Diskusie - 2305. stránka fóra
23
Pozeráš sa do vreckovky po jej použití?
- áno, vždy
- áno, ale len ak je tam málo šušníkov
- áno, ale len ak je tam veľa šušníkov
Ďalšie možnosti »
1. 3. 2014 14:12- áno, ale len ak je tam málo šušníkov
- áno, ale len ak je tam veľa šušníkov
Ďalšie možnosti »
Škola !!
Chcela by som sa opýtať či si niekto nedával prihlášku na pedagogickú školu do Trebišova alebo Prešova :) Otvor fórum »
1. 3. 2014 13:57
15
Film s pointou :)
Ahojte :) Chcela by som dajaké zaujímave typy na filmy, ktoré majú dobrú myšlienku a dajú niečo do života hlavne mladým ľuďom :) Dúfam, že viete čo myslím :) Otvor fórum »
1. 3. 2014 13:41
4
Parťáčka/parťák na brigádu
Chcela by som toto leto ísť niekam najlepšie do zahraničia zbierať ovocie alebo whatever, lenže nechce sa mi ist samej a okolie mojich známych zatial neprejavili záujem..Preto sa pýtam ak by náhodou niekto najlepsie z BA a okolia mal seriozny... Otvor fórum »
1. 3. 2014 13:03
2
Programovanie na Android
Mate s tým niekto nejaké skúsenosti ? Čo sa vám už podarilo naprogramovať ? :) Otvor fórum »
1. 3. 2014 12:47
12
Všeobecný prehľad
Ahojte ľudia, ako ste sa pripravovali na prijímačky na všeobecný prehľad na Slovensko (UK) a do Čiech (upol)? Sú na to nejaké knihy alebo niečo také? Otvor fórum »
1. 3. 2014 12:27
5
Ruské bojové vrtulníky sa presuvali na Krym, Ukrajinec to zachytil na video!
http://www. youtube. com/watch?v=rc53ke-YWms ukrajinec natočil video jak Ruské vojenské vrtulníky smeruju na Krym. co si o tom myslíte? Myslíte si že maju právo sa snažiť podmaniť si Krym, kedže je tam viac jak... Otvor fórum »
1. 3. 2014 12:23
4
Comenius
Máte niekto skúsenosti s ponúknutím ubytovania pre zahraničných študentov? Otvor fórum »
1. 3. 2014 12:15
37
Pivo?
caute, ake je podla vas najlepsie pivo? ceske, slovenske, popr. zahranicne? aka znacka? ja si uz jeden cas idem ciernu horu a (pre mna, samozrejme) to bolo najlepsie pivo ake som kedy... Otvor fórum »
1. 3. 2014 12:09Internet od 02
zdravím, mate niekto internet 2v1 od o2? ako ste s nim spokojní Otvor fórum »
1. 3. 2014 11:52Discovery
Neviete mi poradiť podobne dokumenty ako návštevy duchov? Na youtube som to videl našiel som ešte when ghost attack ale len v angličtine. Ak áno tak kde sa to dá pozrieť? Otvor fórum »
1. 3. 2014 11:50
8
Preklad
Ahojte ľudia potrebovala by som vedieť ako sa po anglicky povie že: Býva u mňa v podnájme. Jednoducho to potrebujem preložiť a ja toho po anglicky veľa neviem. :D Otvor fórum »
1. 3. 2014 10:59
9
Zalesak. eu
Mám záujem o zhodnotenie, rady a pomoc pri mojej webstránke. Ďakujem :) www. zalesak. eu Otvor fórum »
1. 3. 2014 10:42
33
Čo mu povedať ?
Pred mesiacom som spoznala jedného chlapca, bol strašne zlatý ale mal priateľku. Stretávali sme sa a neskôr som sa s ním vyspala. Pýtala sa ma či by som s nim chcela byť keby sa rozišiel s priateľkou... Otvor fórum »
1. 3. 2014 09:41