Diskusie - 3715. stránka fóra
11
Zdravim ludia, neviete mi poradit nejaky dobry film, pokial mozno, tak historicky alebo fantasy?
Avsak kludne moze byt aj iny zaner, skratka nieco, co sa oplati vidiet. Dakujem :) Otvor fórum »
15. 9. 2012 21:06
1
Keď mi nevyhovuje žiadna šablona k MICROSOFT OFFICE
tak odkiaľ zoženiem iné? zadarmo? Otvor fórum »
15. 9. 2012 20:53
5
Blog.sk
Chcela by som vedieť, či vytvorenie internetového obchodu na stránkach blog. cz je nejako spoplatnené alebo nie. A ak áno, existujú nejaké stránky kde sa to dá bez poplatkov ?? Otvor fórum »
15. 9. 2012 20:51
20
Poradte reaggae pesničku alebo niečo Dnb
Drum alebo reagge ? pesničku hodte sem prosím Otvor fórum »
15. 9. 2012 20:47
6
Poznámky v podobe vytlačenej prezentácie
Takže takto.. kedže na psychologiu máme zlé knihy, profesorka nám na každú hodinu pošle mailom prezentáciu so stručnými bodmi-definíciami k preberanej látke, ktorú si my vytlačíme, prinesieme na hodinu a počas výkladu si do nich zaznačujeme. ... Otvor fórum »
15. 9. 2012 20:11
16
Ubytko v prahe
Prosím fakt súrne- nevie niekto o lacnom ubytku na 1 noc v prahe? je jedno či nejaký hotel / ubytovňa/ čokoľvek:D potrebujem to vedieť na zajtra ďakujem za každý normálny tip. Otvor fórum »
15. 9. 2012 19:47
4
Ludia poradte prosím, hcem ísť do Popradu na gympel na kukučínovú, je to dobrá škola? Je ťažká? A ako tam je??
Ludia poradte prosím, hcem ísť do Popradu na gympel na kukučínovú, je to dobrá škola? Je ťažká? A ako tam je?? Otvor fórum »
15. 9. 2012 19:47
24
Ľudia moji, potrebujem helfnúť - potrebovala by som slová na šesť písmen, pričom štvrté a piate sú rovnaké
Áno, somarina na entú, lenže mám tu jednu zakódovanú správu (áno, chystám sa vykradnúť banku a toto je heslo trezoru) a neni toho, aby som na to neprišla. Lenže som neprišla. ... Otvor fórum »
15. 9. 2012 19:46
2
Nejdú mi prehrávať videá
Ahojte. Buď som blbý ja alebo oni :D Od rána mi nejde na stránke videacesky. cz ani jedno video pustiť. Skúšal som to cez Chrome, cez Mozzilu, cez Explorer, preinštalovával som FlashPlayer ...... Otvor fórum »
15. 9. 2012 19:46
9
Stehenný sval
mám problám s predným stehenným svalom pri námaha ma bolí, vie mi niekto niečo poradiť ? Otvor fórum »
15. 9. 2012 19:12
47
Mať možnosť,,. 1
Keby ste mali možnosť pretočiť váš život od začiatku s tým, že by ste vedeli o chybách ktoré ste spravili, využili by ste tú možnosť? Prepáčte za menšiu úvahu ale stretávam dosť ľudí... Otvor fórum »
15. 9. 2012 19:12
5
Matematika
V rovine je daných 50 bodov, z ktorých ¾iadne tri nele¾ia na jednej priamke. Ka¾dý z týchto bodov má jednu zo ¹tyroch daných farieb. Doká¾te, ¾e vieme zvoliť jednu z týchto ¹tyroch farieb ... Otvor fórum »
15. 9. 2012 18:52Express credit
Zdravim, mate niekto skusenost s Express credit ?? Nikde o nich nemozem nic najst :( Otvor fórum »
15. 9. 2012 18:45
10
Kreslenie na stenu
Ahojte nájde sa tu niekto kto už skúšal doma niekto niečo kresliť na stenu .... myslím tým niečo pekné a nie detské čarbanice ... potrebovala by som sa opýtať aké farby je najlepšie použiť ... ? :) dakujem... Otvor fórum »
15. 9. 2012 18:35
19
"zajačkári"-potrebujem pomoc
..ahojte všetci "zajačkári"..môj brat chová zajace a prišla mu na ne asi nejaká epidémia alebo čo..proste postupne jeden po druhom mu zdochínajú..iba tak ležia na boku labky vystreté a hlavičku zaklonenú do zadu..a občas sa tak zamykajú akoby pod kŕčom... Otvor fórum »
15. 9. 2012 17:24