Diskusie - 2305. stránka fóra
8
Preklad
Ahojte ľudia potrebovala by som vedieť ako sa po anglicky povie že: Býva u mňa v podnájme. Jednoducho to potrebujem preložiť a ja toho po anglicky veľa neviem. :D Otvor fórum »
1. 3. 2014 10:59
9
Zalesak. eu
Mám záujem o zhodnotenie, rady a pomoc pri mojej webstránke. Ďakujem :) www. zalesak. eu Otvor fórum »
1. 3. 2014 10:42
33
Čo mu povedať ?
Pred mesiacom som spoznala jedného chlapca, bol strašne zlatý ale mal priateľku. Stretávali sme sa a neskôr som sa s ním vyspala. Pýtala sa ma či by som s nim chcela byť keby sa rozišiel s priateľkou... Otvor fórum »
1. 3. 2014 09:41
4
Pesnička
Čo si myslíte o tom názore, že dnes môže byť spevák už ktokolvek? Však keď počujem ten slovenský rap alebo iné české pesničky, trebars taký Leoš mareš :D tak fakt neviem neviem. Zdá sa mi, ... Otvor fórum »
1. 3. 2014 09:41
8
Filmy pre dievčatá a komédie
Ahojte :) poradte mi prosim nejake dobre dievcenske filmy , pripadne nejake romanticke komedie :D Dakujem ; ) Otvor fórum »
1. 3. 2014 08:52
1
Sťahovanie videa
Ahojte, mohol by mi tu niekto vysvetliť, prečo mi cez pc nešlo stiahnuť jedno video, lebo to chcelo registráciu a potom si to zaplatiť a na mobile mi to normálne išlo, ale stopla som to hneď... Otvor fórum »
1. 3. 2014 02:44
53
Aké konkrétne filmy vás dojali k slzám?
Aké konkrétne filmy vás dojali k slzám? Otvor fórum »
1. 3. 2014 02:14
3
Markiza hlada zabavačov
Boli ste uz niekto na kastingu? Zajtra je v BA, ale uz nejaký myslim bol v Senici, alebo kto sa ešte len chystáte? pripadne viete o tom niečo viac? Otvor fórum »
1. 3. 2014 00:54
40
Strelene prihody
čo najstrelenejšie ste spachali sami na sebe (sosobili sebe zamerne ci nechtiac ) alebo sposobili niekomu druhemu ja si spominam ze ako školacka mi mama nechcela zafarbit vlasy na cierno tak som si na hlavu seriozne drbla... Otvor fórum »
1. 3. 2014 00:09
21
"Webky" - BIRDZ
Teraz som tak preklikal pár profilov a pozerám, že všetci sme na tom rovnako ... Vy tí čo ste tu už dlhšie, pamätáte si ešte svoje "webky"??? Celkom aj škoda, že to tu už nie je,... Otvor fórum »
28. 2. 2014 23:08
23
Monitor
Keďže som v 9. ročníku a už by sa treba začať učiť na monitor , tak sa pýtam čo sa mám vlastne učiť .. :/ ? Otvor fórum »
28. 2. 2014 22:43
29
Dobrá kniha pre dievčatá?
Vedeli by ste mi odporučiť nejakú dobrú knihu na čítanie? Také teenagerské, pre mládež, nejakú zaujímavú knihu.. :) Ale takú čo sa naozaj oplatí prečítať ; ) nejaké romány a poviedky pre dievčatá :) ♥ Otvor fórum »
28. 2. 2014 22:36
41
Ak by si vaša frajerka/frajer vymenili telo s vašou mamou/otcom a jediná možnosť ako ich vyslobodiť, je vyspať sa s jedným z nic
- vyspal by som sa so svojou frajerkou v tele svojej mamy / frajerom v tele otca
- vyspal by som sa so svojou mamou v tele svojej frajerky / otcom v tele frajera
- nechal by som ich nadosmrti vo vymenených telách
Hlasuj »
28. 2. 2014 22:17- vyspal by som sa so svojou mamou v tele svojej frajerky / otcom v tele frajera
- nechal by som ich nadosmrti vo vymenených telách
Hlasuj »
5
E-booky, pdf knihy
Kde by sa dali bezplatne stiahnuť nejaké dobré knihy v pdf? Otvor fórum »
28. 2. 2014 21:24
1
BICIE
PREDÁM ALEBO VYMENÍM ELEKTROMICKÉ BICIE Millenium MPS- 100. VIAC INFO V RP. CENA DOHODOU :) Otvor fórum »
28. 2. 2014 20:58