Diskusie - 3869. stránka fóra
59
Majú červenovlásky väčšiu chuť na sex?
Tak som sa nad tým dnes z nudy zamyslel, už som to veľakrát počul, hovorí sa to, tak reku že sa opýtam, či niekto nemá podobnú skúsenosť alebo tak. Ja som zatiaľ to šťastie nemal... Otvor fórum »
6. 8. 2012 12:42
8
Kde sa dajú kúpiť vansky?
ahojte poznate nejaku stranku alebo obchod kde predavaju vansky najlepsie v bratislave alebo trnave.. viem ze v pogu ale uz dve poga zrusili takze neviem kde by sa dali zohnat a moc si nechcem objednavať z oficialnej stranky vans pretoze... Otvor fórum »
6. 8. 2012 12:40
2
STUBA FA -Architektúra/Dizajn
Ahojte, chcela by som sa Vás opýtat , ktorý z odborou ma lepsie uplatnenie a ktorý je podla vas lahsi . A či by sa popri tomto studio dalo zvladat este externe studium na inej vysokej... Otvor fórum »
6. 8. 2012 12:31
16
37
Aká je vaša oblúbená serialová postava
6. 8. 2012 12:00
17
Prepáčte ak to tu už bolo ale, Oplatí sa mi kúpit Apple Iphone 3GS?
Chcem mobil do 120€, mám vyhliadnutý jeden Iphone 3GS a ešte Nokia N97 White, co mám radšej zobrat Nokiu, alebo Apple, (Android už nechcem). Otvor fórum »
6. 8. 2012 11:48
22
Čaute Nitrančania ,,. hladám niekoho kto má veľa volného času, pretože ja už fakt neviem čo s ním
:/ Brigádu alebo prácu sa mi nedarí zohnať a tak by som chcel niečo robiť, chodiť do fitka, zahadzat si frisbee, opalovať sa, zajsť na kupalisko, korčule ..alebo hocičo proste, len nech nieje nuda... Otvor fórum »
6. 8. 2012 11:36
5
Autoskola!
Ahoj ludia , viete prosim o nejakej hre , alebo niecom takom , kde by som si mohla vyskusat krizovatky a podobne veci?Som pred skuskami a dost by mi to pomohlo. Pytam sa preto , lebo viem ze cosi take... Otvor fórum »
6. 8. 2012 11:36
29
Prečo máme vojny, násilie a trpíme biedou? Chcel to tak Boh,,
pred par dňami som čítal zaujímavý članok.. tu je: http://www. darwin. sk/preco-mame-vojny-nasilie-a-trpime-biedou-chcel-to-tak-boh. html aký na to máte názor vy?? Otvor fórum »
6. 8. 2012 11:35
10
Obľúbené miesto na vonkajšie stravovanie
- McDonald, KFC, Burgerland a iné burgeroviny
- Špecifické reštaurácie
- Ázijske bistrá
Ďalšie možnosti »
6. 8. 2012 11:32- Špecifické reštaurácie
- Ázijske bistrá
Ďalšie možnosti »
5
STU-Výživa-kozmetika-ochrana zdravia
Ahojte, chcela by som vedieť, či nemáte skúsenosti so štúdiom na STU-odbor Výživa-kozmetika-ochrana zdravia. Pôvodne som chcela študovať medicínu, ale na prímačkách som nedosiahla potrebný počet bodov. Tak teraz nastupujem na STU. Počula som,... Otvor fórum »
6. 8. 2012 11:16
10
UMB alebo UNIPO?
Caute, potrebujem vasu radu. Prijali ma na tlmocnictvo a prekladatelsvo aj a rj do Presova a po odvolani aj do BB (to iste)... ktora skola je lepsia??? Neviem sa rozhodnut :-( Otvor fórum »
6. 8. 2012 11:16
12
Ako mám zabiť nudu ?
Nuda je doma a ja neviem čo robiť ked vonku isť nemožem, filmy na pozeranie nemáme, pratať sa mi nechce atd....... mam malu segru a musim zabavit aj ju, sestra má 7 rokov .. pls poradte... Otvor fórum »
6. 8. 2012 10:44
9
Na akú druhústrednú školu by som mala ísť?
Ako prvú strednú školu som si vybrala SPŠ Stavebnú a Geodetickú v Košiciach.. chodí tam aj moja sestra ale majú tam aj super odbory.. --Ale stále neviem kam by som mala ísť na druhú školu.. na gymnázium... Otvor fórum »
6. 8. 2012 10:39
35
Ako to funguje na intrákoch?
Nebyvala som este na intraku kedze na Strednu som to mala 15minut busom, ale teraz idem na VS 400km dalej :) A napadaju mi rozne veci/ problemy ktore mozu nastat :D Napr. neukradnu mi jedlo z chladnicky? :D... Otvor fórum »
6. 8. 2012 09:41
9
Hľadám film catwoman
Hľadám film podobný catwoman neviem či sa to náhodou aj tak isto nevolá ale na csfd mi ho nenašlo. Hrala tam taká blondínka s kučeravými vlasmi. Neviete ako sa tento film volá? Je film aj mačacia slečna ale... Otvor fórum »
6. 8. 2012 08:19