Diskusie - 2352. stránka fóra
9
Problém s rozlíšením obrazovky (WINDOWS 7)
Čč. Nainštaloval som si windows 7 a hneď som si išiel zmeniť rozlíšenie obrazovky, no zistil som, že je to nejaké bugnuté s porovnaním čo som si nastavoval rozlíšenie na inom PC tiež s win 7.... Otvor fórum »
9. 2. 2014 14:06
12
Bolesť chrupaviek
Zdravím. Už to bude druhý týždeň, čo ma strašne bolí noha. Bola som s tým u ortopéda, ten mi povedal, že mám niečo s chrupavkami - ale konkrétny nebol - avšak predpísal mi nejaké prášky... Otvor fórum »
9. 2. 2014 13:55
11
Ako riešite stav ničnerobenia?
Poznáte ten pocit, keď máte toho cez týždeň veľa, tešíte sa na víked, že si oddýchnete, pozriete nejaký film, ktorý ste už dlho chceli vidieť/ prečítate si niečo/ pôjdete niekam a zrazu príde ten vytúžený... Otvor fórum »
9. 2. 2014 13:43
2
Hviezdoslavov Kubín
Čaute, potrebujem báseň na HK ktora sa dá ľahko naučiť (do utorka:D). 6 až 7 strof :D vopred ďakujem)) Otvor fórum »
9. 2. 2014 13:38Kde v BA zohnať pierc?
http://blog. bodycandy. com/wp-content/uploads/2013/09/Circulars. jpg Vedeli by ste poradiť kde v BA môžem zohnať taký typ ako je ten v strede na obrázku (za primeranú cenu)? Nejde o farbu ale o princip uzatvarania. Dakujem Otvor fórum »
9. 2. 2014 13:11
1
Kniha Pred štartom na VŠ
Má tu niekto prosím vás tú knihu???? Potrebujem odtiaľ jednu informáciu... . Otvor fórum »
9. 2. 2014 13:11
8
FILM
Ahojte, prosím neporadíte nejaký dobrý film, najlepšie nejaky romantický? :D s nejakými známymi hercami :) Otvor fórum »
9. 2. 2014 13:10
4
FOTOkniha - balík, pls rada
Ahojte, spravila som si fotoknihu na internete, lenze jedna strana je úplne pokazená, čo mojou vinou. Písala som firme mnoho e-mailov, či to nie je možné nejak prerobiř alebo zrusit celkom objednavku. A... Otvor fórum »
9. 2. 2014 12:56
1
UWC
Ahojte birdzáci, chcem sa spýtať, či má niekto skúsenosť s United World Colleges. Je tu niekto, kto študuje na jednej z UWC škôl alebo sa pokúšal o získanie štipendia? Ak áno, za... Otvor fórum »
9. 2. 2014 12:37
4
Moderná báseň na recitovanie
Ahojte, nevedel by niekto poradiť niečo moderné, vtipné alebo pochmúrne, pravdivé poučné. Neviem, niečo čo by som odrecitovala v piatok bez toho aby som sa hanbila. Potrebujem báseň alebo poviedku. Prosím nie niečo... Otvor fórum »
9. 2. 2014 12:33
10
Totálny víťaz v hokeji na ZOH 2014 Soči?
9. 2. 2014 12:23
20
Najkrajší darček na Valentína
Dievčatá, aký najkrajší darček ste dostali na Valentína od svojho priateľa ? A zároveň aj najhorší ? Otvor fórum »
9. 2. 2014 12:06
6
Erasmus - kde?
Ahojte, ti ktori ste absolvovali Erasmus alebo iny studijny vymenny program z VŠ - kde ste boli? Na zaklade coho ste si danu krajinu vybrali? Boli ste nakoniec spoko so svojim vyberom alebo by ste boli sli radsej inde?... Otvor fórum »
9. 2. 2014 11:35
19
Reakcia
Aká by bola tvoja prvá reakcia ak by si sa ráno zobudil/a a vedľa teba by bol tvoj idol/vzor? (spať si išiel/išla sám/sama) :D Otvor fórum »
9. 2. 2014 11:33
28
Depresie z rozchodu
Ahojte, mal som 2 a pol ročný vzťah. Skončilo sa to. Najprv sme sa rozchádzali vzájomne, potom sme 2 mesiace vôbec nekomunikovali, a ja som sa teda naplno venoval škole. Teraz, ako končí... Otvor fórum »
9. 2. 2014 10:08
18
Ahojte potrebujem nutne pomoct
Ahojte zajtra mame písomku z angličtiny a ja nemam ani pracovný zošit a ani knihu . a totiž píšeme z 11 lekcie takže si tu lekciu nemam ani kde pozriet. Takže by som sa chcel opytat... Otvor fórum »
9. 2. 2014 09:48
9
Predtreningove stimulanty výkonu
Máte niekto s nimi skusenosti ? Kontkrétne som pred časom brala guaranu v tabletkovej forme (rastlinny zdroj kofeinu) ale nastal problém ked som potom nemohla zaspať a celu noc som bola hore....tomu by som sa chcela vyhnuť... ma sa... Otvor fórum »
9. 2. 2014 08:29