Diskusie - 2275. stránka fóra
7
Zaujať dievča
Ahojte všetci, mám menší problém ako zaujať dievča, priznám sa vám, je mi 12rokov, ale už dopredu viem, keď buď o niečo požiadam, a ona ma odmietne alebo sa to niekto dozvie, všetci... Otvor fórum »
13. 3. 2014 20:17
10
10 najdôležitejších vecí
Keby ste mali vybrať 10 najdôležitejších vecí vo vašom živote napr. : zdravie a podobne, čo by to bolo? :) Otvor fórum »
13. 3. 2014 20:17
93
Preco chcu dnesne zeny sulozit hned na prvom rande?
Proste sa s tym stretavam posledne 2 roky. Ak som na prvom rande bol prilis "slusny" a nedaval som dotycnym ziadne navrhy, tak 2. rande bud ani nebolo alebo bolo "zo slusnosti" (co je to za svinstvo... Otvor fórum »
13. 3. 2014 20:16
20
Volby
Co si myslite... Preco slovakom zijucim v zahranici nepovolili volit? Otvor fórum »
13. 3. 2014 20:09
17
Tí čo veria v Boha a Biblii, z kade bude pochádzať antikrist?
- Zo Západu (toto si myslí najviac veriacich)
- Z Východu (najnovsie sa ukazuju správy že z Východu)
- Zo Stredu (Europa)
Ďalšie možnosti »
13. 3. 2014 20:06- Z Východu (najnovsie sa ukazuju správy že z Východu)
- Zo Stredu (Europa)
Ďalšie možnosti »
21
Darček pre anglickú rodinu
Potrebovala by som radu. O týždeň odchádzame zo školy na 5 dní do Londýna. Budeme bývať v rodinách a keď nám dávali informácie, bolo tam písané, že by bolo vhodné pre tú rodinu v ktorej budeme... Otvor fórum »
13. 3. 2014 19:41
16
Stredná
Ahojte :) prosím vás potrebovala by som súrne poradiť.. príšerne som spackala monitor z matiky vyzerá to tak na 35%.. áno viem je to zlé :/ a teraz apsolutne neviem čo zo strednou chcela som ísť na gympel a potom... Otvor fórum »
13. 3. 2014 19:39
2
Dobrá stredná škola
ahojte, potrebovala by som trošku od vás poradiť........ chcela by som ísť na strednú z ktorej keď výjdem tak sa niekde aj uplatním ....(som z Nových Zámkov) zatiaľ mám podanú prihlášku na Jesenského- grafik digitálnych médií a Priemstav- priestorový... Otvor fórum »
13. 3. 2014 19:18
3
Testy AJ
čaute :DD nevie niekto o nejakej stránke na internete kde sú testy z angličitny? :) niečo také ako je napr. Monitor alebo prijímačky :DD nič neviem nájsť tak či nemáte nejaký zdroj :D Otvor fórum »
13. 3. 2014 18:59
27
Nefunguje mi mobil
Ahojte priatelia moji :) Mám na vás jednu prosbu. Vo februári 2012 som kupovala mobil Samsung Galaxy Mini S5570 (fotka je na konci fóra). Celkom mi vyhovoval, nejako výrazne mi neblbol, síce sem-tam... Otvor fórum »
13. 3. 2014 18:59
4
Iphone
Dá sa prepáliť Iphone na slovenského operátora keď je objednaný s inej krajiny ?? Otvor fórum »
13. 3. 2014 18:57CUTISHELP krém na akné skúsenosti
Ahojte prosim vas o nejake skusenosti s touto kozmetikou ci vam nejako pomohla na akne ..dozvedela som sa o nej len pred nedavnom tak by ma zaujimalo ci snou mate dobru skusenost dakujem . . Otvor fórum »
13. 3. 2014 18:16
16
Harry Potter
:D odveci otázka, rozhodla som si pozrieť Harryho Pottera, a nejak mi vypadli nejaké info. Ako to bolo s tým Divookým Moodym? :) Kto sa vydával za neho? Niekto ho držal v truhlici a ja neviem, ... Otvor fórum »
13. 3. 2014 18:09
13
Stereotyp
stereotyp, vecne nenavideny stereotyp..... je tu niekto kto je uz po svadbe alebo ma uz deti? urcite ano ale... mate uz stereotyp?? po akej dobe ste si vsimli ze zazivate stereotyp?? ste s tym zmiereni alebo co s tym... Otvor fórum »
13. 3. 2014 17:23
3
Kde zohnať noty? :D
Ahojte :) nájde sa tu nejaký flautista alebo hocikto kto by mi vedel poradiť kde sa dajú zohnať noty? Konkrétne od E. Bozzu - Soir dans les Montagnes. Neviete o nejakej stránke alebo obchode kde by som ich... Otvor fórum »
13. 3. 2014 17:18
8
škola
Ahojte, prosím, kto chodil na bilingválne gymko do Čadce? CHcela by som tam ísť z osmičky, len sa bojím talentoviek... prosím, čo tam bolo? :) Otvor fórum »
13. 3. 2014 16:52