Diskusie - 3878. stránka fóra
18
Egoizmus a ignorancia
Aj vy mávate ten pocit, akoby ste iba vy jediný tu na svete bol taký, čo pre niekoho niečo robí? Myslí na šťastie iných a nie len na svoje. Že sa snažíte pomáhať každému, ako len... Otvor fórum »
3. 8. 2012 20:31
3
Databáza 2 milióny emailov
Databáza 2, 000, 000 emailov CZ/SK na predaj - VÝPREDAJ CENA 45, -EUR viac na www. EMAIL-DATA. info PLATBA/ODOVZDANIE: Pošta... Otvor fórum »
3. 8. 2012 20:15
18
Ako najlepšie roztiahnuť ucho?
1. uverejňujem niečo prosím vás ako najlepšie rozťiahnuť ucho na tunel, čo najrýchlejšie a bez bolesti, najlepšie by bolo aby napísal ten ktoto už robil ale píšte všetci ; )) Otvor fórum »
3. 8. 2012 20:07
5
Adolf Hitler - dost radikalny ale genius, hlavne v politike
Adolf Hitler bol genialnym politikom aj ked sposobil dost skod ale keby nebolo holokaustu by bol aj dejinamy vykreslovani ako genius bol to velky ale radikalny politik Otvor fórum »
3. 8. 2012 19:57
10
Neviete mi poradiť kde v Košiciach zohnám ľadové čaje značky Arizona ?
Neviem si to nikde na nete nájsť a rád by som ich ochutnal :) Otvor fórum »
3. 8. 2012 19:53
26
Handmade tričká
Zaujímalo by ma, či "fandíte" handmade tričkám (motívy ručne kreslené/ poprípade inak upravené tričká) alebo skôr dávate prednosť potlačeným tričkám. A poprípade koľko by ste boli ochotní dať za nejaké také ručne kreslené tričko? Otvor fórum »
3. 8. 2012 19:39
19
V stolici krv čo to znamená ?
prosím vás nepíšte tu či je to trápne a neviem čo že WTF a LOL také odpovede ma nezaujímajú bola by som rada keby ste písali rozumne a tí čo sú ešte na to mozgovo nevyspelí nech sú račej ticho... Otvor fórum »
3. 8. 2012 19:35
3
Problem s GOOGLE
Ahojte, mam problem s Google, ked kliknem na odkaz, tak mi otvori: Zabezpečené pripojenie zlyhalo Pri pripájaní k www.... Otvor fórum »
3. 8. 2012 19:28
8
Ahojte, dnes sa chystám niekam von v Bratislave,,.
kde je najaký dobrý discotékový podnik? Ďakujem za info... :-) Otvor fórum »
3. 8. 2012 19:23
46
Počul to aj niekto z vás?
http://procproto. cz/zajimavosti-a-novinky/kdo-to-ramusi-v-byte-o-patro-vys/ Ja osobne som to nezažila, aj keď by som chcela. Čo myslíte že to spôbuje? Otvor fórum »
3. 8. 2012 18:21
21
Pravda odvaha
s touto hrou som zažil vela srandy :D mate nejakú vtipnú príhodu s touto hrou Otvor fórum »
3. 8. 2012 18:21
13
Čo by ste v Rakúsku odporučili navštíviť?
Čo je v Rakúsku také zaujímavé? Čo ste, alebo čo by ste chceli navštíviť? Otvor fórum »
3. 8. 2012 17:55ANSYS
Ma tu niekto skusenosti s programom ansys? Neviete mi poradit kde zozeniem nejake navody na ulohy? Termodynamika ale hlavne strukturalne ulohy... :-/ Najlepsie v sk alebo cz jazyku... Otvor fórum »
3. 8. 2012 17:20
8
Gelove nechty
ludia ahojte.. mam strasne male moje nechtyy lebo sa mi lamu a mam ich aj obhryzene ale chcela by som skusit gelove.. daju sa mi na tieto male nechty urobit? ci mi musia nejako dorast? Otvor fórum »
3. 8. 2012 17:03
5
Preco ??
stiahol som si save do gta san andreas dal som ho do priečinku kde mam naistalovanu hru. ale ked som zapol hru tak nebola prejdena cela neviete preco ?? potrbujem na to nejaky program ?? Otvor fórum »
3. 8. 2012 16:54
19
Názov pesničky
Hľadám jednu pesničku ktorú som počul v rádiu pred pár dňami, je dosť známa (asi), spieva sa tam niečo ako: uouuuouuuouuuwouuu, uouuuouuuouuuwouuu A potom taká... Otvor fórum »
3. 8. 2012 16:53
15
čo robíte cez prázdniny?
ja sa teda poväčšine desne nudím, kedže som obmedzená svojou rodinou, kde som teraz na prazdninách... im sa totiž nikam nechce a ja tu nikoho nepoznám tak nemám čo robiť.... už som si tu zo zúfalstva... Otvor fórum »
3. 8. 2012 16:48