Diskusie - 3635. stránka fóra
61
Ďalšia hra ; )
Táááákže, keď tu máme taký pohodový nedeľný večer, napadá ma taká hra... Skúste čo najpozitívnejšie ohodnotiť používateľa nad vami (napr. avatar, profil, webka, prejav, statusy, ... Otvor fórum »
7. 10. 2012 20:44
10
Hľadám fotoaparát ,,.
Ahojte .. hľadám nejaký nie moc veľký fotoaparát. Ten môj už doslúžil :D a hľadám nejaký menší šikovný ktorý môžem zobrať všade. Nemáte nejaké overené tipy? Ale nie zas za nejakých 500€ tak do 200 € by stačilo... Otvor fórum »
7. 10. 2012 20:16
1
Mate skusenosti s brigadou v ŠPAC v Prešove???
zdravim, mate nejake skusenosti s brigadou v Šarišských pekarniach a cukrarniach (ŠPAC)??? v prešove nabudovatelskej, od kolkych rokov beru na brigadu, ci sa da robit aj v nedelu aka praca, aky plat atď. dakujem Otvor fórum »
7. 10. 2012 20:04
20
Do mojho života sa zaplietol chalan do ktorého som sa samozrejme zamilovala
:/ ... nebolo by na tom nič zlé keby už nechodil dávnejšie s mojou sestrou a tak so mnou už odmietal chodiť ....! vraj "keby som nechodil s tvojou sestrou , bolo by všetko inak " . A tak... Otvor fórum »
7. 10. 2012 19:35
12
Narovnanie vlasov
Vyskusal uz niekto narovnavanie vlasov keratinom ak ano pomohlo vam to? Alebo vám pomohlo niečo iné? Som zúfala s takých vlnitých vlasov :/ Ďakujem. Otvor fórum »
7. 10. 2012 18:48
22
Pseudo blogger
Vlastne tento príspevok som sa rozhodla vytvoriť, aby som rozšírila svoj blog na československej scéne viac. Nie je to hlboko intelektuálny blog, kde píšem o globálnom otepľovaní. Koniec koncov som len znudená 16, ktorej rodičia... Otvor fórum »
7. 10. 2012 18:41
33
Prirodzené zabúdanie
Je normálne, keď chalan sľúbi, že sa ozve, aby sa dohodlo stretnutie (len čas) nakoľko nevie či bude doma alebo nie.... a na ďalší deň povie, sorry zabudol som na Teba ? Stáva sa Vám to... Otvor fórum »
7. 10. 2012 18:26
60
Hra
tak pozerám že je tu veľa hier :D hodím tu aj ja jednú :) popíšte profilovku človeka nad vami pár slovami :) prvý môže začať mojou aby sa to nejak rozbehlo :) Otvor fórum »
7. 10. 2012 18:20
21
Ktorý mobil by ste si vybrali ?
7. 10. 2012 18:16
21
ľúbiť či neľúbiť
Tak že mám tu dalšiu neriešiteľnú otázku ktorú moja hlava dajako neviem sama vyriešiť tak sa chcem s vami o to podeliť a budem čakať rady ktoré utvrdia jednu alebo druhú stranu :) Tak... Otvor fórum »
7. 10. 2012 18:15
16
Youtube
Napíšte, kolko najviac pozretí ste videli na nejakom videjku. Ja si pamätám, ako som asi pred 4-5 rokmi pozeral jedno video z naruta, ktoré malo vtedy cez 1, 1 miliardy pozretí a pozeralo to vtedy naraz... Otvor fórum »
7. 10. 2012 18:10
2
23
Gymnázium a voľný čas
Ahojte Birdzáci..Od septembra som prváčkou na gymnáziu..Doteraz som sa ničomu nevenovala, nemala som žiadne koníčky a môj nudný život ma už ďalej nebaví, a tak som rozmýšľala, že si nejaké koníčky nájdem..Chcela by som začať chodiť pravidelne plávať a... Otvor fórum »
7. 10. 2012 18:06
39
Ako vyzerať staršie?
Mam taky mensi problem :D Som nizsej postavy a do tvare vyzeram prilis mlado, tento rok maturujem - mam 18 rokov, no vyzeram tak na 15. Vadi mi, ked ideme do klubu a ja pri vstupe... Otvor fórum »
7. 10. 2012 18:03
30
Zoznámenie - chalani
Viem, že to tu už viackrát bolo , ale nechce sa mi prehrabávať starými fórami, takže otázka znie :chalani , ako by ste zareagovali , keby vás oslovila baba prvá ? "chlap je predsa... Otvor fórum »
7. 10. 2012 17:58
2
Hľadá sa pesnička
Viem že vám to už asi lezie na nervy, ale potešila by som sa keby sa našiel niekto kto vie o akú pesničku ide. Počula som ju včera na diskotéke, a jediné čo si pamätám je že... Otvor fórum »
7. 10. 2012 17:55
30