Diskusie - 3874. stránka fóra
30
Byť namotaný/a na babu/chalana niekoľko rokov,,Je to normálne??
Som namotaná na chalana, už tretí rok... chodila som sním a áno mám ho stále rada, aj napriek všetkému čo mi spravil. Nebolo toho málo. Uťahuje si zo mňa, keď ma stretne je zrazu milý... Otvor fórum »
4. 8. 2012 23:55
14
Prosím poradíte mi?
Páči sa mi jeden chalan smojej triedy a viem že aj ja jemu ale problém je v tom že je hokejista..... a kedsa ho moja kamarátka erika pýtala či by so mnou chcel aj chdit povedal že nemôže lebo sa... Otvor fórum »
4. 8. 2012 23:49
25
Ako ťažké závažie dokážete maximálne zdvihnúť?
Len tak ma to zaujímalo, lebo nudil som sa a zrazu mi táto otázka napadla. Ja sám posilujem a preto mám k tomu aj vzťah. Tak napíšte dačo ; ) Otvor fórum »
4. 8. 2012 23:44
12
Pit vino v noc pred odberom krvi??
Chcem sa opytat na vas nazor. V pondelok rano idem nalacno na odbery krvi k imunologicke. Vecer predtym vsak idem s priatelmi von a chcela by som si dat vino. Mozem podla... Otvor fórum »
4. 8. 2012 23:22
19
Chalani! Aké ženy si vážite?
Aké ženy si vážite? Čo je to, čo odlišuje ženy, ktoré si vážite, od tých, ktoré nie? Otvor fórum »
4. 8. 2012 23:12
27
"Šťastná žena je tá ktorá nepotrebuje muža na to, aby bola šťastná"
Čo si myslíte o tomto výroku? Otvor fórum »
4. 8. 2012 22:32
6
Topky..
nazdar vsetci neviete ako sa mozem stat platenim diskuterom topiek alebo nejakej inej stranky? Otvor fórum »
4. 8. 2012 22:31
16
Ubuntu 12. 04 Nvidia Ovladače
Zdravim :) čitam tu forum a docela ju to dost ludi co sa vyzna linuxu chcem sa spitat urcite kazdy vie ze Nvidia jaksi moc nepodporuje ovladace na grafiky pre linux co som sosol na ofik nvidia webe nefunguje preto... Otvor fórum »
4. 8. 2012 22:22
2
UKF - učiteľstvo aj-rj
ahojte, rada by som šla študovať učiteľstvo aj - rj do NR. Chcela som sa preto spýtať či má niekto niake osobné skúsenosti s týmto odborom, alebo či niekto bol na prijímačkach. Ďakujem za akékoľvek informácie... Otvor fórum »
4. 8. 2012 22:12
13
Možnosť čo bola v XP
Ahojte, mám windows 7 a všimol som si, že tam nie je možnosť usporiadať priečinky podľa mňa. t. z. chytiť priečinok a dať ho pred iný. Nie je nejaká možnosť nastavenia? ... Otvor fórum »
4. 8. 2012 21:56
46
BABY ktoré svali vám pripadajú najprítažlivejšie
4. 8. 2012 21:51
24
Neviete poradiť nejaký film?
Myslím tým nejaký film pre puberťáčku na nudný večer :)) len nič scifi ani podobné.. ďakujem Otvor fórum »
4. 8. 2012 21:46
27
„ Nevinnosť detstva“
Čo vám chýba z detstva teraz v dospelosti? Mne napríklad úprimnosť - ako dieťa som povedala čokoľvek bez toho, aby som premýšľala či niekomu ublížim.. A keď som "prestrelila" tak to brali s rezervou... ... Otvor fórum »
4. 8. 2012 21:38
35
Čo som spravila zle?
Keď sme sa s priateľom milovali, chcela som to nejako osviežiť a tak som použila zaručenú radu z magazínu Eva a v tom najlepšom som mu teda strčila prst do zadku. Lenže nemu sa to absolútne nepáčilo a... Otvor fórum »
4. 8. 2012 21:21
11
Má Svätý Peter pri nebeskej bráne aj vrátnicu??
Áno##Nie ##Má tam len stoličku. ##Má tam kreslo. ##Má tam hovník. ##Sadá si len na trávu. ##Fakt netuším. Otvor fórum »
4. 8. 2012 21:06
17
Kam zmizla Zlatobyľ?
Keďže ma fascinuje alternatívna prírodná medicína, rozhodla som sa v našom okolí vyhľadať zlatobyľ obyčajnú, čo je naša liečivá bylinka. Lenže narazila som na problém - zlatobyľ tu nerastie. Nakoniec som prešla celý okres, ale... Otvor fórum »
4. 8. 2012 20:53
12
Koľko sa platí za batožinu v autobusoch?
Koľko sa platí za batožinu v autobusoch? Kedy ide o batožinu a kedy nie? Otvor fórum »
4. 8. 2012 20:12
25
Ak by ste mali na výber,,,,
Prišiel by za vami mladý nevinný Hitler a dal by vám na výber, čo chcete. Buď holiaci strojček, alebo ponožky. Čo by ste si vybrali? Ale pamätajte, že ten holiaci strojček by bol od Gillette Otvor fórum »
4. 8. 2012 19:48