Diskusie - 3865. stránka fóra
8
Poznáte StarKid tím a ich skvelé paródie na Harryho Pottera ?
Chystám sa napísať článok o tejte skvelej americkej skupinke mladých ľudí ktorý ma dokážu vždy rozosmiať. Zaujíma ma len či poznáte aspoň jedno z ich famóznych diel, z tých známejších spomeniem A very Potter Musical, A very... Otvor fórum »
7. 8. 2012 12:48
17
12
Dajú sa ešte niekde zohnať pokémonové kartičky ?
Tak nám trošku so segrou zašibalo, že by sme si znova pozbierali celý album, ale netuším či sa to dá ešte niekde zohnať. Nemáte nejaké info kde a či vôbec to ešte predávajú ? okrem kompletných zbierok... Otvor fórum »
7. 8. 2012 12:29
13
Young Indiana Jones
pamatate si tu niekto tento serial?kedysi davno to chodilo na markize aj prime Otvor fórum »
7. 8. 2012 12:04
20
Posunutie ovulácie
Mám takú otázku, je možné, ak sa posunie ovulácia, že sa posunie i príchod menštruácie? (Pre reálne zobrazenie, napr. mám 5 dní pred menzesom, ale práve vtedy budem mať ovuláciu, ... Otvor fórum »
7. 8. 2012 11:46
5
Plat maséra?
Chcela by so vedieť koľko asi tak zarába masér..neviete mi to niekto povedať? Otvor fórum »
7. 8. 2012 11:10
4
Hra biznis - pravidlá
Prosím vás ... nedá mi niekto pravidlá na spoločenskú hru Biznis? Pls Otvor fórum »
7. 8. 2012 11:02
6
Matematika počas štúdia informatiky
Zdar, vedel by mi niekto povedať aká matematika sa preberá v priebehu štúdia informatiky(napr. v rámci učiteľského smeru alebo aplikovanej informatiky) ? Je to zamerané na istú oblasť alebo prierez všetkým začínajúc výrokmi, cez čísla(N, Z, Q,... Otvor fórum »
7. 8. 2012 10:53
30
Podrazdenie po holeni
Ahojte, mám vždy ked si holým nohy a tam to ,,dolu,, tak potom mava strašne akoby zapalenu pokozku. Iba na týchto miestach . je to dost intimne ale neviem čo mám robit . Tam ,,dolu,,je to horšie. hnisa... Otvor fórum »
7. 8. 2012 10:50
9
Nemate skusenost?
Pred dvoma dnami som sa vratila zo sport. kurzu (kde bola trosku zla voda, ale nie na kadeho to ucinkovalo). a uz tam ma asi v polke strasne zacal boliet zaludok. 1 den ano,... Otvor fórum »
7. 8. 2012 10:37
19
Neznesiteľne krče pri menštruacií
Prosím poradte, neviem, čo mám robiť. Zvíjam sa v krčoch a jediné, čo chcem v tejto chvíli je zomrieť.. Tabletku som zobrala pred 1h a pol a nezabrala .. Prosím nejaké triky aby ma prestalo bolieť... Otvor fórum »
7. 8. 2012 10:31
9
Problem s hrou mafia 1
Ahoj mám taký problém s hrou mafia 1. Pri výbuchu, pri dyme alebo pri ohni my pri tých veciach prebleskuju farebné čiary. Hrám to notebooku. Procesor:Celeron (R) Dual-Core CPU T3000 @ 1. 80GHz 1. 79GHz ... Otvor fórum »
7. 8. 2012 10:24
3
Máte facebook fanpage? pochváľte sa a ak ju chcete predať sem :)
Máte fanpage? Pochváľte sa :) Rada kúpim vaše fanpage nad 5000 likes po neobmedzene :) ... keď tak napíšte na buyout. svk@gmail. com určite sa dohodneme. Vďaka :)) Otvor fórum »
7. 8. 2012 10:07
10
Čo robiť, ak ,,.
ma prijali na jednu vš, poslala som tam poplatok za preukaz, návratku, mám tam úbytko, ale ešte nie som zapísaná; chcem ísť na druhú vš-> to sa nedeje nič? Neprídem na zápis, nezaplatím... Otvor fórum »
7. 8. 2012 09:54Mobil - Záložky
Viete niekto poradiť? Včera som si uložila na mobile na nete nejaké záložky a teraz netuším ako sa k nim dostanem :/ (Samsung Galaxy S Plus) Otvor fórum »
7. 8. 2012 09:20
7
samsung galaxy ace....ma niekto skusenosti? pripadne aky je lepsi mobil Otvor fórum »
7. 8. 2012 08:45