňa dali na 8ročný gympel, som v maturitnom ročníku a zisťujem, že neviem ako ďalej. Ja viem, že to musím sama vedieť, podľa toho čo ma baví a tak. Lenže na gympli ma nič... Otvor fórum »
1. 8. 2012 18:05
29
Moja andulka žere hovná. poradte
má asi 2 mesiace a ja ju mám 2 dni žere svoje hovná aj ostatných anduliek proste sa bojím ze sa otrávi Otvor fórum »
1. 8. 2012 17:46
25
Láska z priateľstva,, risknúť to ?
Začnem asi takto: Zoznámili sme sa v škole ked ma preradili do jeho triedy, začali sme sa baviť v druhej polke šk. roka, zistili sme že máme spoločné zaujmy, a vždy sa bolo snim o... Otvor fórum »
1. 8. 2012 17:26
25
2
Counter Strike 1. 6
Čaute. No mám taký problém :D Stiahol som si non steam CSko .. aby som zaspominal na staré časy. Samozrejme najprv mi to nešlo, lebo mi písali niečo že mam malu ramku či čo. tento proflem... Otvor fórum »
1. 8. 2012 16:55
9
Bol už niekto z vás v Miami (Florida, USA)????
Ja sa tam chystám o pár dní, tak by som chcela zistiť akési infošky ako sa tam žije, kde sa oplatí ísť, niečo o nočnom živote a tak... :) Otvor fórum »
1. 8. 2012 16:18
28
Čím by si chcel/a byť a prečo???
Čím by ste chceli byť? Nejakým človekom, zvieraťom, alebo nejakou vecou? :) Otvor fórum »
1. 8. 2012 16:03
4
Je tu niekto orientovaný ako LESBA?
Potrebujem nezadanú lesbičku, ktorá by mala o mňa záujem. Bývam v BA ale baba môže byť z hocikade, lebo mi nebude vadiť ani vzťah cez Birdz, Facebook... Napíšte do správy alebo do... Otvor fórum »
1. 8. 2012 15:51
20
Aku najvetsiu haluz ste si spravili? z niekoho alebo niecoho?
aku najvetsiu haluz ste si spravili? z niekoho alebo niecoho? Otvor fórum »
1. 8. 2012 15:43
3
TN-KE
Chystá sa niekto zajtra poobede na tento smer??? Vlakom samozrejme :) PS: Nechcem sa cestou nudiť... Otvor fórum »
1. 8. 2012 15:39
5
Provokatérka
Šla som po dialnici, ale s autom, a videla som jednu ženu, ktorá stopovala, bola mierne dotrhaná a zbitá, mala dosť ružové oči. Zastavyla som jej a ona nastúpila, chvíľku... Otvor fórum »
1. 8. 2012 15:03
47
Nechcem dospieť
Ahojte, mám už 19 rokov, a cítim, že strašne dospievam. A pritom nechcem nejako ani dospieť. Cítim sa divne, často spomínam na tie časy, ked som ala 15rokov, a chodievala som na zakladnu, alebo na gympel, a... Otvor fórum »
1. 8. 2012 14:23
73
Kolko doplnkov vyzivy denne jete?
Myslim take tie tabletky, co nie su na predpis. Ja beriem 1x denne zelezo a aj tak na to furt zabudnem :D ako ste na tom vy? Otvor fórum »
1. 8. 2012 14:02
1
Fórum bez nadpisu
Zdravím kto sa chystá tento rok na UMB-psychologia..? Otvor fórum »
1. 8. 2012 13:14
1
Ahojte kto sa chystá do PO anglina/občianska učitelstvo???alebo aspon jedno z toho???
Ahojte kto sa chystá do PO anglina/občianska učitelstvo???alebo aspon jedno z toho??? Otvor fórum »
1. 8. 2012 13:09
24
LF UPJS
Caute... prosim nejakych co vedia voco-kroco, ze kedy tam zhruba na lf v ke posuvajuciaru a posielaju dalsie papiere o prijati... ja som na prijimackach skoncil 8 bodov pod ciarou, napisal som pre istotu aj odvolanie... Otvor fórum »
1. 8. 2012 12:58