Diskusie - 3860. stránka fóra
14
Sfilmované hry, hratelné filmy
Myslíte si že natočia film napríklad podla Assasins Creed alebo Grand Theft Auto atd..??? Otvor fórum »
8. 8. 2012 20:00
51
Ako zistim ci som tehotna?
Ahoj ludia , obraciam sa na Vas s chulostivejsim problemom... Uz asi 2 tyzdne mi meska menzes a preto som uz zacala premyslat aj nad tou moznostou , ze som tehotna. Chcela som sa , ale opytat ci nepoznate sposob... Otvor fórum »
8. 8. 2012 19:55
4
Gapa & Groovin´ Heads
Poznate presovskeho saxofonistu Gapu? Ma vlastnu energy funky kapelu Groovin´ Heads, ale mozete ho vidiet hostovat na koncertoch Richarda Mullera, Petra Lipu ci IMT Smile... ochutnavka (: http://www. youtube. com/watch?v=VcizPeLmZU8&... Otvor fórum »
8. 8. 2012 19:35
15
Pomoc pri výbere mp3/mp4,,,,. dajte typy
Caute potrebovala by som poradit ohladom vyberu prehravaca. Ja sa to tejto oblasti prilis nerozumiem, tak by som Vas poprosila nejake typy, s ktorymi mate dobre skusenosti vy. Mala by mat urcite diktafon a FM prijimac, ... Otvor fórum »
8. 8. 2012 19:10
18
Ktorý cvik je najlepší na prsné svalstvo (ktorý najviac používate ?)
- tlaky na rovnéj lavičke
- tlaky na šikmej lavičke hore hlavou
- tlaky na šikmej lavičke dole hlavou
Ďalšie možnosti »
8. 8. 2012 19:03- tlaky na šikmej lavičke hore hlavou
- tlaky na šikmej lavičke dole hlavou
Ďalšie možnosti »
26
Aj vy sa tak radi hádate s niekým, kto to myslí smrteľne vážne a vy máte z toho srandu?
Práve sa to deje! :D Deti na mna na FB štekajú, že som sa opovážila braď do úst meno Bieberovo ! :D A čo vy? :D Aj vy sa radi smejete na... Otvor fórum »
8. 8. 2012 18:52
11
Môže sa vešať farebné prádlo s bielym?? :D
Môže sa vešať farebné prádlo s bielym?? :D Otvor fórum »
8. 8. 2012 18:34
28
35
Čo odpovedať na pán boh pomáhaj
Chodím teraz na takú brigádičku a okolo mňa prejde denne veľmi veľa ľudí a dosť z nich mi hovorí "pán boh pomáhaj" a ja vždy odpoviem dííky čo by ste povedali vy ? :D Alebo aká je zdvorilostná odpoveď Otvor fórum »
8. 8. 2012 18:26
3
Sekanie CoD 4 : MW
No mám problém. Keď som nainštaloval CoD 4 tak všetko bežalo v pohode ale za cca 2 týždne mi to začalo sekať. Neviete mi niečo poradiť? pretože fakt ma nič nenapadá a keď mi to predtým na tom... Otvor fórum »
8. 8. 2012 17:19
43
Blbá téma ale predsa: Ako vnímate Skrillexa?
Najviac ho mám rád/rada je skvelý##Je to chuj, hanba 21 storočia##Hudbu má skvelú ale on nie je##On je skvelý ale jeho hudba nie je##Občas si vypočujem pár songov ale jeho moc nemusím##nevnímam ho ##nepoznám Otvor fórum »
8. 8. 2012 17:17
16
Z ktorej strany si navliekate na nohavice opasok??
8. 8. 2012 17:11
5
Nabijanie androidu
hi ludia takze ja som sa len chcela spytat ci na smartfony je jedno ako sa nabija baterka ci ju to nejak neposkodzuje myslim, ze ci to treba nabijat tych 14 hodin ked je ten telefon novy?? myslim ze... Otvor fórum »
8. 8. 2012 16:56
15
Páči sa vám štýl hudby s názvom Vocaloid? Poznáte ho?
8. 8. 2012 16:46
19