Diskusie - 3754. stránka fóra
21
Ktorý film je podla vás natočený najlepšie podľa knihy?
Dúfam, že otázka hovorí za všetko.... Podľa mňa to je Harry Potter 7 prvá časť a určite spomeniem aj sériu akou je Potopa, Ohňom a mečom, pán Wolodyjovski od Sienkiewicza Otvor fórum »
5. 9. 2012 14:46
5
Tauferovi koleje - brno
Bola by som rada, keby mi niekto, kto býva na tauferkách poskytol pár informácii o tejto koleji. Chcem tam prestúpiť, lebo tie intráky čo má MU mi prídu predražené na to, ako vyzerajú. ... Otvor fórum »
5. 9. 2012 14:04
14
Dove nourishing oil care
Jedna sa o šampón a balzam z tejto rady. Máte s ním už niekto skúsenosť? Ak áno, akú? Oplatí sa kúpiť? Otvor fórum »
5. 9. 2012 13:44
5
MHD UVLF kosice
Prosim vas nemozete mi poradit ako sa dostanem mhd zo stanice na veterinu???... vobec neviem najst ako sa vola zastavka pri skole... viem ze tam stoja elektricky... nevvie niekto, ako sa vola ta zastavka a akym... Otvor fórum »
5. 9. 2012 13:36
63
Vaši spolužiaci
Máte ich radi? Sú vám ukradnutí? Chcete ich mlátiť / mlátite ich? Máte šťastie na rozumnejší kolektív alebo skôr na bandu vymetencov, ku ktorým sa prispôsobíte lebo si nechcete robiť problémy (prípadne sa neprispôsobujete a nemáte veľmi kamkov)? ... Otvor fórum »
5. 9. 2012 13:29
17
Plattili ste za ISIC známku? Alebo ste dostli zadarmo, bez platenia?
Plattili ste za ISIC známku? Alebo ste dostli zadarmo, bez platenia? Otvor fórum »
5. 9. 2012 13:10Movie maker
Nevie niekto či sa dá v movie makeri urobiť taká vec, že by bolo čierne pozadie a naraz by išli 4 videá. ? Ak nie, tak kde potom. ? :) Diki. :)) Otvor fórum »
5. 9. 2012 12:55
23
Stansted londyn doprava
V sobotu letim do Londyna na Stansted, potrebujem sa dostat do centra kto vie poradit co je najlacnejsie nasla som tuto busovu spolocnost ale daju sa kupit listky aj priamo na letisku? lebo kebyze to platim cez internetbanking zaplatim... Otvor fórum »
5. 9. 2012 11:08
2
Prvaci na pravnickej fakulte Trnavskej univerzity,,
Neviete mi prosim povedat, ze kedy je zapis povinne volitelnych a vyberovych predmetov? Ci to je cez mais od 12. septembra?... lebo som nasla taky clanok ze tento zapis sa prvakov netyka a zapisu si predmety na hlavnom zapise... Otvor fórum »
5. 9. 2012 10:59
23
Linkin Park
čaute, máte radi túto skupinu?:) boli ste už na nejakom ich koncerte alebo sa len chystáte?:) (Ak by ste sa chystali, môžete ma brať do kufra! :D) Otvor fórum »
5. 9. 2012 10:11
21
Chceli by ste sa zúčastniť BIRDZ stretka?
5. 9. 2012 10:06
17
Birdz báseň
Už som raz takéto fórum zakladala a báseň bola podľa mňa fajn (, tak čo tak to zopakovať ? :D Troška pozmeníme pravidlá. Ide o to, že každý napíše dáky rým k tomu predošlému ... ... Otvor fórum »
5. 9. 2012 09:53
13
Filmová/seriálová alternatíva k last. fm
Ahojky. Neviete, či existuje nejaká alternatíva na filmy a seriály ako je last. fm na hudbu? Proste niečo, kde by sa značilo - či už ručne alebo cez nejaký doplnok k prehrávaču, ktoré časti som si... Otvor fórum »
5. 9. 2012 08:23
4
Co jen my víme
Co jen my víme/What the bleep we know... Videli ste tento prečudesný filozofický dokument??Čo si o ňom myslíte??? Otvor fórum »
5. 9. 2012 08:09
19
Ktorá časť slovenska je podla vás najkrajšia?
Keby ste išli napr. na trip po slovensku, ktorú časť resp. región by ste nevynechali? Otvor fórum »
5. 9. 2012 07:51
9
Blond farba na druhý deň po farbení ryšavou
Tak, dnes som si farbila vlasy, ryšavú ako už roky, no a počas farbenia mi napadlo, že hrozne chcem Ombré, jednoducho spodky vlasov čo najviac peroxidovo biele, ako keby boli konce vlasov namočené do... Otvor fórum »
5. 9. 2012 01:56