Diskusie - 3807. stránka fóra
67
Máte aj vy rodičov ktorý vám nechcú vela vecí dovoliť ?
Proste či máte aj vy rodičov ktorý vás ešte berú ako dieťa a keď chcete isť napr. stanovať niekam na noc nechcú vam to dovoliť pretože si myslia že na to ešte nemáte vek ? Otvor fórum »
23. 8. 2012 17:01
16
Stužková - sestry v triede
Máme v triede taký problém, a keďže som predseda, čaká sa, že prídem s riešením :D Ide o to: máme v triede sestry, čiže na stužkovú prídu iba s dvomi, nie štyrmi rodičmi, a... Otvor fórum »
23. 8. 2012 16:59
11
Záložňa
Mám jeden zlatý prsteň, ktorý pre mňa nemá žiaden citový význam a nerobí mi problém zbaviť sa ho... Len som sa chcela opýtať, že ako to v záložní prebieha a či musím byť na... Otvor fórum »
23. 8. 2012 16:30
32
Mam sa s nim rozist ? Ako si mam ziskat najlepsiu kamaratku znovu ?
Tak asi takto zacnem ... mam chalana a mam ho rada len stale milujem svojho byvaleho a nechcem aby sa moj terajsi lukas trapil... V poslednej dome strácam ludi..lebo všetci vedia co citim k byvalemu ale trapim lukasa... Otvor fórum »
23. 8. 2012 15:53
4
Video Maker
Poradťe mi prosím nejaký dobrý program na upravovanie videí, mám video movie maker na windows 7čke ale tam niesu všetky funkcie .. dačo podobné ako imovie by sa nenašlo ? . . Otvor fórum »
23. 8. 2012 15:47
5
Hľadám film
Cumlíkovia, asi mi nikto neporadí ale skúsim :D Hľadám film, bol cca pred mesiacom v telke, večer :D Pointa bola tá, že niečo vo vzduchu (najskor vo vačších... Otvor fórum »
23. 8. 2012 15:46
19
Vegáni, vegetariáni a,,. ?
Vegáni nejedia nič živočíšneho pôvodu, vegetariáni nejedia mäso... ako by sa volal človek čo neje nič rastlinného pôvodu? Otvor fórum »
23. 8. 2012 15:25
3
Reparát z matiky
Čaute, ako ste si asi domysleli z nadpisu, čaká ma reparát z MAT. Chcem sa opýtať tých, ktorí už majú za sebou.. Klasika. Aké to bolo, či ste vedeli všetko a pod. Ja... Otvor fórum »
23. 8. 2012 14:17
4
Karta do fotoaparátu
Ahojte, idem predávať fotoaparát a tak rozmýšlam či mám predať aj kartu Micro SD HC pojde do zrkadlovky? Sa hádam s mamou o tom teraz. Som z toho úplny debil. Díky za normálne odpovede ... Otvor fórum »
23. 8. 2012 13:36
34
Na akom najbrutálnejšom kolotoči ste boli ?
váš najbrutalnejši kolotoč? Otvor fórum »
23. 8. 2012 13:13
2
Aké treba používať programy na vytvorenie filmov?
Takže. Od mlada ja a brat točíme mini filmy. Dokonca ešte pred tým sme hrávali divadielka xD Teraz sme sa dohodli, že s mojou režisérskou víziou a jeho herectvom a umením dokážeme spraviť tie krátke filmy. ... Otvor fórum »
23. 8. 2012 13:09
37
Oplati sa vobec vybavit isic karta ?
lebo vezmi si to takto . MHD karta studentska sa da vybavit ZLAVA na vlaky sa da vybavit na fialovy paprik ... Otvor fórum »
23. 8. 2012 13:02
14
Poznáte dáky horor v ktorom sú duchovia a je riadne strašidelný??
Poznáte dáky horor v ktorom sú duchovia a je riadne strašidelný?? Otvor fórum »
23. 8. 2012 13:01
3
Stahovanie
myslite ze niekedy zmiznu vsetky stranky , kde sa bude dat stiahnut obsah bez poplatku ? V rusku teraz nejaky zakon vydali ale zmena ziadna :-D takze asi nic. Otvor fórum »
23. 8. 2012 12:59
47
Čo si myslíte o kombinácii hrubšie pančuchy s dlhším tričkom alebo košeľou
- páči sa mi to a nosím to tak
- páči sa mi ale nevzala by som si to na seba
- nepáči sa mi to
Ďalšie možnosti »
23. 8. 2012 12:01- páči sa mi ale nevzala by som si to na seba
- nepáči sa mi to
Ďalšie možnosti »
1
Ako mam hacknut Nintendo Wii aby som si mohol stahovat hry ?
pocul som o tom ale neviem co mam robit kto mi vie poradit ? :D Otvor fórum »
23. 8. 2012 11:47