Diskusie - 2047. stránka fóra
24
Proteín alebo spaľovač tukov?
Zdravíčko, začala som si doma hopkať na 30 day shred od Jillian Michaels. Môj cieľ je trochu schudnúť a hlavne spevniť a tak, aby mi to šlo ľahšie a rýchlejšie, rozmýšľala som nad nejakým doplnkom, ... Otvor fórum »
20. 6. 2014 11:33
2
Je tu niekto, kto sa živí tvorbou portálov
Hľadám niekoho, kto vytvara web stranky, portaly. Skor by to mala byt sukromna osoba, aj student Otvor fórum »
20. 6. 2014 11:31
34
Kríza
Ahojte. Mám problém, s priateľom sme spolu 4, 5 roka a teraz máme "pauzu" pretože nevie už čo ku mne cíti... Myslím si, že to nastalo tým, že som ho priveľmi obmedzovala a stále som... Otvor fórum »
20. 6. 2014 11:22
19
Problematiky
Čo si myslíte, čo je hlavným problémom (týranie atď... ) Slovenska, a celkovo sveta? Čakám iba odpovede, takže tie poznámky si nechajte pre seba ; ) Otvor fórum »
20. 6. 2014 07:21
23
Vysoká škola UMB, BB
Vie mi niekto pomoct? Potrebovala by som neaké informácie o univerzite UMB. Robila som prijímacky, a od septembra asi budem tam studovat. Niekto, kto uz tam, vie mi povedat, ze aké skúsenosti má? Aké... Otvor fórum »
20. 6. 2014 05:58
9
Vydavky na vysku
Ahojte. Neviete niekto, najlepsie kto studuje brno farmaciu, kolko cca vychadzaju naklady na studium, kedze sa tam ten to rok chystam studovat. Pod nakladmi myslim naklady na cestu, intraky, jedlo, nieco na zaluby... :) kolko vychadza najlacnejsia... Otvor fórum »
20. 6. 2014 01:59
17
Strach, báť sa, bu, bu, bu !
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či nepoznáte nejaké dobré horrorové hry, resp. ktoré vám prišli najstrašidelnejšie a mali aj zmysel. Otvor fórum »
19. 6. 2014 23:28
19
Premlčacia doba
zdravim, chcem sa opytat dakoho ktory sa trocha vyzna premlčacia doba v dopravnom podniku je kolko rokov neviete??? lebo niekde čitam že 3 roky ale iba ked sa neozve dana advokatska kancelaria mne sa ozvali iba v na další mesiac... Otvor fórum »
19. 6. 2014 23:03
51
Ktoré ovocie,,?
Je to asi celkom odveci téma, ale je to len pre zaujímavosť. :D Ktoré ovocie preferujete v lete, máte pocit, že vás osvieži? :) Otvor fórum »
19. 6. 2014 22:40
54
Ako si liečite smútok?
Čo robíte, keď ste smutní a každým dňom sa to len stupňuje? Otvor fórum »
19. 6. 2014 22:21
2
Hudba
Čaute :) Neviete poradiť nejaké fajn songy? Cestujem na dovolenku a tak by som si chcela niečo stiahnut :) Potešilo by niečo na tento štýl :) https://www. youtube. com/watch?v=K5KAc5CoCuk&feature=share Vďakaaa :-* Otvor fórum »
19. 6. 2014 22:00Leto so Southwestern advantage
Ahojte. Je tu niekto taký kto bol minulé alebo predminulé leto v USA cez Southwestern advantage? Ak áno, zarobili ste? Aké ste mali pocity? Viac vám to dalo alebo vzalo? :D Otvor fórum »
19. 6. 2014 21:57
45
Preco sa niektore zeny tvaria, ze si hladaju adekvatneho partnera, ale pritom skoncia s niekym uplne neadekvatnym?
Proste to dost casto vidim. Mlade zeny kaslu na rodinu a tvrdia, ze nie je na to vhodny material, ale pocas tohto obdobia maju niektore kazdy tyzden noveho "len" sexualneho partnera (vraj dobrodruzstvo), randia naraz z... Otvor fórum »
19. 6. 2014 21:26
15
Earphones ; )
Čaute..:) Chcela som sa spýtať akú máte skúsenosť s typickými slúchadlami do mobilu ale myslím tie do uší.. :P Plánujem si momentálne nejaké kúpiť ale nemám ani len šajnu aké.. :D Aké máte vy alebo či nepoznáte nejaké dobré ..... Otvor fórum »
19. 6. 2014 21:03
7
CMD-ečko
prosim pomoc . nechtiac som si vymazal cmdcko a ked googlim ako tak mi najde len ako instalovat cez cmd. Otvor fórum »
19. 6. 2014 20:52
12
INTRÁKY na EUBA
19. 6. 2014 19:54
31
Facebook a birdz zbytočný časožrúti
Aj vás to hnevá, že kvôli Facebooku (Tvárová kniha ako som si to ja preložil) a Birdzu zanedbávate veci, ktoré ste mali alebo chceli urobiť?): Mne sa teraz nechce sa učiť talianske slovíčka): Otvor fórum »
19. 6. 2014 19:47