Diskusie - 3817. stránka fóra
15
Stravovanie podla krvnej skupiny.
Skusali ste niekto? Prave o tom daco citam a zda sa mi to celkom zaujimave :D, tak by som chcel vediet, ci s tym mate niekto skusenosti. Otvor fórum »
20. 8. 2012 22:18Je Justin Bieber strachopud?
Čo je Justin Bieber, keď sa sám priznal, že sa bojí búrok, klaunov, mačiek, výšok, uzavretých priestorov, výťahov atď. ? http://justin. sk/ Otvor fórum »
20. 8. 2012 22:10Manažment v Trenčíne :)
Vám už prisiel nejaky papierik, ohladom zapisu toho 4. teho septrembra? :) Otvor fórum »
20. 8. 2012 21:19
6
Odstranovanie chlpkov
BABY---ako riesite problem medzi " predkom-zadkom" a chlpkami ktore tu rastu?Aj v okoli normalne povedane analneho otvoru... ???? CHALANI----vadi vam ked babe zacinaju vyrastat chlpky?ci uz v podpazusi, narukach, nohach, tam dole??? Otvor fórum »
20. 8. 2012 21:15
19
Akú najväčšiu blbosť ste urobili, za ktorú sa hanbíte??
Akú najväčšiu blbosť ste urobili, za ktorú sa hanbíte?? Otvor fórum »
20. 8. 2012 21:03
17
ľudský život
Kedy si človek uvedomí čo je život? Alebo kedy stratí svoju deckosť? Podľa mňa je to vtedy keď si plne uvedomuje svoju smrteľnosť, no predsa chcem počuť váš názor. Otvor fórum »
20. 8. 2012 20:45
4
Blazing Angels : Squadrons of WWII (PS3)
cawte lidee neviete mi napisat vsetky lietadla co vtej hre su?? ze jak sa volaju vsetky co tam su lebo zajtra mi dojde ta hra z progamingshopu tak som len zvedavy inac uz som presiel cely IL-2 Sturmovik BIRDS OF... Otvor fórum »
20. 8. 2012 20:41
9
Hotel AGROINSTITUT Nitra
ahojte prave som dostala ubytovanie na tomto hoteli... chcela by som vediet na akej urovni to tam funguje ..ake su ceny mesačne, ?? vzdialenost od skoly UKF? vybavenost izieb popripade kolkomiestne izby to su?ALEBO NEJAKE INF OD tych co tam... Otvor fórum »
20. 8. 2012 19:50
30
Menštruačne bolesti
ahoj, dostala som menzes a mam strasne bolesti... co mam urobit aby mi prestali... ked mi tabletky nezaberaju Otvor fórum »
20. 8. 2012 19:46
9
Originálny darček k narodeninám
Môj ocino bude mať čoskoro narodeniny. Bývam len s ním a bratom, tak by som ho chcela potešiť nejakým originálnym darčekom. Viem, že možno niečo, čo by som mu nejakým spôsobom vyrobila alebo mu povedala,... Otvor fórum »
20. 8. 2012 19:45
13
The Sims 3 downloady
Chcel by som sa opýtať, že kde v hre the sims 3 nájdem moje stiahnuté súbory ?? Lebo som si stiahol a nainštaloval také obrazy a píše, že je to nainštalované, ale ja to v hre neviem... Otvor fórum »
20. 8. 2012 19:38
9
Darček k 40. narodeninám
Zdravím, moja mama má dva týždne oslavu narodenín a ja neviem čo je mám darovať. Prosím pomôžte som fakt zúfalý. Hľadal som na internete už dve hodiny, nič ma nenapadá. Chcem jej niečo pekné vyrobiť... Otvor fórum »
20. 8. 2012 19:37
5
Ikonky na lište
Mám nový notebook a ako na každom novom PC, tak na spodnej lište, keď si otvoríte nejaký program alebo prehliadač, tak sa vám to zobrazí v takej malej ,,kocke". Keď si otvorím viacej vecí v tom programe, tak potom... Otvor fórum »
20. 8. 2012 19:14
20
Kreslenie
Ahojte :) myslite že sa nejak da zdokonaliť v kresleni ? veľmi by som chcel vedieť pekne kresliť a veľmi ma to aj bavy každy deň kreslim ale nejak úchvatne to nieje. Za nejake kurzy si veľmi plaťit... Otvor fórum »
20. 8. 2012 19:11