Diskusie - 3855. stránka fóra
27
Pre chalanov - Páčia sa vám silikónové prsia? Dvojky, trojky, žiadne obrovské. + chceli by ste si chytiť ?
áno##nie##nechcel by som priateľku so silikónmi Otvor fórum »
10. 8. 2012 09:20
3
Nová scéna sedadlá
Ahojte, chcela by som ísť na ovú scénu na jedno predstavenie ale je sú volné miesta už iba buď: 1. uplne vpedu prve dve rady ale uplne na kraji 2: na balkóne skoro uplne... Otvor fórum »
10. 8. 2012 07:50
13
Povod obrázkov na kartách
Vie niekto čo tie obrázky znamenajú? myslím na klasických faraónových/sedmových kartách. Našie som že: 1. Sú to vlastné maďarské karty http://bit. ly/O8tHeQ 2. Sú podla nejakej divadelnej hry (alebo čo) "william... Otvor fórum »
10. 8. 2012 00:42
23
Jsem pán řidič, který:
- na červenú prejde a cíti sa ako najväčší kráľ
- na červenú prejde a cíti sa ako najväčší hriešnik
- na červenú prejde a nadáva, prečo mu všetci zavadzajú na vozovke, keď mal predsa zlenú
Hlasuj »
9. 8. 2012 23:58- na červenú prejde a cíti sa ako najväčší hriešnik
- na červenú prejde a nadáva, prečo mu všetci zavadzajú na vozovke, keď mal predsa zlenú
Hlasuj »
19
čo s nami bude?!
Ahojte! Rozmýšľal niekto čo sa stane ak zomrieme? Som veriaci tak si vravím pôjdem do neba atd.... Ja nad tým dosť veľa rozmýšlam a neviem sa z toho "vykozliť" :) Hmm? čo si otom myslíte? Otvor fórum »
9. 8. 2012 23:54
73
Baby, kto vás viac priťahuje ?
9. 8. 2012 23:29
12
Má tu niekto doma afrického slimáka ?
Chcem sa spýtať či tu niekto má skúsenosť s týmto gigantickým slimáčikom, rozmýšľa, že si jedného zadovážim :-) Otvor fórum »
9. 8. 2012 23:29
3
Navigácia NAVIGON v iPhone
Ahojte. Neviete či má aj doživotné aktualizácie? ďakujem. Otvor fórum »
9. 8. 2012 23:20
12
Kamasutra a ine,,.
Vie mi niekto odporucit dobru knihu Kamasutra alebo nieco co sa tak isto tyka sexuality (moze byt aj vtipne ) ... potrebujem to ako darcek cize by bolo fajn keby pobavil. Poprosim nazov alebo link. :)) Otvor fórum »
9. 8. 2012 23:13
15
Uprising
Kto sa chystá na Uprising ? Idem tam s kamarátkou ktorá si tam berie troch ďalších kamarátov. Bojím sa že hodne času budem tráviť sama, tak by som aspoň chcela mať prípadné zadné vrátka ak by táto situácia... Otvor fórum »
9. 8. 2012 22:54
24
Mávate rozčítaných aj viac kníh naraz?
9. 8. 2012 22:21
9
Tunnig Zraz, letisko Svidník, zúčastnite sa? ?
Áno, ako divák##Áno, budem mať auto na ploche##Áno, učastnim sa suťaže, šprint, slalom... ##Nie##Iné Otvor fórum »
9. 8. 2012 22:08
49
Niečo na zamyslenie ,,,, a to nielen pre fanúšikov športu, ale aj všetkých Slovákov !
http://tvnoviny. sk/sekcia/specialy/loh-londyn/smrtelne-hriechy-slovenskeho-sportu-a-olympijske-sklamanie. html Na Slovensku dva tipy ľudí .... tí čo im vyhovujú tieto zlodejiny a morálny úpadok, ktorý tu je .... a druhý sú takí čo sú aj Otvor fórum »
9. 8. 2012 22:01
30
Ako spraviť radosť chlapovi/chalanovi
Každý chlap počúva ako ženy majú rady romantiku(kvety, večera) alebo že ich poteší povysávaný byt a podobne... Ale ako poteší žena muža?(poprosím komenty typu vloží mu pivo do ruky zapne mu futbal a potom sa s ním vyspí... Otvor fórum »
9. 8. 2012 21:56
2
STU
Ahojte nájde sa tu niekto kto ide na FEI STU, konkrétne na odbor aplikovaná informatika??....chcem spoznať budúcich spolužiakov :)... ak sa niekto taký nájde, prosím napíšte TS..ďakujem :) Otvor fórum »
9. 8. 2012 21:35