Diskusie - 3747. stránka fóra
8
Je tu niekto kto chodí na STU? na fakultu chemickej a potravinarskej technologie?
je pravda ze je tam taska fyzika? a co je to vlastne ten odbor Chémia, medicínska chémia a chemické materiály? je lepsie chem. inzinierstvo? Otvor fórum »
7. 9. 2012 17:34
20
Veľmi dôležitá otázka
Určite každému vŕta hlavou jedno.. hľadajú baby skúsenejších alebo ´´nováčikov´´ ? Tak načo letia viac baby ? Na skúsenosti alebo na tích čo to robia dajme tomu poprvýkrát..mám to pred babou hrať tak, že už som mal tisíce báb... Otvor fórum »
7. 9. 2012 17:06
13
Chalani, aká baba vám viac vyhovuje?
- skôr hanblivejšia (vy ste iniciátorom sexu, určujete veci pritom a ona sa podriaďuje)
- skôr akčnejšia (sex navrhne aj sama, príp. nejaké polohy, atď...)
Hlasuj »
7. 9. 2012 17:02- skôr akčnejšia (sex navrhne aj sama, príp. nejaké polohy, atď...)
Hlasuj »
29
Prečo sú ľudia hanbliví?
velmi ma to zaujima. Boja sa odmietnutia alebo co? Otvor fórum »
7. 9. 2012 16:47
1
Haloo, je tu niekto kto hlada privat v TT, idem na ucm do prveho FF. dajake normlalne holkyyyyy
haloo, je tu niekto kto hlada privat v TT, idem na ucm do prveho FF. dajake normlalne holkyyyyy Otvor fórum »
7. 9. 2012 16:43
24
Hádanka
Cez mohutné dvere dostat sa tažko dá až sa bytostiam hlava zamotá Príšera velká za nimi už striehne musia byť rýchli lebo národ vyhinie Všetci na ních spoliehajú sa... Otvor fórum »
7. 9. 2012 16:13
4
SIV - pripravne kurzy PRAVO
caawte vsetci prosim napiste mi nieco co si myslite o SIV o tychto kurzoch ci sa to oplati ..ake s tymto mate skusenosti... )) dakujem Otvor fórum »
7. 9. 2012 16:11
51
Mám 20 a foter mi dava pusu na usta
Ahojte! chcem sa spytat, aj vam dava foter pusu na usta ked vam gratuluje? Mne to pride neprijemne, je to prilis intimne a neprimerane k mojmu veku. Je to strasne neprijemne. ako je to u... Otvor fórum »
7. 9. 2012 15:20
17
Z akých predmetov musím maturovať ak chcem ísť na architektúru?
prosim poradte mi :D Otvor fórum »
7. 9. 2012 15:02
9
Názov pesničky "set on the fire"
počula som ju vo funradiu a spieval ju muž, neviete náhodou autora? Otvor fórum »
7. 9. 2012 14:47
51
Nosíte v peňaženke gumu?
7. 9. 2012 14:42
24
Neviem sa rozhodnúť,,. Hotelová alebo Obchodná akadémia,,
Som deviatačka, učitelia na nás tlačia z každej strany a vkuse sa nás pýtajú na akú SŠ pôjdeme.. ja každému pre istotu hovorím vždy iné :D .. lebo neviem čo je na slovensku najlepšie.. v budúcnosti by som chcela... Otvor fórum »
7. 9. 2012 14:11
24
Rozvrh
Ahojte, potrebujem radu. Idem do 1. ročníka na VŠ a neviem či si aj my prváci už máme vytvárať vlastný rozvrh alebo to bude až vo vyššom ročníku. Je to na každej škole individuálne ? Diky Otvor fórum »
7. 9. 2012 14:07
4
Vybavenie OP
No ľudkovia prosím vás o radu. Končí mi platnosť na občiansky, ale potrebujem vedieť či potrebujem zase potvrdenie o trvalom pobyte alebo stačí iba predložiť starý občiansky? Otvor fórum »
7. 9. 2012 13:46
13
Spanielcina vs taliacina
kto sa ucite niektory z tychto jazykov ( najlepsie oba :D ) ktory je podla vas lahsi? a da sa rychlejsie naucit? nezaujima ma ktory sa vam paci viac diky :D Otvor fórum »
7. 9. 2012 13:41
7
Študovanie marketingu v Brne
Zdravím , Potreboval by som poradiť ohľadom VŠ v Brne. Chcel by som študovať marketing a manažment ale neviem na ktorej škole sa to dá. Hlavne marketing by som chcel. ... Otvor fórum »
7. 9. 2012 13:14