Diskusie - 3870. stránka fóra
33
Je čas na zmenu a preto som si vytvoril menšiu básničku čo poviete ?
Vykašlem sa na ženy , alkohol , cigarety , veď mám nato ešte len čas . Vrátim sa k môjmu zabudnutému športu , budem sa učiť zas. Nájdem si... Otvor fórum »
6. 8. 2012 07:52
8
Recepty zo psa
Ahojte chcem poradiť nejaké dobré recepty zo psa, môže byť aj koňa, @interrupci, Ty máš s tým skúsenosti, ako dopadol vtedy ten guláš zo psíka? Otvor fórum »
6. 8. 2012 07:30
14
Nejaky film pri ktorom sa nebudem urcite nudit?
uz dlho bludim po googli a vselijakych forach a skusam prist na nejaky super film, lebo asi vsetky super filmy (podla mna super :D) som uz videl, a chcem si zasa povedat po pozreti filmu ze... Otvor fórum »
6. 8. 2012 05:52
30
Zvlastne hovna
vysrali ste uz niekedy biele alebo cierne hovna popripade ina farba? Otvor fórum »
6. 8. 2012 04:51
7
Ako vytiahnuť dáta z vybitého notebooku ?
No počujte, stala sa mi taká vec, že sa mi pretrhla nabíjačka od ntb a novú v najbližšej dobre z finančných problémov asi nezoženiem, no ale mám v ntb nejaké dôležité veci a teraz neviem ako ich... Otvor fórum »
6. 8. 2012 03:47
19
A co fcul?
Minule sme s mojou stetkou nahodili taku vaznejsiu temu... a ona hned, ze by ma aj chcela a tie kecy okolo toho... a ja jej na to "preboha ved si stetka, tak co riesis?" konecne ma... Otvor fórum »
6. 8. 2012 03:27
34
Oplatí sa cvičiť?
Viete..rpi každom cvičení sa uvoľnujú voľné radikály, ktoré defacto spôsobujú starnutie..čiže ochabovanie celého tela... myslím tým teda..nieje cvičenie mierne kontraproduktívne? Viete..keď máte normálnu postavu..ani tučnú ani chudú moc..tak akurát Otvor fórum »
6. 8. 2012 01:54
6
Poznáte názov tohto filmu??
zdravím, neviem prísť na názov jedného filmu. Je o žene, ktorá sa ide vydávať a zoberie si hodiny tanca aj s manželom, ktorý sa na ne jednoducho vykašle. Ale jej to nevadí a začne tam... Otvor fórum »
6. 8. 2012 01:49
24
Aké máte hodinky?
Len ma to zaujíma, lebo teraz si vlastne chcem kúpiť nové, ale keď ja strašne chcem také, čo majú ten remienok poskladaný z tých kúskov kovu a neviem, či by som si vedel predstaviť nosiť práve... Otvor fórum »
6. 8. 2012 01:25
11
Filmové klišé
Podľa vyhľadávača to tu nebolo takže: Ktoré je podľa vás také najčastejšie, najotrepanejšie, najtrápnejšie a ktoré vám lezie na nervy? Dám príklad: Niekto vojde do kúpelňe otvorí poličku nad umývadlom niečo vyberie a keď ju... Otvor fórum »
6. 8. 2012 01:24
36
Potrebujem pomoc !
Ahojte. Som tu novy a prihlasil som sa tu stym ze najdem pomoc na moj poblem. Mam 16 rokov a vysku 191cm. Cvicim uz jeden rok lebo ma to strastne bavi a dviham uz celkom velke vahy a... Otvor fórum »
5. 8. 2012 23:20Mate ma radi ? som najebany tak je mi to jedno :D
Ano##Nie##nepoznam##jebem na teba :D##Mozno##Si kokot##Dakujem ze si :D Otvor fórum »
5. 8. 2012 22:37
10
Mali ste už zlatú žilu? Ako ste sa jej zbavili?
Píšte len seriózne komentáre, nie že Jaro Slávik mi ju pomôže zatlačiť a podobne... Otvor fórum »
5. 8. 2012 22:25
12
Online hra
Ktorá online strategická hra (taká kde sa zaregistrujete a hráte dlhodobo - (Divoke Kmene, Kingsage, ... )) je podľa vás najlepšia ? Otvor fórum »
5. 8. 2012 22:21