Diskusie - 3871. stránka fóra
10
Tetovanie na kľúčnu kosť
Zdravím ľudia, chcem sa vás spýtať, rozmýšľala som nad tetovaním na kľúčnu kosť, nejaké motto alebo citát, chcem vedieť ak to má niekto, či je to bolo pre vás veľmi bolestivé, keďže je to na... Otvor fórum »
5. 8. 2012 21:54
20
Pre homofóbov: Keby že vysíte z útesu a sami sa neviete vyštverať hore, a homosexuál vám podá pomocnú ruku, prijali by ste pomoc
áno##nie, radšej umrieť ako nechať sa zachrániť homosexuálom##niesom homofób Otvor fórum »
5. 8. 2012 21:39
40
Ak máte, tak aké sú vaše obľúbené značky oblečenia?
Premýšlal som akú dám otázku a toto som teda napísal. Dúfam, že nato nebudete reagovať negatívne ; ) A vlastne ma to aj docela zaujíma, tak uvidím =) Otvor fórum »
5. 8. 2012 21:10
3
Vysoké školy - platenie
Opravte ma ak sa mylim teda , ale podla toho co som do teraz citala jednu vysoku skolu ak neprekrocim dlzku studia mam zadarmo . Ale dajme tomu ze by som studovala na statnej skole a popritom externe... Otvor fórum »
5. 8. 2012 21:08
29
Najlepšie hity 2012 podľa vás,,,,
Hoďte koment nech je čo počúvať... . Otvor fórum »
5. 8. 2012 21:01
14
19
Ako ziskat bluetooth do PC
Prosim vas, potrebujem do PC bluetooth, neviete kde by som ho mohol stiahnut? V google je milion vysledkov, vsetko som postahoval ale nic nejde, nepoznate nieco? Pls nutne Otvor fórum »
5. 8. 2012 20:19
22
Vyhovorili ste sa uz z nejakej rodinnnej oslavy, ked sa vam nechcelo ist alebo vam bolo neprijemne sa zucastnit?
ake vyhovorky ste pouzili? Otvor fórum »
5. 8. 2012 20:06
20
Pletiete náramky priateľstva?
- áno, rôzne vicfarebné s obrázkami aj zložité vzory
- áno, také ľahšie a dvojfarebné vo štvorcovej sieto
- áno, len ľahké, štvorcovú siet neviem
Ďalšie možnosti »
5. 8. 2012 18:41- áno, také ľahšie a dvojfarebné vo štvorcovej sieto
- áno, len ľahké, štvorcovú siet neviem
Ďalšie možnosti »
38
(Ne)robenie si dobre - je to ok?
Čaute. :) Som pripravená aj na sprosté názory a komentáre k tejto téme, takže sa môžete všetci slobodne vyjadriť. :D Mám taký problém. Teda, podľa... Otvor fórum »
5. 8. 2012 18:39
20
Môže ísť čerstvo urobený piercing v pupku na kúpalisko do vody alebo priehrady?
Nikde som to nenašla, že by nemohol ísť do chem. upravovanej vody. A teraz si chce ísť dať kamoška pierc a potrebuje radu, pretože pôjdeme spolu na dovolenku. A ak je niekto z Nitry alebo... Otvor fórum »
5. 8. 2012 18:23
7
Ktoré VŠ ešte príjmajú?
Kedže ma tento rok nikam nevzali, potrebujem vedieť, či ešte niekam berú ... Otvor fórum »
5. 8. 2012 18:20
24
Možem dať aktualizovať Windows 7 aj keď ho mám nelegálne?
http://prntscr. com/d9qz1 Možem vyhľadať aktualizacie aj keď môj windows je len stiahnutý z netu? Otvor fórum »
5. 8. 2012 18:11
23
Hnedý výtok namiesto menštruácie?
baby, stalo sa vám už, že ste mali namiesto menštruácie iba hnedý výtok? lebo mne teraz prvýkrát a neviem, či je to normálne alebo s tým treba ísť k doktorovi? Otvor fórum »
5. 8. 2012 18:10
31
Chcem prekvapiť priateľa
Priateľ sa ma tento týždeň vrátiť domov po troch mesiacoch. Máte nejaké nápady ako ho prekvapiť? Odpustite si prosím blbé komentáre. Otvor fórum »
5. 8. 2012 17:57