Diskusie - 2043. stránka fóra
11
Na vine sú hviezdy
Ahojte, neviete mi povedať, či sa kniha a film 100% zhodujú? Pretože vďaka jednej osobe už poznám koniec filmu... Že či sa mi to oplatí čítať. Vďaka za odpovede. :) Otvor fórum »
21. 6. 2014 22:01
8
Futbal
ahojte prosím vás neviete či existuje dievčenský futbal v Ružinove.... Viem že v Dúbravke je ale to je daleko.... DAKUJEM Otvor fórum »
21. 6. 2014 21:46
5
Potrebujem radu
Potrebujem poradiť ohladom vzťahu ak to tak vôbec môžem nazvať... Ale je to dosť zložite a nerada by som to riešila tu. Kto by bol ochotný napíšte mi správu tam to dopodrobna vysvetlím :D Otvor fórum »
21. 6. 2014 21:33
8
Koľkí z vašich (pokrvných) starých rodičov ešte žijú?
- všetci štyria
- 3 - 2 staré mamy + 1 starý otec
- 3 - 2ja starí otcovia + 1 stará mama
Ďalšie možnosti »
21. 6. 2014 21:23- 3 - 2 staré mamy + 1 starý otec
- 3 - 2ja starí otcovia + 1 stará mama
Ďalšie možnosti »
26
Diskoteky, zabavy atď,,
Zaujímalo by ma, v koľkých rokoch ste začali chodiť na diskotéky, zabavy, večer si niekde sadnuť do baru a pod. :D alebo tak, že v koľkých rokoch vám to dovolili rodičia :D a do akej... Otvor fórum »
21. 6. 2014 21:07PF UPJS-medziodbor CHE 1. roc.
Ahojte, je tu niekto kto ide tento rok do 1 roč. na PF UPJŠ na medziodborovú chémiu a jej kombinácie?Ak áno hláste sa spolužiaci :) a prosím pridajte sa do tejto skupiny na FB aby sme boli všetci spolu.... Otvor fórum »
21. 6. 2014 20:59
11
Kúpa auta do BA
Chcem sa poradiť nakoľko toho moc o autách neviem a chcem si zadovážiť nejaké to prvé študentské autíčko. Nejaké typy ? Aby som to upresnila, chcem ho používať hlavne na prepravu po Bratislave. Samozrejme som študent,... Otvor fórum »
21. 6. 2014 20:53
47
Rodové stereotypy
Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, aký by bol život bez rodových stereotypov? Asi si uvedomujete, že pohlavie a rod nie je to isté. Bohužiaľ niektorí si myslia, že rod a pohlavie je to isté a... Otvor fórum »
21. 6. 2014 20:22
15
Poplatky za predlzenie studia
Ahoj, chcem sa spytat ako je to s poplatkami za predlzenie studia, ked som dva a pol roka studovala v Cr a teraz nastupujem na Slovensku do 1. rocnika. Funguje to tak, ze... Otvor fórum »
21. 6. 2014 19:05
17
Biela mágia
V poslednej dobe dosť počúvam o bielej mágii a hlavne priťahovanie si lásky... počuli ste už o tom ? Čo si o tom myslíte, ja by som sa asi bála takýchto síl,, :D Otvor fórum »
21. 6. 2014 18:42
2
Skola
Ahojte kde v bratislave je nejaka najlacnejsia firma ktora kopiruje dokumenty ? a kolko to asi tak stoji ? Otvor fórum »
21. 6. 2014 18:40
9
Futbal
- Som chalan a mám rád futbal
- Som chalan a nemám rád futbal
- Som baba a mám rada futbal
Ďalšie možnosti »
21. 6. 2014 18:23- Som chalan a nemám rád futbal
- Som baba a mám rada futbal
Ďalšie možnosti »
4
Nootebook
Keby som si chcel nootebook otvarať podla otlacku prsta cez touchpad lebo nemám sním otlačkov prstov dá sa to ?? Otvor fórum »
21. 6. 2014 17:37
5
PEDAS
Zdavim, našiel by sa niekto ochotný a odfotil by mi neake strany zo vš prehladu neako som pozaspal a este mi knižka neprišla. Bol by som mu veľmi povdacny. Btw hlasim sa na cestnu dopravu Otvor fórum »
21. 6. 2014 17:20
6
Runy
Ahojte. :) Poradili by ste nejakú knihu alebo stránku, alebo hoci čo iné ohľadom učení rún? Učili ste sa to už poniektorý, alebo? Po prípade ako to využívate, alebo či vôbec, Ďakujem za odpovede.... Otvor fórum »
21. 6. 2014 17:02
13
Názov anime filmu
Ahoj, hľadám anime film ale zabudol som jeho názov. Jediné čo si pamätám je že na začiatku filmu sa malé dievča stratilo v lese a vyviedol ju odtiaľ chalan v maske a povedal jej že je duch. Otvor fórum »
21. 6. 2014 16:25
35
Ako presvedčiť rodičov že som schopná postarať sa o psíka
Ahojte, mám 14 rokov a viem že pes nieje hračka je to spoločník na dlhý čas. Psíka chcem kvôli tomu lebo k zvieratkám mám cit. Ale naši mi ho nechcu dovoliť a kedže nemám žiadne kamarátky, psík by mi... Otvor fórum »
21. 6. 2014 16:02