Diskusie - 3697. stránka fóra
10
Veríte na feng shui ?
nikdy som nič takéto neriešila ale dneska s tým prišla učitelka na chémiu tak reku no :D :D ... a čo sa týka môjho názoru neverím na to :D Otvor fórum »
20. 9. 2012 16:00
20
Máte nejakých príbuzných v Česku?
Ak áno tak v akom meste, alebo v akom kraji? Otvor fórum »
20. 9. 2012 15:49
8
Ahojte, potrebujem poradit,,,,pracujem v zahranici no momentalne som na SK a chcem si zaobstarat morske prasiatko
a neviem ci nebudem mat problem ked ho budem prevazat cez hranice... pytala som sa aj zvelolekara ale nevedel mi vobec povedat ako je to s mors. pras. :( mate niekto skusenost???? ci potrebujem nejaky papier alebo nepotrebujem nic???dik za... Otvor fórum »
20. 9. 2012 15:49
4
Ubytovanie trnava- na jednu noc v tyzdni
ahojte, pre tych ktori ste z trnavy, neviete o nejakom lacnom ubytovani? potrebujem vzdy z utorka na stredu prespat u niekoho, vzdy len tuto jednu noc v tyzdni, max 5 eur za noc. Studujem a... Otvor fórum »
20. 9. 2012 15:46
6
8
37
Styl humoru
tak podme, tagnite birdzaka/birdzakov a strucne k nim napiste, aky maju typ humoru, preco sa vam paci alebo nepaci... a nech tu nie je anarchia, tak skuste hlavne takych, ktorych poznate osobne alebo aspon... Otvor fórum »
20. 9. 2012 15:01
29
Čo vy nato?
Je normálne, že sa človek vo svete plnom ľudí cíti niekedy tak sám? Nemá ísť s kým von, nemá sa s kým porozprávať, nemá komu povedať svoje zážitky a stráca aj tých ľudí, s ktorými kedysi... Otvor fórum »
20. 9. 2012 14:06
11
Vodka absolutka
Poradte mi neikto ked e v KE kupim tuto vodku . NIkde som ju nevidel http://chamraint. com/upload/image_1278156149. jpeg dike Otvor fórum »
20. 9. 2012 14:04
4
Ahojte, studuje niekto z Vas fyzioterapiu v Brne na mgr ?
ahojte, studuje niekto z Vas fyzioterapiu v Brne na mgr ?Ake boli skusky?Su v dispozicii nejake podklady ku skuskam? ako ste spokojny so studiom a skolu? Otvor fórum »
20. 9. 2012 13:41
21
Krasny den
je v Ke taky dazdnik ktory toto pocasie aj prezil? ja uz som dnes stihla rozbit 2 :D Otvor fórum »
20. 9. 2012 13:19A čo si myslíte čo je lepšie Trenčianska alebo UCM v Trnave viem že obidve nie je sú bohviečo ale čo som pozerala na nete tak na
a čo si myslíte čo je lepšie Trenčianska alebo UCM v Trnave viem že obidve nie je sú bohviečo ale čo som pozerala na nete tak na Otvor fórum »
20. 9. 2012 13:13
11
Hľadá sa spolubývajúca!!
prešov, pozor!! hľadáme spolubývajúcu do bytu, 55€ na mesiac, záujemcovia, hláste sa!! :) súrne súrne - Prešov Otvor fórum »
20. 9. 2012 13:11
2
Videoprezentacie, broadcasting,,. O co sakra ide???
Ludia stalo sa vam uz, ze ste si zverejnili na webe zivotopis a inzerat a ozvali sa vam ludia s akejsi spolocnosti zaoberajucej sa broadcastingom ci marketingom zalozenom na akomsi pyramidovom systeme fungujucom prostrednictvom online web prezentacii???Nie Otvor fórum »
20. 9. 2012 12:29
23
Podvádza ma ? ,,Zabijem ho ,,.
Chlap seká dobrotu no našla som mu ,,náááhodou,, neznáme číslo, na ktoré volal v mojej neprítomnosti ( asi tak 3x ). Tak sa pýtam, že čo to sakra má znamenať?!!! :D Otvor fórum »
20. 9. 2012 12:15
8
Preukaz ext. študenta EUBA
Prosím, vie mi niekto povedať či si treba ísť preukaz vyzdvihnúť na študijné (a či to môže byť už počas školy alebo pre jej začatím) alebo či tie preukazy budú rozdávať pri nejakej príležitosti? :D Ďakujem ! :) Otvor fórum »
20. 9. 2012 11:58