Diskusie - 3761. stránka fóra
44
Ktorú knihu,,.
Nájde sa u vás kniha ktorú dokážete čítať opakovane napr. 2 krát za rok. Niečo čo vás neomrzí a viete sa k tomu po čase vrátiť. Nemyslím tým učebnice a encyklopédie. ... Otvor fórum »
3. 9. 2012 20:12
3
Hľadáte niekto za seba náhradu na ŠD ZOBOR?
Ak áno, alebo viete o niekom kto potrebuje náhradu tak sa mi ozvite prosím na dominika. prekopova@gmail. com alebo 0908 584 440 ďakujem Otvor fórum »
3. 9. 2012 19:57
20
Ako sa zblížiť so spolužiakmi?
Aj by som sa prihovorila, urobila prvý krok ale vždy mám nejaké zábrany, čo s tým? Otvor fórum »
3. 9. 2012 19:57
18
Hľadám spolubývajúce v Dubnici nad Váhom
Ahojte, ja by som chcela opýtať či nejde niekto študovať na súkromnú vysokú školu do Dubnice nad Váhom na denné študium? Otvor fórum »
3. 9. 2012 19:56
16
Robí Vám problém správne vyslovovanie "th" v angličtine; na akom mieste v slove?
- Áno; najmä na začiatku (think, thank..)
- Áno; najmä uprostred (something,..)
- Áno; najmä na konci (both,..)
Ďalšie možnosti »
3. 9. 2012 19:54- Áno; najmä uprostred (something,..)
- Áno; najmä na konci (both,..)
Ďalšie možnosti »
7
Ako pridam do simsa DELUX data disky aby som mala viac simsov v jednom ????za odpovede dakujem
ako pridam do simsa DELUX data disky aby som mala viac simsov v jednom ????za odpovede dakujem Otvor fórum »
3. 9. 2012 19:43
52
Perverzny sex
Chcem sa spytat kto ma viac skusenosti s vulgarnym sexom. Hlavne chcem vediet co vzrusuje muzov, co sa tyka rozpravania pri sexe. Ake slova od partnerky vas vzrusuju? Mam partnera, ktory rad rozprava pri sexe oplzlosti... Otvor fórum »
3. 9. 2012 19:26
2
Minecraft-hamachi
Ludia mam svoj server cez hamachi a nevite nahodou kde mam stiahnut pluginy nato aby sem tam mohol urobit spawn, alebo warpy a podobne? Otvor fórum »
3. 9. 2012 19:10
20
Potrebujem hackera!
Potrebujem súrne hackera, ktorý vie hacknúť stránku s FB s5 .. potrebujem sa niekomu dostať na nick, a zobrať si stránku s5 ak ma chápete... alebo mi dajte nejaký program na zisťovanie hesiel alebo čo, prosím! je to veľmi... Otvor fórum »
3. 9. 2012 19:00
23
Kde predávate skriptá a vypracované mat. otázky ?
Ja chcem predať prípravnú knihu na prijímačky z FF UK BA pre tlmočníkov v odbore angličtina v kombinácii za polovicu ako som ju kúpila. Na bazoši ju nikto nechce neviete kte by mali o nu záujem :D ... Otvor fórum »
3. 9. 2012 18:19
5
Prestup
Caute. Je mozno prestupit na inu VS, aj ked som si tam nedavala prihlasku? Moze sa stat, ze tam maju volne miesto a zoberu ma? Ma niekto s tym skusenosti? Otvor fórum »
3. 9. 2012 18:17
41
Aký by ste mali pocit, keby ste sa trepali par km do Lidlu pre obliečky, na ktoré cakáte uz asi pol roka kým ich znova daju do p
- Do tohto obchodu už nikdy nevkročím
- Aj tak boli otrasné
- Faka, to je ale kvalitný obchod
Ďalšie možnosti »
3. 9. 2012 18:05- Aj tak boli otrasné
- Faka, to je ale kvalitný obchod
Ďalšie možnosti »
4
Dá sa s tým "vydrbať" ?
Čawte ľudia.... neviem, či máte s tým niekto skúsenosť, práve som pred týždňom ukončila bakalárske štúdium na vysokej škole.... prijali ma aj na magisterské, ale keďže nechcem v tom odbore ani náhodou pokračovať, rozmýšľala som, či... Otvor fórum »
3. 9. 2012 17:55
5
Medzimestská doprava a študentská zľava
Chcem sa spýtať, ako to je so zľavou pri cestovaní do školy medzimestským autobusom. Mám na ňu naárok keďže som denný študent? A ako sa uplatňuje zľava? U vodiča niečo ukážem alebo ako? Ďakujem. Otvor fórum »
3. 9. 2012 17:52
27
Splnil prvý školský deň vaše očakávania?
3. 9. 2012 17:15
26
ísť či neísť na vysokú školu?
Chodím na strednú školu posledný ročník, obchodná akadémia. Neviem či mám ísť na vysokú školu ekonomickú láka ma aj zdravotníctvo aj ked to bude ťažšie z obchodnej školy. Poznám pár ľudí ktorí po vysokej ekonomickej aj tak... Otvor fórum »
3. 9. 2012 17:04
13
Tetovacka
ahojte, mate nejaky "recept" na to aby obycajna tetovacka na telo vydrzala co najdlhsie?? Otvor fórum »
3. 9. 2012 16:54