Diskusie - 3741. stránka fóra
2
Chcem si kupit hodinky od editions atlas ale chcem iba prvu zasielku a hned chcem zrusit odoberanie dalsich zasielok.
mate s tym skusenosti?? poradte mi ci sa to da zrusit. ake mate s tym skusenosti. ja chcem kupit iba tie postriebrene vreckove hodinky prvu zasielku a potom uz dalsie nechcem. DAKUJEM Otvor fórum »
9. 9. 2012 11:14
3
Windows
ahoj tka ja som si pred dvoma rokmy kupil notebook kde uz bol nainstalovany windows7 ale cd ku nemu nebolo a terza ked si ho chces preinstalovat neviem ako alebo co ked uz mam nalepku original windows na spodku neni... Otvor fórum »
9. 9. 2012 11:01
6
Alza windows 7 SK
Planujem kupit tento notebook http://www. alza. sk/lenovo-thinkpad-edge-e430-cerny-3254-cpg-d338461. htm no pocul som ze alza predava tieto notebooky s OS v CZ jazyku. Chcem sa spytat ci je to problem potom ten jazyk legalne zmenit na SK ? Ide mi hlavne... Otvor fórum »
9. 9. 2012 10:51
7
Problém s mobilom, notebookom so všetkým
Ahojte, chcela som si do mobilu (cez SD kartu) a do USB skopírovať priečinok. Keď som to tak urobila, tak sa mi to všeetko pokazilo. Ukazuje mi, že každý priečinok má 2KB a je zobrazený... Otvor fórum »
9. 9. 2012 10:20
55
Koncert snov
Aký koncert by ste si najviac užili ? Keby ste mali možnosť ísť na koncert hocijakej kapely/speváka/speváčky ktorá/kto by to bol? U mňa Kiss alebo AC/DC Otvor fórum »
9. 9. 2012 09:52
30
Ktoré značky s iných krajín by ste chceli na Slovensku?
Ahoj, chcel by som sa spytat ake znacky s inych krajin by ste chceli na Slovensku. Je mi jedno z coho: oblecenie, energy drinky, kaviarne, auta ................................................................ ... Otvor fórum »
9. 9. 2012 09:22
33
Assasin" Creed
Hrávate niekto túto hru? To je jedno ktorú či 1, 2 alebo datadisky..zaujíma ma s ktorými misiami máte problém a s ktorou hrou by ste to porovnali... Otvor fórum »
9. 9. 2012 06:45
13
10
Mafia 2
Stiahol som si mafiu 2 nainstaloval som Steam rozbalil som subory sim pomocou programu fenix a stale mi to nejde zapat len pita aktivacni kod co stim? Otvor fórum »
9. 9. 2012 00:38
2
Cigar Club
je niekde v ZA cigarovy klub, alebo nejake podobne prijemne miesto kde sa da kupit a vychutnat kvalitna cigara? :) diks Otvor fórum »
9. 9. 2012 00:35
61
Kebyze mate hrat na svadobnej hostine na klaviri. co by ste hostom a mladomanzelom zahrali?
mam hrat na jednej svadbe mojich kamosov :-D a neviem, co mam zahrat na klaviri, mam zopar vybranych songov, ale je ich vazne iba par, neporadite mi nejaky typy? (: a maju jednu podmienku, metalovy... Otvor fórum »
9. 9. 2012 00:13
23
Ktoré z týchto exotických mien je najkrajšie ?
8. 9. 2012 23:39
30
Najlepší slovenský seriál ?
8. 9. 2012 23:37
29
Prečo je väčšina ľudí takých nadržaních?
Všade kam sa pozriem je nadržanosť, pri videách s peknými ženami prevládajú nadržané komenty, pri každej dvojzmyselnej vete sú nadržané poznámky, a keď niekto odmietne nezáväzný sex je označovaný za hlupáka... ako keby si ľudia vôbec... Otvor fórum »
8. 9. 2012 23:05
9
Fotka na facebooku
Raz som mala taku profilovku, ze ked sa na nu kliklo, tak akoby bola vymazana, ale v miniature stale bola, no uz som zabudla ako som to urobila, nevie nahodou niekto? (viem, ze je to strasne blba otazka, ale ak... Otvor fórum »
8. 9. 2012 22:59
26
Hľadá sa názov piesne
Prosím, vedeli by ste mi poradiť, ako sa volá táto skladba? Mali sme to ako nástup na stužkovej, ale nikto z triedy nevie, čo je to zač.. Vďaka (: http://www. youtube.... Otvor fórum »
8. 9. 2012 22:38
23
čo si myslíte o skupine Bijouterrier?
čo si myslíte o skupine Bijouterrier? Otvor fórum »
8. 9. 2012 22:21