Diskusie - 2084. stránka fóra
4
Babetta papiere
Zdravím, dúfam že sa dozviem správnu odpoveď, zaujíma ma povinná výbava a potrebné dokady k legálnej jazde na babette 207. Treba vodičák, techničák, prilbu, občianku. Ešte niečo viac? Je potrebné aj poistenie? :)... Otvor fórum »
4. 6. 2014 09:25
6
Prijímačky EUBA
Kto sa chystá? Kto bol po minulé roky? Zdalo sa vám to ťažké? Otvor fórum »
4. 6. 2014 08:14
46
Ktore mesto na slovensku sa oplati vidiet
Najkrajsie mesto slovenska je ?co by som mal ist pozret Otvor fórum »
4. 6. 2014 07:16
80
Psychopati
Je možné, že mi(nám s priateľom)chce niekto ublížiť? Už druhýkrát nás niekto sledoval na relatívne opustenom a rozľahlom mieste. Keď sme ho zbadali prvýkrát, stratil sa v tme..avšak tentokrát stál len pár metrov od auta a akonáhle sme ho zbadali,... Otvor fórum »
3. 6. 2014 23:42
8
Milica je lucke
Neviete náhodou, kde by som mohla kúpiť toto tričko? http://www. kompot. sk/assets/Uploads/_resampled/SetWidth800600-coco20. jpg Na nete sú všetky vypredané :/ ... Diky! :) Otvor fórum »
3. 6. 2014 23:21
2
Castle Clash
je tu niekto kto to hra ? každý to ospevuje no stále neviem tomu príst na chuť. Otvor fórum »
3. 6. 2014 22:39
24
Zamiloval som sa do Marilyn Monroe
som pozeral teraz o osmej na MGM tento film s nou http://www. csfd. cz/film/4603-mustangove/ a no podla mna ziadna zena 20 storocia nebola taka nadherna, neuveritelne charizmaticka a este k tomu sexepeal nehovoriiac. . Otvor fórum »
3. 6. 2014 22:25
18
Pozvanie
Chcel by som sa vás ako mám pozvať dievča von ked je stale z nijakou kamarátkou a samu ju nevidím. Jemi trápne sa jej to pýtať keď su tam jej kamosky Otvor fórum »
3. 6. 2014 22:01
17
Mobil posiela sms kedy chce
Ahojte prosím vás nevie niekto prečo mi môže mobil posielať staré sms hocikedy ked už boli poslané? Ďakujem. Otvor fórum »
3. 6. 2014 21:45
3
Skusim este raz nájsť ten film :(
Dávno som založil takú diskusiu kde som hľadal film... Ale nenašiel sa vzhladom nato ze si presne pamätám iba 1 scénu! Bol som chorý mal som 40 stupňov a "polospal" som čiže som ho len tak ledva vnímal ten... Otvor fórum »
3. 6. 2014 20:31
5
Názov filmu
Neviete náhodou ako sa volá taký film, čo rodičia nechajú svoje dve dievčatká u takej nejakej ženy zatiaľ čo oni idú zarobiť do zahraničia. Tá žena má už svojich neviem koľko detí a začne týrať tie dievčatá najprv... Otvor fórum »
3. 6. 2014 20:18
20
Pomôžte mi
Ako sa mám prestať báť vzťahu? Keď mi napíše chalan že by chcel viac než kamarátstvo sa zľaknem a niečo si vymyslím... neskutočne ma to serie ale neviem prečo sa bojím... začnem rozmýšľať nad vecami že niečo nebude... Otvor fórum »
3. 6. 2014 20:12
19
Psoriaza
Ahojte ma niekto z vas psoriazu ? poprípade neako sa toho zbavil , totiz mne sa to prednedavnom objavilo na laktoch a ta ohava sa mi zacina rozsirovat po celom tele , co mam robit ?... Otvor fórum »
3. 6. 2014 19:59
15
Dolce Gusto
Pijete tieto kávy ? :) Vaše najobľúbenejšie ? Názory- Zlé aj Dobré :) Otvor fórum »
3. 6. 2014 19:20
42
Aké rastliny ste pestovali?
Ja som pestoval kávu, balnovník, tabak, tropické druhy ovocia, púštnu ružu, paradajky beefsteak a teraz by som chcel na mojej záhrade vysadiť také menšie arborétum napr. veľmi sa mi páči BISMARCKIA NOBILIS SILVER, ... Otvor fórum »
3. 6. 2014 19:19
3
Bronzer/licenka
Typy na kvalitný bronzer alebo lícenku od značky ktorá netestuje na zvieratách. Otvor fórum »
3. 6. 2014 19:11
9
Školské uniformy - áno či nie?
Ahojte :) Pomaly sa blíži záver školy a s ním aj samé písomky, referáty atd (poznáte to). Naša slovinárka nám dala za úlohu spraviť diskusný príspevok na určité témy no a ja som si vybrala práve túto, ... Otvor fórum »
3. 6. 2014 18:31
2
Pls pomooc!
Ludia pls poraďte. Dnes som posielala maturitné vysvečko aj vysvečko zo 4 ročníka na výšku ale ako najväčší retard som to poslala na ekonomický úsek lebo tam mali dve adresy a ja som to poslala na tú zlú. ... Otvor fórum »
3. 6. 2014 18:29