Diskusie - 3759. stránka fóra
4
žiadosť o zmenu semináru
máte niekto skúsenosti so zmenou voliteľného semináru? povedali mi, že mám napísať žiadosť ale vôbec netuším ako sa to robí. poradíte prosím? Otvor fórum »
4. 9. 2012 14:41
141
Aký máte názor na homosexuálov?
..pýtam sa, pretože veľa ľudí ich odsudzuje a mne osobne to dosť prekáža. Veď sú to len ľudia, nemajú nejakú chorobu. Neznášam, keď sa do nich navážajú... Otvor fórum »
4. 9. 2012 14:10
6
Boli ste už v Plzni?
Páčilo sa vám to mesto? Oplatí sa tam ísť? Aké máte dojmy z toho mesta? Otvor fórum »
4. 9. 2012 14:01
27
ŠD Mladosť
Takže..ani neviem ako začať... idem do prvého ročníka na STU a dostala som izbu na intráku Mladosť v bloku C... čítala som o tom jednu diskusiu a musím sa priznať že neviem čo si mám o tom myslieť... ako tie... Otvor fórum »
4. 9. 2012 13:53
11
Chcete, aby sa BIRDZ oficialne zmenil na vseobecnu poradnu s dorazom na minoritne "problemy" teenagerov?:-D
- Ano, rad druhym radim.
- Ano, aj ja potrebujem poradit.
- Ano, rad druhym radim, a sem-tam potrebujem poradit.
Ďalšie možnosti »
4. 9. 2012 13:13- Ano, aj ja potrebujem poradit.
- Ano, rad druhym radim, a sem-tam potrebujem poradit.
Ďalšie možnosti »
15
Čaute všetci... Prosím vás o pár tipov, budem veĺmi rád keď si na mňa nájdete chvíĺu času.. Prosím.. Mám 15 rokov a niečo mi neustále vŕta v hlave, musím na to myslieť... Otvor fórum »
4. 9. 2012 13:12
19
Ako vyhrať Loto?
Zamysleli ste sa niekedy, ako vyhrať loto? A prišli ste už ako nato? Tak sapodelte so svojimi skúsenosťami. mnohí ich potrebujú!!! Otvor fórum »
4. 9. 2012 12:26
59
Prijali by ste ďaľšie súťaže pre BIRDZákov?
4. 9. 2012 11:52
8
Internát Nitra
Ahojte:) Nepotrebujete náhodou niekto za seba náhradu na hociktorý internát v NITRE? Mne bohužial nepridelili internát pretože nebývam až tak moc daleko. Mala by som ponuku aj na dobrý privát, keby niekto chcel vymeniť izbu na intraku... Ja... Otvor fórum »
4. 9. 2012 11:51
12
Otazka stravovania sa
Chcem sa spytat len jednu otazku... tyka sa to stravovania sa..posledne mi prestalo chutit maso bo uz mi s toho aj hrabe na mozog bo sade aj doma len same rezne a kurcata za chvilu by mi aj perie narastlo... Otvor fórum »
4. 9. 2012 11:21
40
Tequila
Koľko pohárikov znesiete? Viac alebo menej ako iného chľastu? Opijete sa z nej ? Otvor fórum »
4. 9. 2012 11:14
4
Debilná situácia
Oplatí sa podľa vás odvolávať na vylúčenie z VS, a to z dôvodu zaujatosti profesora na skúške alebo iných dôvodov? Počuli ste o tom už niečo? Otvor fórum »
4. 9. 2012 10:52
30
Bojíte sa ked sa niekto bije bili ste sa už ?
neviem prečo ale strašne sa bojim ked sa niekto bije aj ked sa minule bil moj kamoš ja som radšej utiekol domov strašný pocit som mal ani si neviem predstavit keby som sa ja mal byt :( nie je to... Otvor fórum »
4. 9. 2012 10:35
40
Najkrajšia prírodná scenéria
Keby ste mali možnosť pozrieť si krásy prírody hocikde na svete kde by to bolo? Ktorá krajina vám v tomto smere najviac učarila? Mne Írsko a hlavne Nový Zeland. Otvor fórum »
4. 9. 2012 06:56
21
Akým spôsobom prichádzate ráno do školy? (dopr. prostriedok)
4. 9. 2012 05:50
25
Fetiš
Viete o tom, že na svete je už viac než 80 druhov fetišov. A preto ma zaujíma, či máte nejaký fetiš. Ja mám okolo 20 fetišov. Som perverzný? :P Tak podobní zvrhlíci zapíšte to tu... Otvor fórum »
4. 9. 2012 01:33