Diskusie - 3731. stránka fóra
5
Pedagogika uk ais
prvaci, uz mate vytvoreny zapisny list v aise ? alebo len ja nemam ? Otvor fórum »
11. 9. 2012 21:07
44
Mobil I-phone
Prosím Vás názor o I-phone konkrétne fake je to naozaj až tak hrozný prosím poradte aký má rozdiel od original počula som že sa rýchlo kazí ale tak či niekto s ním nemáte skúsenosti? Otvor fórum »
11. 9. 2012 20:43
39
Máte nejaký druh OCD?
OCD- obcesívno kompulzivna porucha... proste ši ste nutkavý:D nemylsím, smaozrejme, nejako až chorobne..ale tak trošku... tak napríklad ja..všetkuú hudbu, ktorú mám, musím mať presne označenú (ID3 tagy:D) alebo proste mobil musím nabiť na... Otvor fórum »
11. 9. 2012 20:33
11
Ako sa volá pesnička v ktorej sa spieva niečo takéto?
Pesnička- ja a mm moja kru mm milujeme... . Otvor fórum »
11. 9. 2012 20:26
16
Yes man
videli ste ten film? co si o nom myslite? ja som vela o tom pocul od setkych dookola, ze si to mam pozriet, ze mi to zmeni pohlad na zivot, ze uz nebude taky pesimista (a som... Otvor fórum »
11. 9. 2012 20:25
1
Medicína v Martine
Ako sa vám podarilo dostať do Martina na medicínu? Ako dlho ste sa učili a z čoho ste sa učili? Otvor fórum »
11. 9. 2012 20:22
8
AIESEC
Je tu niekto kto má skúsenosti s touto organizáciou? Alebo ste niekedy s nimi išli na stáž do zahraničia? Budem rada za hocijaké skúsenosti. Ď. :) Otvor fórum »
11. 9. 2012 20:11
9
Implikácia
Dostali sme za úlohu vysvetliť rôzne pojmy z matematiky(časť LOGIKY) a nad jednym pojmom si lamem hlavu. Týka sa Implikácie. Ako definujem pojem > !VYPLÝVA!< ... súvisí to s tým že z A vyplýva B....... Otvor fórum »
11. 9. 2012 20:05
5
Bandana- šatka do vlasov
nejaká dobrá stránka na kt. by som si kúpila túto šatku! :) Otvor fórum »
11. 9. 2012 19:55
27
Cysta
Ahojte, chcela by som sa opýtať či môžem mať cystu alebo niečo iné, keď od narodenia mám v hornej časti ucha takú dierku z ktorej mi vychádza hnis. Moja mama mala tiež cystu a zomrela na to.... Otvor fórum »
11. 9. 2012 19:55
24
Spoluziacky so mnou na strednej
Ludia co mam robit? Isla som prvykrat na strednu a vsetko bolo fajn az doteraz. Isli sme tam mala skupinka 4 báb z nasej skoly. Kazda sme na zakladke sa spolu bavili ale nie niako extra. Ale... Otvor fórum »
11. 9. 2012 19:33
11
Škola úžitkového výtvarníctva v Ružomberku - talentovky
Ahojte, potrebovala by som vedieť čo bolo na talentovkách - minulý školský rok. Ak tam niekto bol pls je to SÚÚRNE. PS: Ak bol niekto minulý alebo predminulý rok rok na talentovkách (3. práca) na... Otvor fórum »
11. 9. 2012 19:22
29
Piercing v jazyku
Dala som si sobotu piercing do jazyka. Ale dala som si ho dnes von. Zajtra by som si ho chcela dat spet. Dierka neni moc velka. Tak sa bojim aby mi nezarastla. Aj... Otvor fórum »
11. 9. 2012 19:12
5
Neporadite, co ma rychlo zbavi opuchu lica a aj ocneho viecka. Diky moc za odpovede.
neporadite, co ma rychlo zbavi opuchu lica a aj opuchu ocneho viecka. bola som za lekarkou dala mi antibiotika, ale nejako mi nezaberaju a zajtra musim byt v praci. diky za odpovede. P. S za zubarom som bola urobil mi... Otvor fórum »
11. 9. 2012 18:54
1
SPS dopravná Trnava
študoval niekto na tejto škole, odbor prevádzka a ekonomika dopravy? Otvor fórum »
11. 9. 2012 18:34
8
Prestup z odboru na odbor na VŠ
Ahojte, chcem sa spýtať či je možné prestúpiť na VŠ hneď na začiatku prvého ročníka z odboru na odbor. Som čerstvou študentkou UKF, odbor Európske štúdiá a chcela by som prestúpiť na Politológiu. V podstate je... Otvor fórum »
11. 9. 2012 18:15