Diskusie - 3770. stránka fóra
8
FHV UMB: AJ-ŠJ prekladateľstvo a tlmočníctvo (1. ročník)
Zdravím, vie mi niekto poradiť ohľadne kreditov a zápisu do AIS2? Za 3 roky máme mať 180 kreditov. to je tak 60 kreditov na rok. Zapísala som si všetky povinné predmety z A bloku a hodilo mi... Otvor fórum »
1. 9. 2012 14:42
18
Od kolkych rokov sa moze ist na MMA
od kolkych rokov sa moze ist na MMA Otvor fórum »
1. 9. 2012 14:42
7
Ak nájdete nejakú anketu/fórum tu na Birdzi, ktoré sú už staršie alebo vznikli ešte pred vašou registráciou, zahlasujete/pridáte
- Áno. A hlasujem/komentujem tak,ako to bolo vtedy. (napríklad že "máte psa?" dáte "áno" aj ked ho už nemáte)
- Áno. A hlasujem/komentujem tak,ako to je teraz.
- Nie. V starých anketách nikdy alebo iba veľmi zriedka hlasujem/komentujem.
Hlasuj »
1. 9. 2012 14:34- Áno. A hlasujem/komentujem tak,ako to je teraz.
- Nie. V starých anketách nikdy alebo iba veľmi zriedka hlasujem/komentujem.
Hlasuj »
87
Ako zbaliť zadaného chalana?
No takže ako mám zbaliť zadané chalana?..Poznám ho ale krátko asi také 2-3 týždne. Je to cašník s jednej kaviarne kde som poslednú dobu začala chodiť častejšie.. zo začiatku sme sa na seba len pozerali a usmievali.. no... Otvor fórum »
1. 9. 2012 14:33
1
Keby sliepky mohli lietať, kam by uleteli?
Na elektrické dráty a spočítali by nám ich vyvražďovanie fekálnymi útokmi##Nikam pretože majú radi našu opateru##Do Havranca, kde by si založili leteckú poštu##Do SNR a stali by sa politikmi##Demonštratívne by zahatali výjazd z mesta, aby dali najavo svoj Otvor fórum »
1. 9. 2012 14:13
6
Sociologia alebo filozofia TU TRNAVA internát
Zobrali ma na obe cez druhé kolo, ktoré je podľa vás lepšie. Ja asi rozmýšľam viac nad tou sociologiou. Ináč aké internáty má táto škola a priradia ešte vôbec nejaký aj nám čo nás prijali v rámci... Otvor fórum »
1. 9. 2012 14:06
2
Vysoká škola sv. alžbety
ahojte chcela by som sa spýtať či náhodou neviete niekto kedy mi začína vyučovanie na tejto škole bo na ich stránke som to nikde nenašla... . Otvor fórum »
1. 9. 2012 13:45
26
Gameplay youtube
Pozeravate gameplaye/letsplaye? Ktory zahranicni gameplayeri su vasi najoblubenejsi? Ake hry takto pozerate? Otvor fórum »
1. 9. 2012 13:37
22
Prosím o odoberanie môjho blogu.
Viem že sa to sem nehodí, ale bola by som vďačná každému jednému čo sa prihlási na odoberanie môjho blogu. Nemusíte byť registrovaní na bloggeri, stačí keď máte gmail. Je to odkazované skôr dievčatám, ale... Otvor fórum »
1. 9. 2012 13:21
13
Program na úpravu videa
Držím sa toho, že je lepšie raz sa opýtať ako desaťkrát naslepo gúgliť, takže prosím o pomoc vás (vážte si to). k veci. Pozná niekto program, v ktorom by sa dalo vložiť video... Otvor fórum »
1. 9. 2012 13:11
41
Som to iba ja alebo trapi tento problem aj niekoho ineho ?
Som skoro pernamentne nadržany (okrem spánku :D). Iba ma zaujima ci je to normalne a ci je tu niekto ako ja. Otvor fórum »
1. 9. 2012 12:48
29
Chcela by som si prepichnúť sebe ucho! Je to dobrí nápad či mám ísť radšej do zlatníctva?
Chcela by som si prepichnúť sebe ucho! Je to dobrí nápad či mám ísť radšej do zlatníctva? Otvor fórum »
1. 9. 2012 12:43
52
Dilema na pondelok,,. Čo si oblečiem?
čo si obliekate v pondelok do školy? :D Otvor fórum »
1. 9. 2012 12:36
25
Doniesli ste/donesiete kvet prvý deň do školy triednej?
1. 9. 2012 12:21
17
Ktorého boha z mytológie považujete za obľúbeného?
Je ich veľa a kedže radi čítate určite sa nejaký nájde :) u mňa je ich viac :) Svarog, Heimdall, Odin a bohyňa Artemis Otvor fórum »
1. 9. 2012 12:16
20
Aký nočný proteín preferuješ?
Práve si idem kupovať nový proteín(nočný).. Na každej stránke "vyspevujú" iný. Aký TY preferuješ? Otvor fórum »
1. 9. 2012 11:53