Diskusie - 2190. stránka fóra
36
Drahé dievčatá, ako si užívate tento pekný zvyk?
Môžu sa zapojiť aj chlapi samozrejme :D ja napríklad som doma a nejak to ide okolo mňa všetko :D Otvor fórum »
21. 4. 2014 11:31
5
Veríte a hrávate?
- Áno, verím na Jánošíka a nehrávam bločkovú lotériu
- Nie, neverím na Jánošíka a nehrávam bločkovú lotériu
- Áno, verím na Jánošíka a hrávam bločkovú lotériu
Ďalšie možnosti »
21. 4. 2014 09:38- Nie, neverím na Jánošíka a nehrávam bločkovú lotériu
- Áno, verím na Jánošíka a hrávam bločkovú lotériu
Ďalšie možnosti »
21
Ako sa dáte pochovať?
- Vystreliť váš popol do vesmíru raketou
- Korálová kapsula na dne oceánu s vašim popolom
- Zmena uhlíka ľudských pozostatkov na diamant a následné spracovanie do prsteňa
Ďalšie možnosti »
21. 4. 2014 09:19- Korálová kapsula na dne oceánu s vašim popolom
- Zmena uhlíka ľudských pozostatkov na diamant a následné spracovanie do prsteňa
Ďalšie možnosti »
12
Politológia - Bratislava Komenského
Chcem sa opýtať, či tam náhodou niekto z vás neštuduje alebo nemá známeho študujúceho na tejto katedre. Zaujímalo by ma, aké náročné je štúdium, aká je šanca na prijatie a z čoho pozostávajú prijímacie skúšky? ... Otvor fórum »
21. 4. 2014 08:58
6
Trieslo
No takže mam natiahnute trieslo alebo už nemam ale pri kopani ma to stale boli :) pri behu už tak nie ale stale tam niečo citim ked sa chcem poriadne kopnut a optriet sa do strely zacitam tam taku... Otvor fórum »
21. 4. 2014 00:16
21
Hladanie osoby
Čaute, potreboval by som poradiť, co by ste robili alebo ako by ste postupovali, pri hladani osoby, s ktorou ste sa chvilu rozpravali, bola Vam sympaticka a boli ste taky debil ako ja, ze... Otvor fórum »
20. 4. 2014 22:43
16
Diplomacia a Medzinárodné vzťahy
Študuje tu niekto Medzinárodné vzťahy a diplomacia? Ak áno aké boli príjmačky a ako a čo sa tam študuje? Sú tam ťažké jazyky ? Otvor fórum »
20. 4. 2014 22:28
97
Akú najväčšiu hovadinu vám kto napísal?
Aké indivíduum vám napísalo zatiaľ najväčšiu hovadinu či už tu, na Birdzi, alebo hockde inde? Čo vám ten dotyčný napísal a prečo? Len tak pre srandu, aby sme sa pobavili sa podeľte o svoje zážitky :D ... Otvor fórum »
20. 4. 2014 22:06
17
Neda sa zapnut notebook
Ahojte neviete mi poradit s mojim notebookom?Bola som normalne na fb a z nicoho nic sa mi vypnul, myslela som ze sa prehrial..ale neda sa zapnut:( skusala som vytiahnut baterku, nechala som ho nabijat, ale vobec nereaguje ani nesvieti..iba ked... Otvor fórum »
20. 4. 2014 21:56
2
Žurnalistika v ČR
Ahojte, chcela by som ísť študovať žurnalistiku do Česka. Neviete, na príjímačkách budem potrebovať češtinu, alebo ich budem môcť robiť aj v slovenčine?:-) Prednášky viem, že sú po česky, ale na skúškach sa dá... Otvor fórum »
20. 4. 2014 20:56
25
Citáty, stastusy, mottá
Aký je najlepší, najvtipnejší, najmilší, najzlatší, najkrajší alebo ten neviem aký status/citát/motto, ktoré ste kedy prečítali? :) Nad ktorým ste sa najviac zamysleli alebo zasmiali :) Alebo sú to iba pekne napísané slová :) Otvor fórum »
20. 4. 2014 20:43
62
Tetovania
čo si myslíte o potetovaných ľuďoch? dali by ste si niečo také? :) Otvor fórum »
20. 4. 2014 20:37
32
Klamstvá v životopisoch
Prikrášľujete údaje, keď píšete životopis alebo sa snažíte uvádzať absolútnu pravdu? Stalo sa vám už, že ste zavádzali napr. s ovládaním jazyka a na pohovore vás potom "odhalili" alebo naopak, že toto malé zaklamanie vám pomohlo... Otvor fórum »
20. 4. 2014 20:14
23
Žiarlivosť
Ahojte, asi by som si mal priznať na začiatok to že som žiarlivý a dosť. Preto by som sa vás chcel spýtať prekonal už niekto žiarlivosť ..ak áno ako alebo ako na to... ? Otvor fórum »
20. 4. 2014 19:30
22
Vlastníte ešte nejaké koruny?
Vlastníte nejaké alovenské koruny? Alebo vlastnìte 200eurovku? Otvor fórum »
20. 4. 2014 19:27
18
Birdz.. na mobile, tablete
Dá sa vám prihlásiť na mobile alebo tablete na birdz. sk? lebo mňe sa nedá na tablete... ked sa chcem prihlásiť vyhodí mi chybu... preto chcem vedieť sa sa vám dá :) Otvor fórum »
20. 4. 2014 19:14