Diskusie - 2277. stránka fóra
7
SPŠ stavebná a geodetická
Ahojte :) Je mi jasné, že témy o stredných školách sú tu dosť často ale rada by som sa informovala. Chcem ísť na SPŠ stavebnú a geodetickú (Drieňová 35). Mám pár otázok, na ktoré by ste... Otvor fórum »
12. 3. 2014 21:16
21
Kardio rano na lacno
Poprosim aby sem pisali len ti ktori s tym maju skusenosti a ti ktori sa v tom vyznaju. Ma vyznam a je to efektivnejsie v obdobi chudnutia robit rano kardio na prazdny zaludok? Otvor fórum »
12. 3. 2014 20:55
3
Hľadám stránku!
Ahojte. :) Raz mi niekto poradil takú webovú stránku, kde si vložíte fotku a potom vám to vygeneruje viac osôb na ktoré sa podobáte resp. máte podobné niektoré veci napr. oči, nos atď... vedeli by... Otvor fórum »
12. 3. 2014 20:53
1
Jednoduchy beat- FL Studio
Vedel by mi niekto prosim vytvorit takýto beat? https://www. youtube. com/watch?v=DOxENvOja3M Niečo veľmi tomu podobné a aby som to mohol použiť vo videách. Vďaka Otvor fórum »
12. 3. 2014 20:46
6
Príjmu ma na gymnázium ?
Ahojte, prosím poraďte a vyjadrite svoj názor ohľadom prijatia na gymnázium. Písali sme monitor a mne asi nevyšiel podľa mojich predstáv, slovenčina - 80 %, matematika - netuším, ale pri mojej rýchlosti a strese neviem ako dopadol,... Otvor fórum »
12. 3. 2014 20:33
17
Mein Kampf
Prosím vás čítal niekto knihu Mein Kampf ak áno tak aká bola porípade link na kníhkupectvo v ktorom sa dá kupiť pretože na nete som našiel vela kníh s tým istým názvom ale iným obsahom ? Otvor fórum »
12. 3. 2014 20:12
9
Beru ohlad univerzity v zahranici na certifikaty z anglictiny na urovni CAE alebo skor CPE?
Som druhak na strednej a chcel by som si spravit CPE skusku z anglictiny, ma to vobec zmysel? pomoze mi to ak chcem studovat v zahranici? beru nato ohlad napriklad v USA alebo v Anglicku? Otvor fórum »
12. 3. 2014 19:57
13
Stupeň perverzie
Prosto povedané som zvedavý na názory ostatných o stupni perverzity, ktorá vo vás dúfam klíči. Otvor fórum »
12. 3. 2014 19:57
12
SCIO testy
Ahoj, písal už niekto z vás niekedy SCIO testy na vysoké školy v ČR? Otvor fórum »
12. 3. 2014 19:36
29
Príťažlivosť
takže..ak konečne spoznáte chalana/babu s ktorým si neskutočne rozumiete, máte veľa spoločných tém, záujmov..neskutočne by ste sa k sebe hodili, doplňali sa..a ten niekto chce niečo viac..nechce kamarátstvo..neboli by ste proti..ale háčik: vás vôbec fyzic Otvor fórum »
12. 3. 2014 19:33
4
Hlas Česko Slovenska
Prosím vás , dá sa pozerať Hlas ČS na počítači/notebooku bez zaplatenia ? :) (Nemám VOYO ani nič podobné) ... Ak áno , napíšte stránku :D Díky moc ; ) :) Otvor fórum »
12. 3. 2014 19:18
4
Cyklisti prosím o radu
Čaute, tak mám v pláne si kúpiť cestný bicykel zo zahraničnej stránky. Toto je on : http://sk. sportsdirect. com/everlast-road-bike-933099?colcode=93309946 Čo vravíte na takýto nákup cez internet ? nakupovali ste už niekedy ? ako ste boli spokojný ?... Otvor fórum »
12. 3. 2014 18:45
6
Nejaká nemecká pokecová stránka?
Hladám na nete niečo ako je Pokec. sk ale po nemecky. Jednoducho nejaký pokec v Nemecku.............. Nepoznáte čosi? Otvor fórum »
12. 3. 2014 18:38
3
CSS
Čaute potrebujem poradit mam stranku http://verziewindowsu. ic. cz/ telo mam priesvitne a ja chem aby vysuvacie menu nenepresvitalo aby bolo nad tym teraz presvita pls poradte Otvor fórum »
12. 3. 2014 18:38
42
Čo si myslíte o používaní nárečí?
Dnes som sa nad tým tak zamýšľala. Doma hovoríme fakt že nárečím (dedina) a keby doma začnem po slovensky tak ma rodina aj kamaráti asi normálne vysmejú :D a zase v škole v BA by som nikdy nespustila po... Otvor fórum »
12. 3. 2014 17:55
3
Erasmus plus
Servus, kamoš mi doniesol leták s týmto programom, aj ked som si myslel že to už skončilo a kedže ma to začína baviť..Nemáte nejaké info o programe pre stredne školy, lebo som zbežne prečital že inštitucie/organizacie su... Otvor fórum »
12. 3. 2014 17:55
28
Monitor 9 - ako ste napísali ?
Ahojte, už sú na nete neoficiálne výsledky z monitoru, viete približne ako ste už napísali ? ja matika 80% a slovina 88% :D Otvor fórum »
12. 3. 2014 17:49
7
Gympel či stredná škola ?
Ahojte Zaujímalo by ma keď chcem ísť na odbor farmácia je ísť lepšie na strednú farmaceutickú školu a potom na vysokú farmaceutickú alebo ísť z gympla na vysokú farmaceutickú školu ? Všade počúvam iné názory . Prosím niekto... Otvor fórum »
12. 3. 2014 17:30