Diskusie - 3773. stránka fóra
27
The human body exhibition
Zase táto téma. No ja sa len chcem spýtať jak sa kupujú lístky? na čas? ja som z toho magor lebo chcem ísť zajtra tak či tam nepojdem zbytočne že by sa vypredali :P Otvor fórum »
31. 8. 2012 20:11
14
Animacia
Chcela by som sa opytat. Vedeli by ste mi niekto poradit ako mozem do profilu dat animaciu? Niaky postup alebo nieco podobne. Dakujem za kazdu radu :) Otvor fórum »
31. 8. 2012 19:58
6
Preco sa mi moze zvlnit latka?
Ahojte, mám problém. V šití som začiatočníčka :/ pri zošití dvoch kusov látky (rovnakej) sa mi látka zvlní (pre lepšiu predstavu ide o to, že ak zošívam dve kus látky pozdĺž a potom keď ju prevrátim... Otvor fórum »
31. 8. 2012 19:56
8
Zrusenie pausalu od orange online
bud som slepa alebo to tam ozaj nie je.. rusili ste si niekto pausal online? viazanost mi konci dnes a kedze uz dlhsie na svk nebyvam, nechcem aby mi dalej stahovali peniaze za nieco co nepouzivam.. vdaka... Otvor fórum »
31. 8. 2012 19:53Zmluva - internát Družba
Ahojte, kamarátka (medička) má taký problém, že v aise v e-peňaženke jej stále vyhadzuje, že nech podpíše zmluvu s internátom na Mlynoch..ale ona dostala intrák na Družbe :-) Nemá niekto z vás rovnaký problém? :-) Otvor fórum »
31. 8. 2012 19:48
20
Objednávanie náramku z e-bay
Ešte som neobjednávala z E-bayu ale rada by som tento náramok. Ide o to že ten chlap požaduje najprv peniaze a spolu s nimi mu mám zaslať veľkosť zápästia. Chcem sa teda opýtať- ako zaplatiť vopred keď nemám... Otvor fórum »
31. 8. 2012 19:10
11
Chcem vedieť úplne všetko o Simonke Lučkaničovej z Košíc
chcel by som sa s ňou zoznámiť. Otvor fórum »
31. 8. 2012 18:53
81
Problémiček,,. tehotná?
takže hm, ako začať, dajme tomu že som spala s priateľom, mali sme aj ochranu, kondóm potom skontroloval, bol celý, žiaden problém, spokojne som spávala.. ale asi po týždni od toho som sa... Otvor fórum »
31. 8. 2012 17:38
9
Nejaka dobra stranka??
Neviete nejaku dobru online stranku na filmy?hladam taku kde sa nemusi nic stahovat a cakat hodinu kym sa to nacita. Moze byt aj ceska alebo madarska(vopred dakujem za normalne odpovede) Otvor fórum »
31. 8. 2012 17:14
19
Šaty na stužkovú
Čaute. :D Keďže sú prázdniny už neodvratne preč, blíži sa škola a štvrtákom aj stužková. Chcela by som sa opýtať /hlavne dievčat/ či nepoznajú nejakú dobrú stránku, kde by mali pekné šaty na stužkovú... Ďakujem. ... Otvor fórum »
31. 8. 2012 16:50
22
1
UCM-aplikovana biologia / biotechnologie
Prisla vam uz odpoved na druhe kolo o prijati/neprijati?:) Otvor fórum »
31. 8. 2012 16:35
30
Lubi ma este?
S priatelom sme spolu boli 4 roky, boli sme aj zasnubeny. Velmi som ho Milovala, lenze on bol chladny muz, neprejavoval mi posledny rok city, len ked som ho o to ziadala, tak mi povedal, ze ma lubi a to... Otvor fórum »
31. 8. 2012 16:18
11
Kde sa da kupit dreveny luk do 50 eur pre zaciatocnika?
zhanam slovensku stranku alebo osobu ktora predava dreveny luk dlzky 11O cm. Otvor fórum »
31. 8. 2012 16:10
30
Kramy - cakanie
Baby ako dlho by ste cakali na kramy, keby vam meskali (a vedeli by ste, ze urcite to nie je tehotenstvo) predtym ako by ste sli za gynekologom?? Otvor fórum »
31. 8. 2012 15:54