Diskusie - 3755. stránka fóra
6
12
UPJS masmedialne studia
Prosiim niekoho kto je študentom tohto odboru. Som prvacka po zapise a som stratena, potrebovala by som nejake informacie :) Pretože zachvilu zacne skola a ja sa citim ako vyorana mys pretože na zapise toho vela nepovedali, ... Otvor fórum »
4. 9. 2012 23:57
7
Odísť či nie?
ahojte, chodím na VŠ, ktorá ma veľmi nebaví(idem do 2. roč. Bc). pracujem však často ako výpomoc pre jednu firmu (účtovníctvo-jednoduché aj podvojné). práca ma baví, aj keď sa mám ešte čo učiť. bolo... Otvor fórum »
4. 9. 2012 23:39
18
Psychológ, Psychoterapeut
Ahojte, chcela by som sa spýtať tých, ktorý absolvovali nejaké sedenie u psychológa alebo psychoterapeuta (nemyslím psychiatra, ktorý vám predpíše lieky)... a či ste spokojní, či vám to nejak pomohlo a v akom meste to bolo.... Otvor fórum »
4. 9. 2012 23:08
31
Akou chorobou momentálne trpíte?
Akou chorobou trpíte? Popíšte prosím podrobne vašu chorobu. Popíšte aké príznaky ste pociťovali na začiatku. Popíšte, kedy ste vyhľadali lekára. Uvedte, koľko stála vaša liečba a čo... Otvor fórum »
4. 9. 2012 22:53
7
Eristika - predmet, právo UK
ahojte, vo výberových predmetoch ma zaujala Eristika, ale nikto mi presne nevie povedat co to je za predmet, neviete o tom nieco, nemali ste ho náhodou, alebot tak? dik :) Otvor fórum »
4. 9. 2012 22:51
11
Internát
O rok by som chcela zaćať chodiť na internát. Proste... z rodinných dôvodov. Ale problém je, že neviem, či ma akosi... vezmú na ten internát, keďže bývam v rovnakom meste ako je ten... Otvor fórum »
4. 9. 2012 22:45
4
Vysokoškolský intrák Mladá Garda, blok E
Čírou náhodou sa tu nenachádza osoba, ktorá bude tento rok ubytovaná na Mladej Garde, ešte lepšie blok E? Šanca minimálna, no náhoda je predsa blbec. Otvor fórum »
4. 9. 2012 22:30
21
Nápad na krátky film
Takže, dnes nám v škole oznámili, že budeme robiť ročníkový projekt a točiť vlastný film. Veľmi sa na to, aj so spolužiačkami tešíme a hneď nás napadlo niekoľko nápadov (napríklad o zložitej a hlavne vtipnej a... Otvor fórum »
4. 9. 2012 22:26
7
Film
Ahojte! Nejako ma nezmáha spánok a rada by som si pozrela nejaký dobrý film. Takže moja prosba znie, prosím poraďte nejakú zaujímavú komédiu :) Vďaka Otvor fórum »
4. 9. 2012 22:22
7
Farbenie mikín
Ahojte. Mam problem. Zhanam bielu mikinu na zips a s kapucnou no s cervenym vnutrom. Nikde taku neviem zohnat a preto chcem kupit mikinu cisto bielu a vnutrajsok dat zafarbit na cerveno. Oplati sa to? Ma... Otvor fórum »
4. 9. 2012 22:10
56
Ženy mohli by ste mat sex so ženou ktorá vás priťahuje ?
4. 9. 2012 21:57
4
Gel/tužidlo na vlasy
Aké najlepšie tužidlo alebo gel na vlasy poznáte? Hlavne ak ide o velmi jemné vlasy, ktoré sa ľahko rozstrapatia? Niečo extra strong? Otvor fórum »
4. 9. 2012 21:55
19
Aký je váš obľúbený druh sladkého?
4. 9. 2012 21:47
16
Štúdium v USa na 1 semester
Ľudia, neviete koľko by orientačne stál jeden semester v USA? na ICES som našiel, že 4700€ :O :O ale bolo tam, že cena sa odvíja od interview, prospechu atď... Moja otázka... Otvor fórum »
4. 9. 2012 21:41
22
Euro
Čauťe... V telke už dlhšie počúvam o rozpade eura .. Aký mate pocit ? Chcete aby sa euro rozpadlo ? Čo myslýte ked sa rozpadne budú tie staré dobré "koruny" ? Otvor fórum »
4. 9. 2012 21:15
25
Kruhy v obilí
Ahojte, mňa by len zaujímalo, čo si myslíte o týchto čudných úkazoch vy....majú tieto diela naozaj niečo spoločné so stvoreniami z iného vesmíra??? Otvor fórum »
4. 9. 2012 21:14
6
Chcem ucet - banka
poradte ale okrem tatra banky a ktory si mozem spravit sam od 17 rokov vdaka http://www. cas. sk/clanok/231259/velky-prieskum-ktory-studentsky-ucet-je-najvyhodnejsi. html alebo aj ine ktore na tom obrazku nie su ... Otvor fórum »
4. 9. 2012 21:12