Diskusie - 2277. stránka fóra
6
Nejaká nemecká pokecová stránka?
Hladám na nete niečo ako je Pokec. sk ale po nemecky. Jednoducho nejaký pokec v Nemecku.............. Nepoznáte čosi? Otvor fórum »
12. 3. 2014 18:38
3
CSS
Čaute potrebujem poradit mam stranku http://verziewindowsu. ic. cz/ telo mam priesvitne a ja chem aby vysuvacie menu nenepresvitalo aby bolo nad tym teraz presvita pls poradte Otvor fórum »
12. 3. 2014 18:38
42
Čo si myslíte o používaní nárečí?
Dnes som sa nad tým tak zamýšľala. Doma hovoríme fakt že nárečím (dedina) a keby doma začnem po slovensky tak ma rodina aj kamaráti asi normálne vysmejú :D a zase v škole v BA by som nikdy nespustila po... Otvor fórum »
12. 3. 2014 17:55
3
Erasmus plus
Servus, kamoš mi doniesol leták s týmto programom, aj ked som si myslel že to už skončilo a kedže ma to začína baviť..Nemáte nejaké info o programe pre stredne školy, lebo som zbežne prečital že inštitucie/organizacie su... Otvor fórum »
12. 3. 2014 17:55
28
Monitor 9 - ako ste napísali ?
Ahojte, už sú na nete neoficiálne výsledky z monitoru, viete približne ako ste už napísali ? ja matika 80% a slovina 88% :D Otvor fórum »
12. 3. 2014 17:49
7
Gympel či stredná škola ?
Ahojte Zaujímalo by ma keď chcem ísť na odbor farmácia je ísť lepšie na strednú farmaceutickú školu a potom na vysokú farmaceutickú alebo ísť z gympla na vysokú farmaceutickú školu ? Všade počúvam iné názory . Prosím niekto... Otvor fórum »
12. 3. 2014 17:30
3
Predám páčidlo na kvetináče
Predám zachovalé páčidlo na kvetináče aj s podložkou (viď obrázok). Je to vynikajúci pomocník pri sadení, presádzaní a manipulovaní s kvetináčmi. Páčivosť je zaruč... http://dom. bazos. sk/inzerat/34541407/Pacidlo-na-kvetinace. php Otvor fórum »
12. 3. 2014 17:04
4
Staz v Cine
Aky mate nazor na to ist do Ciny na nejaku dobu spojenu s pracou v cinskych firmach v oblasti marketing, fashin dizajn alebo v podstate kdekolvek s tym ze sa budte ucit cisntinu a zazijete super cas? Skusil to... Otvor fórum »
12. 3. 2014 17:03
13
Rorschachov test
ahojte, so spolužiakmi robíme referát z vývinovej psychológie a chceli by sme porovnať predstavivosť a psychiku predškoláka a dospelého človeka, tak by sme chceli použiť niečo ako rorschachov test, ten s tými machuľami, ale nemusí to... Otvor fórum »
12. 3. 2014 16:30Gymnazium janka matúšku
Ahojte:) aký máte názor na gymnázium Janka Matúšku? Otvor fórum »
12. 3. 2014 16:22
1
10 domácich liekov, ktoré stopercentne fungujú
Dávam to pozornosti článok, ktorý sa zaoberá domácimi liekmi na najbežnejšie ochorenia a problémy: http://www. partner. sk/partner-pre-rodinu/clanky/article/10-domacich-liekov-ktore-stopercentne-funguju/ Otvor fórum »
12. 3. 2014 16:18
3
Elektrotechnická priemyslovka v Prešove
Chcel by som sa len opýtať tych, ktori na tuto školu chodili..alebo stale chodia :D aky na nu maju názor a ako by ju hodnotili :D a môžte ohodnotit aj internát :D chcel by som tam ísť a... Otvor fórum »
12. 3. 2014 16:04
97
Klitoriálny orgazmus
v tejto teme som otvorena ; ) zeny/dievcata, ako ste na tom s klitorialnym orgazmom? citala som, ze asi iba 30% zien vie, ako na to. Moja otazka neznie ci sa vam to niekedy podarilo... Otvor fórum »
12. 3. 2014 15:43
2
Windows Movie Maker - nejde mi exportovať video
Potrebujem pomoc. Nejde mi exportovať video vo Windows Movie Maker. Normálne vytvorím video a ono jednoducho tam pod FIle nie je možnosť že Exportovať. Neviem preč. ... Otvor fórum »
12. 3. 2014 14:55
11
Ake mate Ph
Ahojte pametate si ešte niekto ake ste mali Ph mocu ked vam robili testy alebo popripade ked ste si merali hodnoty sami pomocou tych Ph pruzkov ktore sa daju kupit v lekarni , bo ja som si meral... Otvor fórum »
12. 3. 2014 14:47Psp flash
caute ludia. mam taky maly problém s psp. mam psp 3004 s fw 6. 60. mam ho flashnute fw 6. 60 PRO-B9 a vo vsh menu som nechtiac stlacil exit. teraz vzdy ked chcem zapnut flash... Otvor fórum »
12. 3. 2014 14:22
3
Gaming mys z Naju?
zdravim :) Idem si kupovat nejaku lepsiu gaming mys z naj elektrodomu... A chcem vediet vas nazor na tie mysky ci su dobre popripade ktora je aj do 40 eur a aj dobra na drzanie a hranie Otvor fórum »
12. 3. 2014 14:06
4
Sledovanie
Je možne aby niekto sledoval môj pc?Napr. ked chcem ísť na centrum píše my toto:Vaše zabezpečené pripojenie so stránkami user. centrum. sk sa snaží niečo prerušiť. Skúste túto stránku obnoviť o niekoľko minút alebo po... Otvor fórum »
12. 3. 2014 13:07