Diskusie - 3856. stránka fóra
Stredoškolský internát SOŠ Nitra, Levická 9
Chcela by som sa opytat na vase skusenosti s byvanim na tomto internate. Ako sa tam byva? Co tam vsetko je pripadne chyba? Otvor fórum »
9. 8. 2012 20:21
10
Program - generovanie
Nepoznáte prosím niekto taký program, čo náhodne vygeneruje číslo od niekoľko do niekoľko a dá sa stiahnuť do počítača ( netreba internet na to aby mi išiel ). Môže byť - taký čo náhodne vygeneruje číslo... Otvor fórum »
9. 8. 2012 20:16
48
Čipovanie psov
Ahojte, dnes som bola s pejskom u veterinára, dať ho zaočkovať a veterinár hneď na mňa vybafol s tým či máme psíka očipovaného... a trošku ma to vydesilo, pretože mi to príde dosť... Otvor fórum »
9. 8. 2012 19:51
24
7
Víkendovka na Corfu???
Zvažujem naplánovať si na 3 - 4 dni výlet na Corfu. Chcel by som vedieť váš názor na tento výlet v prípade , že by som nešiel cestovkou , ale výlet by som si celý... Otvor fórum »
9. 8. 2012 19:28
18
Reinkarnácia, minulé životy, karma,,.
Veríte na reinkarnáciu, priatelia? Keď nie, napíšte aj dôvod. Otvor fórum »
9. 8. 2012 19:17
18
VŠ medina
čaute... chcem sa opýtať tých čo sú na medine v BA, Brne, Ostrava a Olomouc. Aké to tam je? Aké boli príjmačky? Ako sa učili na strednej? Myslíte, že sa dostanem na medinu ked z che... Otvor fórum »
9. 8. 2012 19:05
39
Hľadá sa postava Boha do pripravovaného amatérskeho filmu
Pred niekoľkými málo týždňami som tu uverejnil prvú kastingovú výzvu, na ktorú pár ľudí zareagovalo a s pár som si vymenil niekoľko zaujímavých postrehov. Dnes môžem slobodne povedať, že scenár je pripravený, herci (takmer úplne) zaistení,... Otvor fórum »
9. 8. 2012 18:25
18
E-shop oblečenie
poradte nejaký dobrý obchod na nete kde by som kúpil tričká, nohavice, mikiny... nemám čas chodiť po nákupoch :) Otvor fórum »
9. 8. 2012 18:22
28
Nejaké pianko na večer?
Máte nejakú srdcovú skladbu na klavíri? :) Hoďte mi prosím sem niečo. Dúfam, že to veľa krát už predo mnou nebolo. Ale bolo by dobré ak by to bolo niečo na tento štýl http://www. youtube.... Otvor fórum »
9. 8. 2012 18:20
27
Platene aplikacie z AppStore
Za ake aplikacie ste boli ochotni v AppStore zaplatit, pripadne ake zaujimave aplikacie vyuzivate? Otvor fórum »
9. 8. 2012 18:10
15
Čo by ste spravili vy?
Ahojte, spoznal som jednu úžasnú a krásnu babu. Vo všetkom si rozumieme dokážeme sa spolu o čomkoľvek rozprávať celé hodiny a máme takmer totožné názory. Problém nastal, keď sme boli spolu vonku, pozvala ma k... Otvor fórum »
9. 8. 2012 17:46
25
Skade beriete tie krátke vtipné videjka ktoré su ako reakcia na dáky zabitý komentár alebo proste ako reakcia na koment ,,. vIete
skade beriete tie krátke vtipné videjka ktoré su ako reakcia na dáky zabitý komentár alebo proste ako reakcia na koment ... vIete Otvor fórum »
9. 8. 2012 17:43
3
Program na zmenu velkosti
cawte existuje nejaky program na zmenu velkosti videa ale aby ostala kvalita videa rovnaka ? Dakujem Otvor fórum »
9. 8. 2012 17:23