Diskusie - 2177. stránka fóra
13
Cvičenie
Chcel by som sa poradiť či je to dobrá kombinácia proteinu a spalovaču tuku Spalovač: Acetyl L- Carnitin a proteinu 90% Soy protein ... či by to bola dobrá konbinácia potrebujem poriadne rysnúť svaly a už mam toho dosť... Otvor fórum »
26. 4. 2014 17:01
108
Dievčatá, čo vás láka viac ?
Ak je chlapec/muž pekný, inteligentný alebo zabezpečený (práca, auto ... ) ? Otvor fórum »
26. 4. 2014 16:15
2
Poznávací zájazd
Vie mi niekto poradiť výhodnú agentúru na poznávací zájazd do Mexika, alebo aspoň do Španielska? Našla som ich mnoho, ale potrebujem poradiť, keďže neviem, ktorá je dobrá a spoľahlivá. Prosím, pomôžte :) Otvor fórum »
26. 4. 2014 16:02
25
AKU, VŠMU
Ahojte, prosím némá niekto skúsenosť s akadémiou umení v Banskej Bystrici? (herectvo) alebo s VŠMU? Ďakujem :) Otvor fórum »
26. 4. 2014 15:47
6
POMOC!
Mám problém s jednou hrou. Je to hra Dreamfall. Všetko mi išlo v poriadku. Hra sa mi nainštalovala no keď som ju chcel spustiť vyskočil mi tam ochranný systém a bolo tam písané že je nutné inštalovať... Otvor fórum »
26. 4. 2014 15:35
10
Zábava v Nitre
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť, kde sa da v Nitre dobre zabaviť. Idem tam cca na 2 mesiace a nechce sa mi po večeroch sedieť na izbe. Príp. poradte aj čomu sa radšej vyhnúť.... Otvor fórum »
26. 4. 2014 15:25
4
Zly vyber skoly
ahojte chodila som na gympel, potom som sa prihlásila na na UKF, ale ma nezobrali na dany odbro, ako poistku som dala odbor stredoeuropska arealová kultúra. Tam ma zobrali bez prijimacich skusok. 2 roky som chodila na... Otvor fórum »
26. 4. 2014 15:07
28
Najkrajšie výhľady na Slovensku
Kde sú podľa vás najkrajšie výhľady na okolitú krajinu na Slovensku? Hoďte nejaké tipy. Vďaka. Otvor fórum »
26. 4. 2014 15:04
3
Ako sa píšu znaky v dolnom indexe na Libre Office?
Nevedeli by ste mi poradiť, ako napísať číslo alebo písmeno do dolného indexu na Libre Office? Možno to ide rovnako, ako vo Worde, ten však nepoužívam, ale ak by ste vedeli, tak mi, prosím... Otvor fórum »
26. 4. 2014 15:03
6
Diablo 3 pomoc
Ahoj Ahoj , chcel by som si kupiť diablo 3 ale bez toho datadisku. Pôjde mi ho hrať aj bez toho nového datadisku či musím aj ten kúpiť ? Otvor fórum »
26. 4. 2014 14:56
7
Medzinarodne vzťahy alebo psychologia?
Co si myslite o tychto odboroch? Na co sa zameriavaju medzinarodne vztahy a ake to ma uplatnenie? Otvor fórum »
26. 4. 2014 14:44
25
Som samovrah keď chcem študovať právo ?
Zdarec birdzáci počúvajte :) Určite sa tu nájde niekto kto študuje právo a vie mi povedať aké je štúdium práva na Slovensku. Aké boli prímačky ? Ktorú školu by ste mi... Otvor fórum »
26. 4. 2014 13:38
20
FCHPT
Takže čaute, došlo mi pred pár dňami, že ma zobrali na FCHPT(STU) čo ma mega teší, ale zobrali ma na všetky tri odbory, na ktoré som si podal(Chemický inžinier, Chémia, medicínska chémia, chemické materiály, ... Otvor fórum »
26. 4. 2014 13:22
12
Miley Cyrus Wrecking Ball -Cover version
https://www. youtube. com/watch?v=k22mTnPq9Wo Otvor fórum »
26. 4. 2014 13:12
26
Stahovanie hudby cez internet
Chcela by som sa opítať či je trestné sťahovanie hudby cez internet pre vlastnú potrebu. Pretože kamarátka mi nahovára že keď stiahnem pesničku cez internet že o týždeň pred mojimi dverami stojí polícia. Otvor fórum »
26. 4. 2014 13:01- 1 Asi som asociál, introvert.
- 2 Aké najväčšie klamstvá ste si v živote hovorili?
- 3 Aké najväčšie tajomstvo ste zistili o vašej triednej učiteľke na strednej?