Diskusie - 3736. stránka fóra
10
Využiješ vzdelávací poukaz na nejakú činnosť, alebo ho dáš škole?
Využijete vzdelávací poukaz na nejakú vašu činnosť, či dáte škole aby mala prachy. PS: Má vaša škola voľno cez učiteľský štrajk alebo idete na bránné. ... Otvor fórum »
10. 9. 2012 16:42
5
Absolventská prax
ahojte, viete poradiť ako to vybaviť? už ju mám zahovorenú na jednom úrade (inom ako úrad práce) a povedali mi že nevedia či mi majú dať zmluvu oni alebo úrad práce. máte s tým niekto skúsenosť, nemám... Otvor fórum »
10. 9. 2012 16:28
7
MeŠ-ka - Mediálna dvojročná škola v Žiline
Hovorím o mediálnej škole, takej tej pre členov Laura, že či sa tu s ňou niekto nedostal do kontaktu, teda nepočul o nej alebo či ju neabsolvoval :) Veľmi by mi to pomohlo, keby áno :D... Otvor fórum »
10. 9. 2012 15:54
6
Webcamera
Ahojte, keď pripojím web cameru do ntb tak mi to proste len pípne, ale neukáže že je pripojená, nie je ani na lište, proste nikde. Aj web camera svieti, no proste sa nič... Otvor fórum »
10. 9. 2012 15:43
6
Nejde mi google play
neda sa mi stahovat z google play ... vzdy mi napíse toto : Do aplikácie Obchod Google Play (ikona aplikácie v tvare bielej nákupnej tašky) ste vo svojom zariadení nepristupovali pomocou tohto e-mailového účtu. Prečítajte si viac informácií.... Otvor fórum »
10. 9. 2012 15:40
2
Bilingválne gymnázium park mládeže košice
Ahoj.. prijímajú tam aj ľúdí z 8. ročníka? Ak tam niekto chodí tak otázka či bolo ťažke sa tam dostať a či boli ťažke prijímačky.. Chcela som ísť na Edity Steinovej ale po 1. mi asi nedá ani... Otvor fórum »
10. 9. 2012 15:17
72
A už je to tu tradične zasa,,.
Ja neviem, ale prečo niektorý teenegery nevedia, kam chcú ísť na strednú školu?, nieje to logické?, veď sa strčím do pekla tam, kde by ma to bavilo, mám rád zvieratá, tak idem na poľnohospodársku, baví ma robiť s peniazmi, idem... Otvor fórum »
10. 9. 2012 15:15
19
Viete prosim najlepšie gymnazium zo zameranim na matematiku alebo fyziku , može byť aj bilingvarne v česku alebo slovensku
Bolo by dobre keby sa nan dalo ist z 8. ročníka . Dakujem :) Otvor fórum »
10. 9. 2012 14:39
23
Nerozumiem tomu,,.
Pred nejakým časom som sa spoznala s chalanom, s ktorým si veľmi rozumiem. Píšeme si spolu, chodíme spolu von, naozaj si veľmi rozumieme, stále sa spolu smejeme, prejavuje mi svoju náklonnosť, skladá mi... Otvor fórum »
10. 9. 2012 14:12
40
Obslúžiť alebo neobslúžiť?
mňo, dnes sa stala taká vec, že sme so spolubývajúcim vybehli von z bytu, on sa chcel ísť najesť niekam a ja som mal namierené do tesca. nakoniec ma ale ukecal, aby som išiel s... Otvor fórum »
10. 9. 2012 13:34
8
Kniha o komunikacii
cavte, nevedeli by ste mi pls odporucit nejaku knizku ohladom verbalnej komunikacii ( rad by som sa zmenil nenahovorim toho vela a chcel by som tuto barieru nejako zdolat ) Otvor fórum »
10. 9. 2012 13:18
25
Co si myslite preco admin vymazal forum o adminovi
10. 9. 2012 13:02
11
Otazka ohladom facebooku
dlhe 2 roky som nemala fb , odolavala tlaku okolia ale kedze idem na vysku tak ho budem zrejme potrebovat. chcela by som sa spytat ci sa da skryt zoznam priatelov aj pred ludmi ktorych mam v priateloch ? Otvor fórum »
10. 9. 2012 11:34
33
Aký je váš najobľubenejší serial,,,,
Napr. moja srdcovka bola je a aj bude serial OC California... . Otvor fórum »
10. 9. 2012 11:15
28
Ako sa vysporiadať s tým, keď život nejde podľa predstáv?
Ja sa snažím žiť v myšlienke, že to celé je len ako sen a že raz sa z tých problémov určite "zobudím" do krásnej reality... Otvor fórum »
10. 9. 2012 10:53
16
Elektriccenka BA
Kolko trva vybavenie elektricenky? Čo všetko treba na to? Otvor fórum »
10. 9. 2012 09:01
14
Poradte mi
Poraďte mi nejakú skvelú knižku na čítanie, prosím. Neotrepanú, fascinujúcu, nepoznanú, poučnú, romantickú, vedeckú... všetko v jednom..ak poznáte... Otvor fórum »
10. 9. 2012 08:02