Diskusie - 2175. stránka fóra
27
Hra o trony
Ak to pozerate, tak ktora postava zo serialu: Hra o trony je podla vas najzaujimavejsia, najoblubenejsia a cim vas zaujal charakter tejto postavy? :) Otvor fórum »
27. 4. 2014 14:29
12
Nejaký pozitívny film/dokument?
Nevie mi niekto poradiť nejaký dobrý film alebo dokument s peknou myšlienkou? Niečo pozitívne. O ľudskom myslení... a také... Niečo na spôsob ako je film Cesta pokojného bojovníka. ak ste to už videli tak isto viete čo... Otvor fórum »
27. 4. 2014 14:26
3
17
Depresie
potrebujem sa s niekým poradiť, už neviem ako ďalej..poznáte to keď máte pocit že je všetko super a potom sa to rozsype a vy neviete čo ďalej..? nejak tak sa rozvíja môj život..viem že to nemusí nikoho zaujímať ale... Otvor fórum »
27. 4. 2014 12:58
2
Prijimačky UK psychologia
Ahojte, rada by som sa niečo dozvedela ako to chodií na prijimackach v BA..viem že sa tam hlasi asi najviac študentov, teda budu určite naročné. Zatial som si prestudovala povinnú literaturu od Košča a Gajdošovej, budem... Otvor fórum »
27. 4. 2014 12:56Kapela Walrus z Prešova Hľadá Basgitaristu
Kapela Walrus https://soundcloud. com/walrus-band-sk Hľadá do svojich radov schopného basgitaristu ktorý by vyplnil posledná článok zostavy. Hráme svoje veci + sem tam nejaký cover od System of a down, horkýže slíže Bullet for my valentine a KoRn... Otvor fórum »
27. 4. 2014 12:28
10
Vtipný CENSORSHIP
Poznáte tieto obrázky? Proste že obrázok je z Péčka a niekto ho prerobí, tak aby to zacenzúroval a stále to dávalo nejaký haluzácky obrázok? :D Ak poznáte nejaké, post them here :D ... Otvor fórum »
27. 4. 2014 12:15
2
Coop hranie
Nájdu sa tu baby čo hrávajú na PC? Na kooperáciu cez LAN alebo hamachi, keď tak aj napíšte čo hrávate...... alebo kľudne len na pokec o hrách :D Otvor fórum »
27. 4. 2014 12:13
17
MAtura
Ahojte, ostáva pár dní do matury a ja ešte nič neviem..nechce sa mi ani učiť, nedokážem sa prinútiť. a ked sa prinútim, nesústredim sa na to.. bojim sa ze nezmaturujem, lebo ja naozaj nič neviem..... Otvor fórum »
27. 4. 2014 12:09
14
žily na nohách
Ahojte, mám taký problém, čím dalej, tým viac sa mi na nohách objavujú žily. Niektoré sú už aj akoby krčové (2-3) ostatné sú len také obyčajné modrozelené. Nevyzerá to bohvie ako už sa s tým... Otvor fórum »
27. 4. 2014 11:59
14
Priznak tehotenstva
Ahojte, mam mensi problém. Meskaju mi kramy, dnes uz je 27. 4 a stále nič. Po tyzdni a pol od pohlavneho styku som si robila tehotensky test a vysiel mi negativny. Priznaky... Otvor fórum »
27. 4. 2014 11:48
31
Je mi smutno
Čo robíte keď je od vás ďaleko vaša milovaná osoba a je vám smutno? :( Otvor fórum »
27. 4. 2014 11:30
7
Poradte mi grafickú kartu
Ahojte, poradte mi Grafickú kartu lepšiu ako moja staráa (GTX 590) chcem aby tento krát som mal gpučku od AMD čiže nechcem nvidiu a chcem aby zároveň bola lepšia ako ta moja 590 a nejak do 300 euro max!... Otvor fórum »
27. 4. 2014 11:29
9
Beh vs Plávanie
Čo mi lepšie pomôže schudnúť na moju postavu v tvare hrušky? Orientačne mám 172 cm a 58-59 kg. Plávať teraz chodím 2-3rát do týždňa ale behať by som sa asi nedonútila a mám krčové žily. Raňajkujem pečivo... Otvor fórum »
27. 4. 2014 11:16
1
Kimono v BA
Čaute. Je v BA nejaký kamenný obchod, v ktorom dostať kimono na karate? Cez internetový obchod už nechcem kupovať. Vďaka. Otvor fórum »
27. 4. 2014 10:24- 1 Asi som asociál, introvert.
- 2 Aké najväčšie klamstvá ste si v živote hovorili?
- 3 Aké najväčšie tajomstvo ste zistili o vašej triednej učiteľke na strednej?