Diskusie - 3756. stránka fóra
15
Pracujúci dôchodcovia
Myslíte si, že by mali starý dôchodcovia zakázané pracovať pokiaľ poberajú niekedy aj riadne vysoký dôchodok ? A tak uvoľniť miesto mladým ľuďom aby si niečo privyrobili aspoň a tak ? Príde mi to nespravodlive, ... Otvor fórum »
4. 9. 2012 20:53
57
Začínať vzťah na diaľu. Áno, či nie ???
zaujímalo by ma, aký mate názor :) Otvor fórum »
4. 9. 2012 20:19
12
Prestup na skolu ktoru som odmietla,,da sa to este?
Ahojte..mam trochu nezvykly a mozno prasteny problem.. este v juni ma prijali na viacero vysokych skol..nuz a ja som sa rozhodla pre jednu, ale rozmyslela som si to..nechcem na nu ist a chcela by som ist na... Otvor fórum »
4. 9. 2012 20:04
23
Podozrivý užívateľ- POZOR!
Aj vás otravuje užívateľ pod menom jully2001 a posiela vám správy aj napriek požiadaniu, aby ste ju viac nekontaktovali? :O Otvor fórum »
4. 9. 2012 20:02
150
Sympatický Birdzák
Kto z Birdzákov je vám taký najsympatickejší? Možno nie výzorom, ale skôr názormi a tak... Mne možno @zajkousko :) neviem prečo, ale páči sa mi, ako presadzuje svoje kresťanské názory... Otvor fórum »
4. 9. 2012 19:56
13
Čítačky kníh
máte s tým niekto skúsenosti? je to dobrá vec? nemyslím teraz len na knihy ako beletria, ale aj pdfkové súbory pre študentov, ktorých je teraz stále viac, oplatí sa to? a ak áno, ktoré sú dobré,... Otvor fórum »
4. 9. 2012 19:55
3
Volne pouzitelne videa
cavte, chcem sa vas spytat ci neviete o nejakych strankach z ktorych sa daju stiahnut videa ktoru su volne siritelne teda zadara a mohol by som ich pouzit do svojho videa. dakujem :D Otvor fórum »
4. 9. 2012 19:53
8
Trik s dymom
Pokúšala som sa urobiť tento trik. Raz sa mi to celkom podarilo, ibaže odvtedy keď ten kartón horí 3 a viac sekúnd tak pustí takú hnedo-žltú vodu, ktorá úplne zničí ten prášok. Nevie niekto prečo,... Otvor fórum »
4. 9. 2012 19:51
4
Platenie do Brna
ti co studujete alebo robite v CR to je jedno :D no takze ide o to ... ako tam platite zo SR? ako ste platitli za primacky, kurzy, scio ... to je jedno za co ...... Otvor fórum »
4. 9. 2012 19:50
9
Aj ja hľadám,,,,.
ahojte ... takže hľadám film ktorý som už videla dosť dávno len si neviem ani za nič spomenúť ako sa volá... tak preto sa obraciam na vás ....neviem ani kto tam hral samozrejme inak by som si to bola našla... Otvor fórum »
4. 9. 2012 19:35
12
FiF UK rozvrh
ahojte, chcela by som len vedieť, že keď si vytvoríme rozvrh, či nám ho na študijnom ešte budú aj nejak upravovať, alebo zostane taký ako som si ho vytvorila? Otvor fórum »
4. 9. 2012 19:28
4
Ako mám niečo zaslať cez UPS a kde by som mal ísť?
Poprípade cez nejakého iného kuriéra, ktorý to doručí do 24 hodín. Resp. cez inú firmu. Alebo sa to dá aj cez poštu? Kto s tým má skúsenosti, bol by som vďačný za akúkoľvek pomoc. ... Otvor fórum »
4. 9. 2012 19:19
2
UK PSYCHOLÓGIA
Bola by som rada, ak by sa mi ozval niekto, kto je študentom na KARLOVEJ UNIVERZITE V PRAHE - PSYCHOLÓGIA, poprípade sa tam chystá robiť prijím. skúšky. Alebo, ak mi vie niekto poradiť, ... Otvor fórum »
4. 9. 2012 19:19
5
ISIC STU - Svf - PSA, SD Dobrovicova - WIFI
Chcem sa spytat, ci novonastupujuci studenti na svf - PSA pri zapise dostali ISIC kartu. Ak nie, kedy sa bude dostavat, az pri nastupe do skoly? A chcela by som vediet ako je to s internetovym... Otvor fórum »
4. 9. 2012 19:14
27
Je rozdiel medzi 320kbs mp3 a Flac pocutelný ?
Je alebo nie ? Chystám sa kupit si hudobný prehrávač a rozmýslam medzi ipod nano a cowon J3 a neviem sa rozhodnúť a toto by mi pomohlo, takže ďakujem. Otvor fórum »
4. 9. 2012 19:08
5
- nijé
- choď už spac. hlúposti vymýšľaš!
Ďalšie možnosti »