Diskusie - 3858. stránka fóra
5
FF UKF NR
Prosím, ide niekto tento rok na FF tlmočníctvo/prekladateľstvo angličtina-francúzština do NR? Alebo niekto kto tam už je? Chcem sa spýtať: 1. Ako veľmi tú francúzštinu ovládate, lebo na stránke "odporúčajú" B2, ale... Otvor fórum »
9. 8. 2012 10:55
6
Pesnička k športovému videu
Zdravím, robíme s bratom špotrové (futbalové) video a potrebujeme poradiť. Aká pesnička sa podľa vás hodí na športové video? Najlepšie niečo typu Ma Chérie. Ďakujem Otvor fórum »
9. 8. 2012 10:53
1
Kde stiahnem ULTRA PACK 2. 01 pre IL-2 Sturmovik 1946?
cawte pomozte mi hadzte linky hocico nikde to neviem najst ani nas official stranke ultrapack. il2war. com ani tam to neni ale pozor verziu 2. 01 nie 3. 0 inac dakujem takemu chalanovi ze mi pomohol ten s tym alchol... Otvor fórum »
9. 8. 2012 10:29
21
Zase Google
Prepáčte že znova otravujem s tou istou otázkou, ale myslím že dnešný Google je ešte peckovejší ako včera a predvčerom :D takže zase - aký je váš najlepší čas? :D Otvor fórum »
9. 8. 2012 10:27
11
Chat na fb
asi pred 2 dnami som si na fb nastavila nech ma vidi iba 1 priatel a pre ostatnych nech som offline a teraz si to chcem nastavit aby ma zase vsetci videli a nejde mi to v pravo dole mi... Otvor fórum »
9. 8. 2012 09:53
13
Darček pre priateľku
ahojte..mám taký trošku problém..moja priateľka ochorela..nemyslím si, že je to niečo vážne, ale je jej dosť zle... a chcel by som ju niečím malým potešiť, aby som jej aspoň trošku zdvihol náladu..máte niekto nejaký nápad?:) Otvor fórum »
9. 8. 2012 09:27
12
Už ste niekedy húlili banánové šupky?
Len to chcem vedieť, lebo ak áno, tak malo to nejaký účinok? :8 Po anglicky sa tomu hovorí smoking bananadine a má to mať fasa účinky :0 tak má??? Otvor fórum »
9. 8. 2012 06:57
81
Aký ste mali výsledok v tomto anglickom teste?
http://www. examenglish. com/leveltest/index. php Má to iba 15 otázok:D tak napíšte aká uroveň vám vyšla... mne vyšla až moc vysoká:D tak chcem zistiť, či fakt tak viem tu anglinu alebo bol test moc jednoduchy... (asi to druhe... Otvor fórum »
9. 8. 2012 02:02
17
Trápi ma jedna vec , prosím helfnite zaujíma ma váš názor.
Ahojte , behá mi po rozume jedna vec pre ktorú nemôžem spať. Jedná sa o moju dobrú kamošku. Ma taký problém s chlapmi. Priťahuje k sebe už dlhší čas k sebe chlanov , ktorý ju... Otvor fórum »
9. 8. 2012 01:55
1
Co hovorite na tieto dve staz agentury ?
https://www. facebook. com/pracovnestazeFMK http://www. mladiinfo. sk/ Otvor fórum »
9. 8. 2012 00:46
6
Film
vie my niekto najst vsetky filmove sutaze , kde sa moze poslat vlastny vytvor , lebo s ujom googlom neviem dobre pracovat. Dakujem Otvor fórum »
9. 8. 2012 00:34
10
Problém pri objednávaní cez internet
Ide tu o to.. prednedávnom som si objednala z jednej stránky tovar ktorý mi neprišiel do požadovanej doby.. + volám tam už tri dni.. a nič, nedvíhajú mi.. na email mi nedpisujú.. Čo mám robiť? ... Otvor fórum »
9. 8. 2012 00:32
4
školský internát SOŠPSV Trnava, Zavarská 9 skúsenosti
zdravim, nejake informácie o internátnom živote a samotnom intraku Otvor fórum »
8. 8. 2012 23:51
39
Obľúbeny zákusok resp. dezert ?
Co je okrem poobedneho sexu vasim oblubenym dezertom :) U mna je to dlhsiu dobu puncovy rez a moja oblubena jablkovo-skoricova zmrzlina :* Otvor fórum »
8. 8. 2012 23:44
9
Práca v Zahraničí.
Ahojte. Mám po škole, na výšku ma neprijali a keďže sa tu nerysuje ako taká súca robota, tak logicky premýšľam nad zahraničím. Viem celkom dobre po nemecky, najradšej by som išiel do Rakúsko/Nemecko.... Otvor fórum »
8. 8. 2012 23:24
18
Obojok, voditko neme
o par dni si idem pre mojho nemeckeho ovciaka. bude mat asi 8 tyzdnov. preto by som sa chcel spytat ohladne obojkov a voditiek. Ake by boli vhodne pre stena a ake pre uz velkeho psa?... Otvor fórum »
8. 8. 2012 23:11
121
Cíti ku mne niečo?
Ahojte, V prvom rade vám chcem povedať, že toto je pre mňa vážne, tak by ste sa mohli zdržať akýchkoľvek blbých komentárov.. :) Takže. Presne pred mesiacom si ma na FB do priateľov pridal... Otvor fórum »
8. 8. 2012 22:53
- nie
Hlasuj »