Diskusie - 3739. stránka fóra
15
Tajná polícia, akčný život? Alebo len nekonečná nuda?
Čo si myslíte o tajných službách? Žijú taký nebezpečný život alebo je všetko naopak a nič sa tam nedeje? Ako celkovo hodnotíte takéto inštitúcie? Sú potrebné alebo je to len vyhadzovanie rozpočtu von z okna? Ako vyzerajú? Sú namakaní vrahovia... Otvor fórum »
9. 9. 2012 18:16
34
Istagram- fotenie jedla?
Ja neviem, prečo majú ľudia potrebu robiť v Instagrame fotky toho, čo idú jesť a hádzať to na FB? (?) Otvor fórum »
9. 9. 2012 18:09
11
Web,,
Je tu niekto, kto dokáže tvoriť weby a pod. ? Potrebovala by som niečo ako pripojenie jedného webu k druhému (s tým že by bol ako položka v menu, teda dva weby v jednom by to boli nakoniec)... Otvor fórum »
9. 9. 2012 17:56
7
Ktorá budova v Košiciach sa vám najviac páči/máte ju najradšej?
Prečo sa vám páči? Máte radšej staršie historické budovy alebo novšie moderné? Otvor fórum »
9. 9. 2012 17:34Hľadám dobrého programátora
Hľadám dobrého programátora ktorý má skúsenosti s Joomlou, potreboval by som porobiť nejaké maličkosti a neskôr aj nejaké presmerovania a podobné veci, čiže pre mna na dlho a pre programátora na pár minút, samozrejme niečo zaplatím, ... Otvor fórum »
9. 9. 2012 17:31
3
Gymnazium viliama paulinyho torha v martine
Chcela som sa spýtať či idete na to gymnázium nabuduci rok? ?? Lebo sa rozhodujem a potrebujem poradiť. Alebo aj tí čo tam ste je tam fajne? ??? Poraďte Otvor fórum »
9. 9. 2012 17:30
10
Téma zábavy
čaute ... každý rok robíme štefansku zábavu a každá ma nejakú tému ... minulého roku to bol wester, rok pred tým retro, .... poradťe niečo ... nemáme nejake fajn nápady :/ viem že je to skoro... Otvor fórum »
9. 9. 2012 17:30
38
Na akú strednú školu chodíš/si chodil-a?
9. 9. 2012 16:44
12
SZS aky kruzok si mam podla vas vybrat
9. 9. 2012 16:10
7
16
Vifon polievka
Ahojte ľudiááá :) chcel by som sa spýtať, či tie čínské (či vietnamské) polievky Vifon, či sú zlé ak chudnem..Viem, je v tom veľa glutamanu a tích sračiek, len neviem čo mám jesť dneska na večeru... Otvor fórum »
9. 9. 2012 15:52
11
Chodievate aj na mimo hudobné festivaly?
Myslím tým napr. historické, fantazy ... Ja napr. chodím na Červený kameň, Devín, raz som bol aj na Trenčianských hradných slávnostiach, Istrocon, Game expo, Slavcon. . Otvor fórum »
9. 9. 2012 15:35
7
Dôveryhodná stránka?
Neviete či je www. leopard. sk dôveryhodná stránka? Otvor fórum »
9. 9. 2012 15:04
14
Poranenie
poranil som si nohu a otastala my vnutri tej ranky taka spinka ale nejde to vybrat. PS: vyde ta spina po case sama ( uz som to dezifinkoval aj alpou ) ? ... Otvor fórum »
9. 9. 2012 14:54
16
Amatérske divadlo Bratislava, hľadáme hercov
Je tu niekto, kto by mal záujem hrať amatérske divadlo? V Kultúrnom dome v Karlovej Vsi vrámci "Divadla na zastávke" rozbiehame nový projekt, v októbri chceme skúšať novú hru, o živote teenegera/ov, láske, alkohole a... Otvor fórum »
9. 9. 2012 14:53
74
Honenie
je podla vás normálne keď má chalan babu a honí si nad fotkami druhých báb ??? Otvor fórum »
9. 9. 2012 14:41
3
SOŠ podnikania - Trenčín
Už som sa rozhodla, že ako prvú školu na ktorú pošlem prihlášku bude SOŠ podnikania v Trenčíne. :) Vyberám si medzi dvoma odbormi, a to medzi: -služby v cestovnom ruchu s rozšírenou výučbou cudzích... Otvor fórum »
9. 9. 2012 14:38