Diskusie - 2049. stránka fóra
4
EUBA - 2 odbory, chcem ten alternativny
Zdravím, na EUBA som si dávala 2 odbory - účto - denné prioritne, externe ako alternatívu. Problém je, že teraz viac chcem externe, ale na aise mi zatiaľ k externému odboru nepriradili ani... Otvor fórum »
19. 6. 2014 13:35
4
Počet bodov na prijimačkach na JLF v Martine
Neviete mi niekto povedať , kto už ste tam , že o koľko sa v konečnom stave zvykne posunúť čiara oproti prvému kolu vyhodnocovania nadobudnutých bodov na primačkach?? Otvor fórum »
19. 6. 2014 13:05
22
Paríž,, stopom, vlakom, busom
Našiel by sa nejaký dobrodruh/kyna ktorý by isiel so mnou ? Otvor fórum »
19. 6. 2014 13:01
4
FCHPT - biotechnológia alebo chémia
Neviem sa rozhodnúť medzi "Biotechnológia a potravinárska technológia" a "Chémia, medicínska chémia a chemické materiály" na STU. Na Slovensku sa asi s biotechnológiami neuplatním, nie ? Ale zase sa bojím matiky a fyziky, ktorej je na... Otvor fórum »
19. 6. 2014 12:33
16
Problem s netom
Prosim prosiim, pomôžte mi, lebo som už zúfalá! :D Doma máme internet od T-comu aj spolu s wifi routherom, internet ide super, aj cez wifi. Do minulého mesiaca mi išiel super aj na notebooku, no... Otvor fórum »
19. 6. 2014 11:52
2
Zápis študentov na LF UK Bratislava
Čaute, chcem sa spýtať, ak budem náhodou študentkou na LF, môžem na zápis poslať napr. rodiča ak ja budem odcestovaná ? :) ak bude mat splnomocnenie ... Otvor fórum »
19. 6. 2014 11:42
20
Ako planujete letvo vy ? :)
aojteeee chcem vaas poprosit o rady co robit cez prazdniny najradsej by som sla na nejaku brigadicku keby mozem ale viac by som si prazdniny chcela lepsie uzit... Otvor fórum »
19. 6. 2014 10:17
2
Zdravotné poistenie v S. Írsku.
Ahojte ľudia. Potrebovala by som rady alebo informácie od ľudí ktorí pracujú v S. Írsku alebo Anglicku. Alebo tam nedávno odcestovali za prácou. Chystám sa totiž za rodinou do... Otvor fórum »
19. 6. 2014 10:14
8
7
Ošetrovatelstvo v MT 2014
Ahojte, chcem sa spytat kolko ludi beru na osetrovatelstvo v Martine? Je to urcene len podla tej hranici ktora je 60 bodov? Viem ze na stranke maju napisane ze priblizny pocet je 100... ale robila som prijimacky a... Otvor fórum »
19. 6. 2014 09:34
9
Zamestnanie pred VŠ
čaute možem ist do klasickeho zamestnania na 1 mesiac s tym ze poviem že tam chcem robit stale a potom po mesiaci dam vypoved a pojdem na VŠ? či im musim povedat že idem na VŠ? dikec za odpoved Otvor fórum »
19. 6. 2014 08:58
14
Aký fotoaparát by bol pre vás vhodný?
Zdrastvujte. Zaujíma ma, ak by ste mali pre svoju novú zábavku 1000 eur a chcete sa venovať fotografovaniu viac ako len cvakaním cez telefón, ale chcete aj fotiť akty krajinu a umelecké fotografie čo všetky by... Otvor fórum »
19. 6. 2014 02:02
19
Poraďte knihu!:)
Poraďte prosím dobré knihy. Som beznádejná romantička, prečítam si ale aj knihy na štýl Bukowski, Perks of being a wallflower atď. Viac menej všetko :) Otvor fórum »
18. 6. 2014 23:49
1
Informatika - vysoká škola
Zdravím, chcel by som sa opýtať či niekto z vás nemá náhodou skúsenosť s oborom - Informatika ve veřejné správě (Masarykova univerzita Brno) za každý váš názor budem vdačný, hlavne čo sa týka uplatnenia... Otvor fórum »
18. 6. 2014 23:24
3
Dark Souls ovladanie
Zdravím. Neviete niekto ako nastavit hru Dark Souls aby sa to dalo plnohodnotne hrať na myške s klavesnicou ? Počul som že je to primárne robene pre gamepady, ale ten sa mi moc kvoli tomu nechce kupovať :P... Otvor fórum »
18. 6. 2014 22:13
51
Medicína- BA alebo Mt???
Čo by ste mi poradili si vybrať? Lekársku fakultu v Bratislave alebo Martine. Viem, že všetko má svoje za a proti, ale aj tak ocením vaše postrehy, skúsenosti atď... Naozaj sa neviem rozhodnúť. A... Otvor fórum »
18. 6. 2014 21:53
12
Ktorý z týchto odborov by ste si vybrali?
Neviem sa rozhodnúť, som prijatá na : UK-manažérsku matematiku a EUBA- Financie, bankovníctvo a investovanie Ktorý odbor je lepší? Napíšte aj dôvody Otvor fórum »
18. 6. 2014 21:40
6
Kempovanie v Taliansku
Kempovali ste uz v Taliansku? nejake rady, typy, ktore kempy odporucate a ktore naopak nie. Mozno na akych miestach sa urcite zastavit. Dakujem :)) Otvor fórum »
18. 6. 2014 21:40