Diskusie - 2192. stránka fóra
6
Vaše obľúbené básne na youtube
Máte niekde na youtube, prednes pásny, slam poetry ideáne ale v podstate aj hcoijaký iný druh poézie, ktoré si z času na čas pustíte ? Podeľte sa. https://www. youtube. com/watch?v=LZhkZoG4vOs ... Otvor fórum »
19. 4. 2014 23:39
77
Si stastny/a?
Iba ma tak napadlo, kolki z vas sa citia stastni, spokojni so svojim zivotom? Otvor fórum »
19. 4. 2014 23:10
2
Hotelovka
Čaute, nechodí/nechystá sa tu niekto na HA Mikovíniho v BA alebo aspoň tam niekoho pozná. Rada by som sa spýtala niečo. :-) Otvor fórum »
19. 4. 2014 22:19
15
Holka Cudzinka
Ak sa mi paci jedna baba a myslim ze aj ja jej... Ale bacha je to Nemka a nemecky az tak moc dobre nerozpravam. Viem ze je dost hanbliva ale to aj ja. Ale proste ona je... Otvor fórum »
19. 4. 2014 21:34
14
Neviem najst jednu pesnicku
boli tam ludia obleceny do jednej farby kazdy a isli do takeho kruhu v zadu po takych schodikoch a zase dole, bol to taky pocitacovi spev stale sa opakujuci, v strede tiez tancovali do kruhu, myslim ze... Otvor fórum »
19. 4. 2014 21:16
26
Tetovanie
Čaute všetci :-) Od pondelka mám tetovanie na zátylku. S tým, že sa mi na ňom spravia chrastičky som viac-menej rátala ale neviem či je normálne, že sú čierne-pripadá mi to ako keby mi odtiaľ odpadávali... Otvor fórum »
19. 4. 2014 20:57
26
Maľovanie
- Dávam si len špirálu
- Dávam si špirálu aj make - up
- Dávam si všetko možné (tiene,líčka ...)
Ďalšie možnosti »
19. 4. 2014 20:07- Dávam si špirálu aj make - up
- Dávam si všetko možné (tiene,líčka ...)
Ďalšie možnosti »
61
Sex za peniaze
Prečo sa baby cítia blbo, keď majú sex za peniaze? Môžu si užiť a ešte za to aj niečo majú ... v berme to v prípade, že to nie je žiadny... Otvor fórum »
19. 4. 2014 20:06
20
Oblúčik v okraji obrazovky
Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o radu. Mám Sony Ericsson live with walkman a klasicky na základnej obrazovke mám v každom rohu ten oblúčik. Je nejaký spôsob, ako ich odstrániť ? Za užitočné... Otvor fórum »
19. 4. 2014 19:37
52
Ludia su tupe poslusne ovce
Neda mi sem nenapísat ale žial neda sa nato už pozerat ako ludia pomaly ale isto kracaju do hrobu . Užívaju lieky na krvny tlak v domnienke že je to ta najlepsia možná cesta a to len preto lebo im... Otvor fórum »
19. 4. 2014 19:33
10
Stiahnutie hudby
Podľa nového zákona je zakázané sťahovanie hudby. Počíta sa aj to, keď konvertujem video z YouTube v mp3 konverteri a to si stiahnem do mobilu? Otvor fórum »
19. 4. 2014 18:53
32
Nikde nechodím,,,,.
-nemám žiadnych priateľov, pretože nikde nechodím -nikde nechodim, pretože nemám žiadnych priateľov.... je to ako začarovaný kruh! čo mám robiť? ako to zmeniť? keď sa z tohto kruhu nemôžem už pár rokov dostať? Otvor fórum »
19. 4. 2014 18:42
35
Odmietli ste niekoho len preto, ze vas nepritahoval (alebo pritahoval iba tak trochu), ale inak to bol super clovek, ktoreho ste
- Ano, zial...teraz to lutujem.
- Ano, a urobil/a by som to znova.
- Ano, povahu nepretiahnes.
Ďalšie možnosti »
19. 4. 2014 18:31- Ano, a urobil/a by som to znova.
- Ano, povahu nepretiahnes.
Ďalšie možnosti »
7
Myslíte si ze keby kdosi prepadol večer obchod na okraji mesta tak ho chytia?
Myslíte ze ak by niekdo vytvoril plán fakt dobrý na prepadnutie obchode na okraji mesta alebo niekedy o 23:00 prepadol niakych ľudí na okraji mesta a nezachytila by to kamera tak by ho chytili? Ak hej tak ako? Ako by... Otvor fórum »
19. 4. 2014 17:45
21
Dovolenka a rozchod
Caute, predstavte si situaciu Mate s frajerom zaplatenu dovolenku pri mori a dva mesiace predtym sa rozidete, co s tym? STORNO na rozchod neexistuje :D ... a dost by tam bola strata penazi v pripade... Otvor fórum »
19. 4. 2014 17:27
- Muži
Hlasuj »