Diskusie - 3811. stránka fóra
39
Otazka na chalanov ohladom erekcie
caute, chcem sa spytat chalanov (a vlastne aj bab :-D), ako u vas vyzera erekcia? este sme s priatelkov spolu nespali pretoze to z mojej strany neslo (stal, ale nestal az tak velmi aby to islo)... ... Otvor fórum »
22. 8. 2012 16:24
81
čim ste chceli byť ako malí?
Aké bolo vaše vysnívané detské povolanie ? :) Zostalo vám to dodnes popr. si viete seba dnes predstaviť v onom povolaní? Otvor fórum »
22. 8. 2012 15:25
27
Poznáte mená všetkých krajín na svete?
Myslíte si že existujú krajiny ktorých mená nepoznáte? Otvor fórum »
22. 8. 2012 15:11
36
Priatelia na Birdzi
Kto bol prvý birdzák, ktorého ste si pridali medzi priateľov? A posledný? :) Pridávate si ich, keď chcete vy, alebo len ak sa vás spýtajú prví oni? Pýtate sa vôbec navzájom?... Otvor fórum »
22. 8. 2012 15:03
7
Nejake dievca co by chcela ist od septembra na byt v bratislave?
Ahojte aj s kamaratkou hladame spolubyvajuce na byt v bratislave, zatoal sme dve, najlepsie by bolo v petrzalke ( koli skole). ; ) sme z popradu a na tie komunisticke intraku nemame zaludok. Dakujem... Otvor fórum »
22. 8. 2012 14:44
146
Najväčší letný (s)hit
Leto sa už pomaly končí a ako každé leto sme mali možnosť vypočuť si mnohé hudobné tragédie ktoré počas neho vznikli. Otázka znie, ktorá pesnička Vám toto leto najviac pila krv ? 8) ... Otvor fórum »
22. 8. 2012 14:32
33
Co mam robit
ahojte, neviem co mam robit. som tehotná v 1 trimestri mam presne príznaky. neviem kto je otcom z dvoch muzov. s jedným som sa rozisla s druhým to bol krátky ulet. problem je ze som... Otvor fórum »
22. 8. 2012 14:21
9
Technické a informatické služby v elektrotechnike , čo z toho?
caute... dal som si prihlasku na tento odbor Technické a informatické služby v elektrotechnike , a kazdy jeden s kym som sa rozpravaval, kamarati stredoskolaci tvrdia ze tento odbor nema buducnost a podobne veci, ze sa z toho nic... Otvor fórum »
22. 8. 2012 14:01
3
Facebook problem
Zdravim, vcera sa mi stalo na facebooku ze nemozem proste pridavat ani menit fotky profilu co je ten defaultny album. Proste mi napisalo ze You can change the audience for each photo in this album, kliknem na to a nic,... Otvor fórum »
22. 8. 2012 13:48
44
Farba na vlasy
ahoj.. áno zase je tu téma "vlasy" :D chcela by som sa nafarbiť na taku hrdzavo-červenu ale nie som kriklavu lebo som strašne bleda, mám špinavy blond , aku farbu by ste mi odporučili ?... Otvor fórum »
22. 8. 2012 13:27
17
EUBA internat
Ahojte, chcela by som sa spytat, ci nejde nahodou niekto z vas na intrak do Horskeho parku na Hrobonovej? Mne bol prideleny a vobec neviem co to je zac, nemohli by ste mi nieco o nom povedat?... Otvor fórum »
22. 8. 2012 13:24
32
ISIC a čip na MHD a SAD
Lásky, Máte niekto na univerzitnom (platnom) ISICU aj čipy na MHD a SAD? Ak hej, stačí to len zaevidovať na príslušných staniciach bez potvrdení o návšteve školy a normálne to funguje? Otvor fórum »
22. 8. 2012 13:19
11
Žurnalistika
Ahojte! :) Aké možnosti sú na štúdium žurnalistiky? Vysoké školy na Slovensku, i v zahraničí. Chodíte niekto? Ak áno, odporúčate? Alebo kam by ste šli, alebo čo by... Otvor fórum »
22. 8. 2012 13:16
4
údolie smrti
čítali ste niekto túto knihu? alebo inú od Tess Gerritsenovej ? Otvor fórum »
22. 8. 2012 12:44
18
Najlepší bankový účet pre študenta
Aký si myslíte ? A čo si myslíte o tomto ? http://tinyurl. com/c42ffk5 Otvor fórum »
22. 8. 2012 12:39