Diskusie - 3809. stránka fóra
29
Predtucha ?
Stala sa mi zvláštná vec, už asi tretí krát sa mi to stalo a je to fakt čudné.. Viem to presne..Bolo to z utorka na stredu v noci.. Spal som a snívalo sa mi ako kráčam po schodoch v... Otvor fórum »
23. 8. 2012 00:30
6
Fyzioterpia na ifblr v piestanoch alebo stredoeuropske studia v anglictine na fif uk?
Bola som prijata na fyzioterapiu do piestan a na stredoeuropske studia v anglictine na uk... neviem sa vsak rozhodnut. bavili by ma obidva odbory, rozmyslam ze s fyzioterapiou by som mala mozno lepsie uplatnenie, viem si predstavit ze... Otvor fórum »
23. 8. 2012 00:16
4
PO-intraky, privat
ahojte, som tu cerstvo nova, dufam ze mi poradite:) Som 40km od PO, intrak som nedostala, ale odvolala som sa. Zohnala som si super privat, ale je dvakrat drahsi ako intrak, kt. ... Otvor fórum »
23. 8. 2012 00:02
2
WWOOFing, vypadnutie zo Slovenska na par mesiacov
Nenajde sa tu niekto kto nema od cca konca septembra nic na plane a chcel by nieco zazit? Chcem odist niekam kde je teplo napr. do Spanielska a zdrziavat sa na WWOOF farmach. Samemu sa mi nechce tak... Otvor fórum »
22. 8. 2012 23:59
50
Poznáte hnutie Hare Krišna?
možno ste ich videli spievať v uliciach miest alebo videli v TV či na internete. aký máte na nich názor? čo o nich viete? http://krishnaisgreat. com/wordpress/wp-content/uploads/2009/08/sankirtan. jpg Otvor fórum »
22. 8. 2012 23:29
33
Ktorá reklama na slovenskej tv ti najviac lezie na nervy a ktorá ťa vždy pobaví?
mne lezú na nervy skoro všetky, ale furt ma pobaví tá, kde je tá tetka v tom ružovom aute a furt dačo kecá :D Otvor fórum »
22. 8. 2012 22:54
205
Ohodnoť nick užívateľa nad tebou
Princíp je rovnaký, ako pri ohodnocovaní avatarov... proste ohodnoť, ako a ti páči meno užívateľa, ktorý má koment nad tebou :D. (max. 10 bodov, min. 0, ofc :) ). ... Otvor fórum »
22. 8. 2012 22:48
1
LETOFEST SABINOV
Ola, kto nevie, tak tuto sobotu bude letofest v Sabinove. Hlavne hviezdy Slobodna europa a Billy Barman. Vstupne v ticketportal v predpredaji 7, 5 E. info http://www. letofest. com/ ... Otvor fórum »
22. 8. 2012 22:43
45
Navždy sa zachová v pamäti stužková?
Ja neviem, mnoho ľudí hovorí o stužkovej ako o nezabudnuteľnom dni, jednom z najkrajších zážitkov a blabla... Mne to neprišlo ničím výnimočné (?)... Ako ste na tom vy? Bol to pre vás nezabudnuteľný deň, na... Otvor fórum »
22. 8. 2012 22:42
16
UMB- bez internátu
Ahojte, dnes som sa dozvedela že som skončila bez internátu. Určite niesom jediná, chcela som sa spýtať čo idete teraz robiť, resp. čo je lepšie... každý deň dochádzať alebo si nájsť byť? Otvor fórum »
22. 8. 2012 22:10
1
UBytovanie cez hotels4u.net
Máte niekto nejaké skúsenosti s bookovaním si hotelu cez túto stránku . Majú pozoruhodne lacné a výhodné ponuky , tak by som sa chcel spýtať či to nebude kvôli tomu že tieto ceny sú už neplatné a... Otvor fórum »
22. 8. 2012 22:00
7
29
Znamienka odstranenie
Ahojte, chcel by som sa spytat - mam na krku + lícach asi tak 6 znamienok.. chcel by som si ich dat vybrat len sa strasne bojim ze dostanem rakovinu ak to doktori pokaslu.. mam 16 - mate... Otvor fórum »
22. 8. 2012 21:51
10
Tiež vám blbne Adobe Flash Player na Androide?
Keď dlhšie používam Flash Player, tak sa mi len tak zapne len tak Hudba, alebo sa len tak vytočí číslo. Robí mi to bratove HTC Desire HD, napr. keď používam Youtube. Otvor fórum »
22. 8. 2012 21:43
151
5
LFUK - stránka už aj na FB !!
Pre budúcich prvákov aj tých, čo už študujú ... informácii nikdy nie je dosť :) Otvor fórum »
22. 8. 2012 21:01