Diskusie - 2082. stránka fóra
10
Téma na projekt
Mám urobiť projekt na 10 strán vo worde a tému si mám vybrať.. o čom mám písať? Otvor fórum »
5. 6. 2014 09:21
23
Stratená zľavenka
Čaute, chcela by som sa popýtať... stratila som zľavenku na vlak a zajtra by som mala cestovať do Trnavy ....a už vidím jediný spôsob v tom, že by som si mohla spraviť novú až na to že už... Otvor fórum »
5. 6. 2014 08:03
5
UKF Nitra
Prosím vás, nenájde sa niekto, kto chodil, chodí na UKF kulturológia - blízkovýchodné štúdiá a bol by ochotný odpovedať mi na pár otázok? lebo sa rozhodujem medzi touto školou a inou a neviem čo od toho môžem... Otvor fórum »
5. 6. 2014 00:18
19
Pridaj to sem !
nejake dobre rapy alebo hocico dobre pocuvatelne okrem metalu punk a pod... diky :) Otvor fórum »
4. 6. 2014 22:43
6
Hľadám názov piesne
Vedel by mi niekto prosím pomôcť s piesňou kde poznám iba jednu vetu, ktorá sa tam často opakuje: "I all my life keep you in my mind" ... také niečo a ešte viem že ju spieva žena a... Otvor fórum »
4. 6. 2014 22:42
43
Sfalšovanie vysvedčenia
Ako si mám sfalšovať vysvedčenie? Mam tam jednu znamku ktoru chcem dat o 1 stupeň vyšie..čiže..:/ ... nejaký program... alebo najlepšie niekto (y) Otvor fórum »
4. 6. 2014 22:31
10
Birthday party!
Ahojte v Sobotu sa v BA koná narodeninová party mojho naj kamosa ide tam cca25 dievcat (vsetky poznam) a 15 chalanov ( nepoznam ani 1) dost ma to znepokojilo kedze som vzdy nervozna ak sa mam s... Otvor fórum »
4. 6. 2014 21:39
38
Verit ci neverit ?
Nikdy som nevedel pochopit ako sa može stat niekto fararom alebo knazom proste clovekom ktorí je koli viere ochotní obetovat mnohe veci, napriklad bohatstva, sexu , ženy , a dalsich mnohych veci ako je tomu napriklad... Otvor fórum »
4. 6. 2014 20:14
7
PEDAS UNIZA
Ahojte, kto študuje na UNIZA PEDAS Ekonomika a manažment podniku alebo Elektronický obchod. Neviete koľko treba bodov aby som urobila prijímacie skúšky alebo koľko bodov treba aby ma zobrali? Alebo s koľkými bodmi vás prijali aj na odvolanie?... Otvor fórum »
4. 6. 2014 20:14
2
EUBA alebo MENDELU?
Mám takú dilemu, neviem sa rozhodnúť či mám ísť do BA na Medzinárodné ekonomické vzťahy na EUBU alebo do Brna na Manažersko-ekonomicky odbor na MENDELU. Teda ak ma zoberú do BA, aby som si mohla vôbec vybrať, ... Otvor fórum »
4. 6. 2014 20:10
15
PC na internáte
Zdravím. Idem na VŠ do Žiliny a na internát si chcem priniesť stolný PC a mamka ma každý deň nasiera s tým, že ho mám predať a kúpiť miesto toho nb pretože mi pc z... Otvor fórum »
4. 6. 2014 20:06
15
Navali zlosti
dost casto sa mi stava ze ma behom dna nieco neskutocne naserie.. a odrazu na par sekund, alebo skor desiatok sekund minutu-dve mam neskutocny naval zlosti, vcera som tak rozbil, celou silou hodil o zem svoj... Otvor fórum »
4. 6. 2014 20:06
7
Nejde mi chat na facebooku
Ahojte. Nejde mi chat v poslednej dobe na facebooku, viem posielať správy, ale neviem ich prijímať. Niekto mi povedal, že sa mi len mení chat, ale neviete koľko to bude trvať, alebo ako... Otvor fórum »
4. 6. 2014 19:34
17
Odpisovanie majetku v ekonomike
Keďže už som mega zúfala a nikto mi nevie poradiť, tak sa obraciam na Vás. Vie mi niekto povedať, vysvetliť ako v zrýchlenom, alebo rovnomernom odpise vypočítam účtový odpis za xy rokov? ... Otvor fórum »
4. 6. 2014 18:27
8
HTC Desire X
ahojte aký mate nazor na tento mobil ? má ho niekto ? nemám peniaze na lepší a tento sa mi páči , vaše názory , skúsenosti ? je lepši tento alebo LG P710 Optimus L7 II ? alebo... Otvor fórum »
4. 6. 2014 18:21
5
Prímačky na EUBA,,
Neviete mi niekto povedať koľko je otázok na prímačkách v EUBA?? Z matiky, Angliny a EKonomiky ??? ďakujem Otvor fórum »
4. 6. 2014 18:13
9
Cenovo najvýhodnejšia Taxi služba v BA :)
Taxi služba, ktorá si odo mňa nevypýta 100 € za 10 km :D Dík Otvor fórum »
4. 6. 2014 17:52