Diskusie - 3715. stránka fóra
6
Poznámky v podobe vytlačenej prezentácie
Takže takto.. kedže na psychologiu máme zlé knihy, profesorka nám na každú hodinu pošle mailom prezentáciu so stručnými bodmi-definíciami k preberanej látke, ktorú si my vytlačíme, prinesieme na hodinu a počas výkladu si do nich zaznačujeme. ... Otvor fórum »
15. 9. 2012 20:11
16
Ubytko v prahe
Prosím fakt súrne- nevie niekto o lacnom ubytku na 1 noc v prahe? je jedno či nejaký hotel / ubytovňa/ čokoľvek:D potrebujem to vedieť na zajtra ďakujem za každý normálny tip. Otvor fórum »
15. 9. 2012 19:47
4
Ludia poradte prosím, hcem ísť do Popradu na gympel na kukučínovú, je to dobrá škola? Je ťažká? A ako tam je??
Ludia poradte prosím, hcem ísť do Popradu na gympel na kukučínovú, je to dobrá škola? Je ťažká? A ako tam je?? Otvor fórum »
15. 9. 2012 19:47
24
Ľudia moji, potrebujem helfnúť - potrebovala by som slová na šesť písmen, pričom štvrté a piate sú rovnaké
Áno, somarina na entú, lenže mám tu jednu zakódovanú správu (áno, chystám sa vykradnúť banku a toto je heslo trezoru) a neni toho, aby som na to neprišla. Lenže som neprišla. ... Otvor fórum »
15. 9. 2012 19:46
2
Nejdú mi prehrávať videá
Ahojte. Buď som blbý ja alebo oni :D Od rána mi nejde na stránke videacesky. cz ani jedno video pustiť. Skúšal som to cez Chrome, cez Mozzilu, cez Explorer, preinštalovával som FlashPlayer ...... Otvor fórum »
15. 9. 2012 19:46
9
Stehenný sval
mám problám s predným stehenným svalom pri námaha ma bolí, vie mi niekto niečo poradiť ? Otvor fórum »
15. 9. 2012 19:12
47
Mať možnosť,,. 1
Keby ste mali možnosť pretočiť váš život od začiatku s tým, že by ste vedeli o chybách ktoré ste spravili, využili by ste tú možnosť? Prepáčte za menšiu úvahu ale stretávam dosť ľudí... Otvor fórum »
15. 9. 2012 19:12
5
Matematika
V rovine je daných 50 bodov, z ktorých ¾iadne tri nele¾ia na jednej priamke. Ka¾dý z týchto bodov má jednu zo ¹tyroch daných farieb. Doká¾te, ¾e vieme zvoliť jednu z týchto ¹tyroch farieb ... Otvor fórum »
15. 9. 2012 18:52Express credit
Zdravim, mate niekto skusenost s Express credit ?? Nikde o nich nemozem nic najst :( Otvor fórum »
15. 9. 2012 18:45
10
Kreslenie na stenu
Ahojte nájde sa tu niekto kto už skúšal doma niekto niečo kresliť na stenu .... myslím tým niečo pekné a nie detské čarbanice ... potrebovala by som sa opýtať aké farby je najlepšie použiť ... ? :) dakujem... Otvor fórum »
15. 9. 2012 18:35
19
"zajačkári"-potrebujem pomoc
..ahojte všetci "zajačkári"..môj brat chová zajace a prišla mu na ne asi nejaká epidémia alebo čo..proste postupne jeden po druhom mu zdochínajú..iba tak ležia na boku labky vystreté a hlavičku zaklonenú do zadu..a občas sa tak zamykajú akoby pod kŕčom... Otvor fórum »
15. 9. 2012 17:24
1
REVLON kozmetika
skúšali ste niekedy make-upy a inú kozmetiku od značky Revlon? dá sa vôbec niekde zohnat v kamennych obchodoch na SK , a keď len cez internet, tak kde najlepšie? Otvor fórum »
15. 9. 2012 17:18
6
Vysoká škola
Myslíte , že tie čísla su pravdivé? http://www. pluska. sk/spravy/z-domova/na-ktorej-vyske-oplati-studovat. html Otvor fórum »
15. 9. 2012 17:05
24
Okradli ma, čo mam urobiť,,. je to dlhy príbeh, ale potrebujem pomoc
No newiem ako to mam povedat ale potrebujem s tym poradit (ale neodsudzujte ma hned za to)... Je to dlhy pribeh. Mal som kamoša a ten mi mal vybaviť dajake dievča žeby mi robila spoločnosť chvilku... sme... Otvor fórum »
15. 9. 2012 16:42
26
Www. omegle.net
Poznáte túto stránku? Navštevujete ju často? Spoznali ste tam niekoho zaujímavého? Otvor fórum »
15. 9. 2012 16:36
- nie
- ako kdedy
Hlasuj »