Diskusie - 2307. stránka fóra
6
Kniha
Čaute..chcem sa spýtať, či nepoznáte nejakú dobrú knihu, s vynikajúcim príbehom... môžu to byť nejaké rodinné problémy a tak... :) Otvor fórum »
28. 2. 2014 19:35
3
Gympeľ v Nitre
Ahojte, chystám sa do Nitry na bilingválne gymnázium, viete mi o tej škole niečo povedať?(gymnazium Golianova) Otvor fórum »
28. 2. 2014 19:28
11
Ukrajinu ovládlo obyčajných 30 000 extrémistov platených Západom! Rusko si pripravuje scenár na vojnu o Krym.
"Ak sa Ukrajina rozdelí, vyvolá to vojnu. V tom prípade najskôr stratí Krym, pretože tam vstúpime a budeme ho brániť, rovnako ako sme to urobili v Gruzínsku, " cituje britský denník ruského predstaviteľa. Naráža tým... Otvor fórum »
28. 2. 2014 18:50
12
25
Výber VŠ.
Čaute, je obdobie posielania prihlášok na VŠ a všetko okolo toho, bla, bla, bla... , no potreboval by som odbornú radu od niekoho skúseneho, žiadny rodič ani názory kamarátov, ktorá VŠ by bola... Otvor fórum »
28. 2. 2014 18:21
17
Prešovská univerzita- Psychológia/ Elementárna a predškolská pedagogika
Ahojte, rozmýšľam, že si podám prihlášku na PU- buď na psychológiu, alebo elementárnu pedagogiku..aké máte skúsenosti a ako je to s ďalším štúdiom, a uplatnením? Otvor fórum »
28. 2. 2014 17:39
19
Prečo sa nemôže miešať alkohol s hubami?
Máte s tým niekto skusenosti, prečo sa neodporúča miešať alkohol s hubami? Otvor fórum »
28. 2. 2014 17:18
13
Piješ počas spánku vodu? (keď sa zobudíš ofc)
28. 2. 2014 17:17
20
Ako sa bránite nakupovaniu v obchode?
- pozerám na regál pri zemi
- pozerám na regál celkom hore
- opakujem si slovíčka čo mám kúpiť
Ďalšie možnosti »
28. 2. 2014 17:13- pozerám na regál celkom hore
- opakujem si slovíčka čo mám kúpiť
Ďalšie možnosti »
7
Motivácia pre mužov
Čo si myslíte o tejto show? Podla mňa je to sranda ako sa tí Japonci ničia kvoli ženám :D :D :D Neviem ako sa tá show volá ale tu sú nejaké videá z nej: (vaše názory? :D... Otvor fórum »
28. 2. 2014 17:02
16
Vymytie čiernej farby z vlasov
Ahojte:) Prirodzene mám také havranie stredne-tmavo hnedé vlasy. Mám ich 3x nafarbené na čierno, z toho prvýkrát šampónom. Teraz to už budú pomaly 2 mesiace od posledného farbenia a vidno že mi už odrastajú /logicky/ :D Vlasy... Otvor fórum »
28. 2. 2014 16:53
3
Štúdium pedagogiky
Ahojte, chcela by som sa spýtať ktorá škola je podľa vás najlepšia, moji favoriti sú Trnava a Banská Bystrica (kvôli vzdialenosti). Ja osobne by som chcela študovať kombináciu biológia - chémia. Myslíte, že sa to... Otvor fórum »
28. 2. 2014 16:50
22
Zdravie
Ahojte nepoznate nejake osvečene rady ako znížit cukor v krvi ? na poslednej kontrole mi namerali 5, 5 čo už je taka hranicna norma . Viem že cibula a cesnak pomahaju znizovat cukor vie mi niekto poradit čo dalšie znizuje... Otvor fórum »
28. 2. 2014 16:44
25
Ako zarobiť nejaké peniaze?
Ahojte, chcel by som sa vás spýtať ako by som mohol zarobiť nejaké peniaze ale samozrejme nie 2 € na hodinu a za mesiac nič z toho... proste nejaký spôsob ako zarobím nejaké peniažky a najlepšie by bolo... Otvor fórum »
28. 2. 2014 15:56
- Facebook
- Twiter
Ďalšie možnosti »