Diskusie - 3865. stránka fóra
23
Boli ste niekedy na nudaplazi?
Otazka hovori za vsetko, ja osobne nikdy a ani neplanujem :D. Otvor fórum »
7. 8. 2012 13:09
13
Malá rada pre vás baby
V anketnej otazke je možno rada pre baby ale kludne možte písať/čítať chalani ved aj ja som chalan .... Chcem iba reagovať na to čo sa večšinou ČASTO pytaju babi t. j či si ma zobrať metrosexuala a. t. ď... Otvor fórum »
7. 8. 2012 13:09
7
The sims 3
Nainštaloval som si the sims 3 ale ked ho pustam tak to chce registračný kód, tak som urobil crack ale aj ked ho urobím tak mi to stále žiada registračný kód. Čo mám robiť ??? Otvor fórum »
7. 8. 2012 13:07
30
Chodíte darovať krv? A kde?
7. 8. 2012 13:06
18
športoví život popri vš
Chcem sa opýtať báb ktoré su na vš že v dobe ked študovali či skôr pribrali alebo schudli a či sa dá zvládať fitko 3x aspoň týždenne alebo nejake športovanie popri škole ak chcem chudnúť... Otvor fórum »
7. 8. 2012 12:56
8
Poznáte StarKid tím a ich skvelé paródie na Harryho Pottera ?
Chystám sa napísať článok o tejte skvelej americkej skupinke mladých ľudí ktorý ma dokážu vždy rozosmiať. Zaujíma ma len či poznáte aspoň jedno z ich famóznych diel, z tých známejších spomeniem A very Potter Musical, A very... Otvor fórum »
7. 8. 2012 12:48
17
12
Dajú sa ešte niekde zohnať pokémonové kartičky ?
Tak nám trošku so segrou zašibalo, že by sme si znova pozbierali celý album, ale netuším či sa to dá ešte niekde zohnať. Nemáte nejaké info kde a či vôbec to ešte predávajú ? okrem kompletných zbierok... Otvor fórum »
7. 8. 2012 12:29
13
Young Indiana Jones
pamatate si tu niekto tento serial?kedysi davno to chodilo na markize aj prime Otvor fórum »
7. 8. 2012 12:04
20
Posunutie ovulácie
Mám takú otázku, je možné, ak sa posunie ovulácia, že sa posunie i príchod menštruácie? (Pre reálne zobrazenie, napr. mám 5 dní pred menzesom, ale práve vtedy budem mať ovuláciu, ... Otvor fórum »
7. 8. 2012 11:46
5
Plat maséra?
Chcela by so vedieť koľko asi tak zarába masér..neviete mi to niekto povedať? Otvor fórum »
7. 8. 2012 11:10
4
Hra biznis - pravidlá
Prosím vás ... nedá mi niekto pravidlá na spoločenskú hru Biznis? Pls Otvor fórum »
7. 8. 2012 11:02
6
Matematika počas štúdia informatiky
Zdar, vedel by mi niekto povedať aká matematika sa preberá v priebehu štúdia informatiky(napr. v rámci učiteľského smeru alebo aplikovanej informatiky) ? Je to zamerané na istú oblasť alebo prierez všetkým začínajúc výrokmi, cez čísla(N, Z, Q,... Otvor fórum »
7. 8. 2012 10:53
30
Podrazdenie po holeni
Ahojte, mám vždy ked si holým nohy a tam to ,,dolu,, tak potom mava strašne akoby zapalenu pokozku. Iba na týchto miestach . je to dost intimne ale neviem čo mám robit . Tam ,,dolu,,je to horšie. hnisa... Otvor fórum »
7. 8. 2012 10:50
9
Nemate skusenost?
Pred dvoma dnami som sa vratila zo sport. kurzu (kde bola trosku zla voda, ale nie na kadeho to ucinkovalo). a uz tam ma asi v polke strasne zacal boliet zaludok. 1 den ano,... Otvor fórum »
7. 8. 2012 10:37
19
Neznesiteľne krče pri menštruacií
Prosím poradte, neviem, čo mám robiť. Zvíjam sa v krčoch a jediné, čo chcem v tejto chvíli je zomrieť.. Tabletku som zobrala pred 1h a pol a nezabrala .. Prosím nejaké triky aby ma prestalo bolieť... Otvor fórum »
7. 8. 2012 10:31